şu an oyunu sadece touring car sevdamdan indiriyorum toca3 ile gerçekçilik farkları ne bilen biri açıklasa??? yoltutuş, araçların tepkileri falan? vede sadece 9 araçmı varneler var??son olarak bu oyunun boyutu normalde ne? ben netten 1.07gblık bi torent buldum ondan indiriyorum ama sağlammıdır değilmidir bilemiyom, sadece boyut söyleyin torent konusunu açmasanızda olur.
boyut 1 küsür gb , doğru oyunu indiriyosun yani . araba süremediğim için gerçekçilik konusunu bilemiyorum :D sanırım 8-9 farklı araç var buradan bak http://www.race-game.org/cars/index.htm
quote:
Orjinalden alıntı: ManitoN
araba süremediğim için gerçekçilik konusunu bilemiyorum :D
yok yaw gerçekçilik derken diğer similasyonlara göre derecesini sormuştumsağol bilgilendirmen için, şimdi insinde bi bakiim çerez olaylarına
quote:
Orjinalden alıntı: dikmenibo
quote:
Orjinalden alıntı: ManitoN
araba süremediğim için gerçekçilik konusunu bilemiyorum :D
yok yaw gerçekçilik derken diğer similasyonlara göre derecesini sormuştumsağol bilgilendirmen için, şimdi insinde bi bakiim çerez olaylarına
ben gerçek hayattan bahsetmiyorumki , wtcc game öyle bi kastıki oyunda arabayı bile süremedim o yüzden toca 3 ile kıyaslayamıyorum
muhaaaa oda iyi, saracak yani oyun beni
Oldukça gerçekçi bir oyun merak etme..Ama araç içi biraz karanlık kalmış o kötü..Yoksa tepkiler falan GTR2 gibi..Birde grafikler kastırıyor evet..Zor bir oyun..:)
iyi yaw o zaman, tam istediğim gibi çok istiyodum gerçekçi bi oyun, tocada prosim ayarlar kesmemeye başlamıştı beni bunda kasarım artık sistem olayını merak ettim, oyunun optimize edilmiş bi firması varmı mesela toca da nvidia falan o tipte??
oyun indi.yanlız bi bu işten anlayan biri bana açıklama yapabilrmi pm den?? deamon tools ile yükleme yaparken sorun çıkardı
bu oyunu bende indirmeyi düşünüyorum aslında
evet şimdi indiriyorum wtcc yi.Play station dan beri oynamamıştım bu oyunun versiyonlarını.Bakalım göreceğiz
yok mu benim sorunumun cevabını bilen
quote:
Orjinalden alıntı: dikmenibo
işte bunu kesin alırımen sevdiğim yarış türü...inşallah japon touring car seriside olur oyunda
ya bir de keşke formula 1 nippon tarzında bir modu olsa
japonlar yapmıştı birkaç sene evvel gayet te güzeldi
Sadrazam hocam, rfactor için formula nippon modu da var.
steam üzerinden kurabilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
Sadrazam hocam, rfactor için formula nippon modu da var.
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak
steam üzerinden kurabilen var mı?
steam üzerinden production key istiyor yani pek hayır gelmez steam den
steam üzerinden yükleyemedim bende Tak Çalıştır DVD buldum şimdi sorunsuz oynuyom.Steamdan yüklenmiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
Arkadaşlar steam dan oyun moyun almayın saçmalık resmen..
aynen öyle.Ben de oyunu yüklerken ne umutlarla yüklemiştim ama sonra steam engeli çıktı karşıma
indireli 1 hafta oldu ama kurmak dün nakşam nasip oldu... oyun gerçekten güzel araç modellemeleri ss lerde de görüldügü gibi çok iyi araçlar birebir yapılmış iç tasarıma kadar ayrıntılar atlanmamış + istanbul park olması oyunu daa cazip hale getiriyor...
yol tutuşları çok iyi en azından gaza kökleyince aracın arkası sağa sola savrulmuyo veya virajlarda hemen spin atmıyor ama virajlarda iyice yavaşlamadan da dönülmüyor veya ben beceremedim... dreksiyonla oynamak çokdaha zevkli olacaktır helede eklinizde bir kaliteli varsa....