Şimdi Ara

RACE: The WTCC Game (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
25.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurarken şifre istemedi benden de akşam bidaha bakarım
  • ankarada bu oyunu nerede bulurum
  • oyun orj. bimeks te satılıyor 54 ytl KDV dahil ben almayı düşünüyorum

RACE: The WTCC Game (ÇIKTI)
  • GÜZEL OYUNA BENZİYOR
  • Bu oyunun üstüne oyun tanımıyorum kategorisinde inanılmaz yaw F1 özlemimi giderdi
  • Ya arkadaşlar bu nasıl bir oyun böle yaaTüm ayarlar low'da oynanayayım diyorum gene kasıyor hem de nasıl kasmak akıllara zarar,hayatımda ilk defa böle bi oyunda gördümBaşlığı baştan sona okudum tüm ayarları low'a getirdim gene de kasıyor.Yalnız şunu anlamadım oyunu açarken race configuration iletisi geliyor ordan resolution'ı kaç yapmam gerek,kasma sorunu onu ayarlamadığımdan olabilir mi?
  • Bu oyun GTR2 gibi değil evet kastırıyo hele macau da...Ayrıca evet süper oyun..
  • Steamdan yüklemeye çalışıyorum fakat sonunda serial istiyor.
    Bilen arkadaşlar PM atarlarsa sevinirim. Allah rızası için. Lütfennnn
  • GTR 2 den sonra beni pek açması açıkcaası,arabaların sesleri kötü.Ayrıca içerden oynarken çok basık bi ortam var sanki sıkıştırmışlar gibi oysa GTR2 de daha rahat.Acayipte kasıyo sistemi ama oyun güzel yamaları yakında çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinansahin_1453

Steamdan yüklemeye çalışıyorum fakat sonunda serial istiyor.
    Bilen arkadaşlar PM atarlarsa sevinirim. Allah rızası için. Lütfennnn
    Onun çözümü yok image dosyası ile kurulan versiyonu bulman lazım.
  • ben dün aldım dosttan 60 ytl ye ve pişman oldum.

1. ibre 210 a gelince araba daha hızlanmıyor. Eee diye kalıyorsunuz yani

2. pistler kolay ve az, belkide gerçete de böyle oluyordur yani başka pist yoktur onu bilmiyorum

3. arabalar az. 5-6 marka ve her markada 2 model dersek toplam 10 tane filan araba var, o 30 araba olayı arabaların sürücüleri filan değişiyor yani araba aynı ama başka sürücüler var.

4. yapay zeka bence hiçte iyi değil. resmen geçmeme izin veriyorlar

5. grafikler en iyi tarafı oyunu oynadığım makina solda ev başlığı altında var

6. ya ben bulamadım yada yok neden mi bahsediyorum sürücünün bakış açısını kendimiz ayarlayamıyoruz galiba LFS deki gibi

şimdilik bunlar aklıma geldi.
  • @ıspanak sürünün sadece koltuğunu ayarlayabiliyoruz yani koltuk ileri geri gidiyo.nerden oluyo diyosan mouse un sol tuşuna basılı tut ve mouse u ileri geri çek.
  • Ispanak adamlar FİA onaylı bir oyun yapmışlar sanırım..Keşke almadan sorsa idin 60 ytl paran boşa gitmezdi..Ama bu arabalar böyle bunlar F1 gibi 300 km yapamıyorlar..O pistler normal 2006 takvimi ve senin de hak vereceğin gibi tutup da abidik gubidik pistler ekleyemezlerdi..Arabalar pistler sürücüler tamamen birebir aynıdır bu oyunda..WTCC serileri böyle ne yapalım..Gerçek dışı olsa idi zaten saçmalık olurdu...

Ama o oyunca bir macau var ki hiç birşeye değişmem oradaki yarışın zevkinide müsadenle..:)
  • ben de aldım 1 hafta oynadım bıraktım beklediğim gibi çıkmadı arablar az ve oyun kolay
  • super gercekten sen suruyormus gıbı oyun super
  • ben bugun oyunun kopya dvd'sini aldim. ama dvdyi taktigimda steam denen seyi aciyor. acaba steam haricinde yukleyebiliyo muyuz ya da steamdan nasil yukleniyor???
  • Evet beyler ya bu oyunun crack i yok oyunu yükledim kuzu kuzu bekliyo ya. oynuyosanızda nasıl oynuyosunuz söyleyiverin bari
  • Elinizde oyunun steam versiyonu varsa oynayamazsınız. Normal image dosyası ile oynanan versiyonu indirin. Ayrıca bu oyunda koruma yok yani bu demek oluyor ki crack de yok.
  • süper bi oyun bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Elinizde oyunun steam versiyonu varsa oynayamazsınız. Normal image dosyası ile oynanan versiyonu indirin. Ayrıca bu oyunda koruma yok yani bu demek oluyor ki crack de yok.

sanirim benim dvd de her iki dosya da var. image olani nasil kuruluyo acaba???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.