Şimdi Ara

RACE: The WTCC Game (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
25.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun bugüne kadar oynadığım en kastırıcı oyun diyebilirim..FX-60 ve x1800xt li sistemde herşey max 1280*1024 de arada pırt pırt ediyor grafikler sinir bozucu bir durum tabiki..Ama roof kamera modunda bir 10 fps yükseliyor..Bu arada fraps ile baktım pırt pırt ederken bile 25-30 fps min..Neden takılma yaptığını anlamadım....1 senelik x1800xt nin ömrü doluyor mu nedir. :)
  • Yoo bende hiç öyle bir sorun yok walla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunu online oynaman için oyunun orjinal olması gerekiyor çünkü Toca gibi değil cd-key istiyor.

Peki ucretsiz oynanan araba yaris simulasyonu biliyomusunuz ?
  • Oyun güzele benziyo ..

bakacaz
  • Pinky sendeki sistemi bir yazsana bizde ona göre düşünelimm..Bende hiç öyle bişi yok derken x1950 mi kullanıyorsun conroe6800 ile yoksa pentium 1.4 ile nvidia 6200TC mİ var nedir..Bir söylede bilelim demüü :)
  • quote:

Beyler bu oyunu oynayanız yok mu yaw İstanbul Speed Park bile var.

zor oyun beah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Pinky sendeki sistemi bir yazsana bizde ona göre düşünelimm..Bende hiç öyle bişi yok derken x1950 mi kullanıyorsun conroe6800 ile yoksa pentium 1.4 ile nvidia 6200TC mİ var nedir..Bir söylede bilelim demüü :)
    Bende Asus 7900 GTX, 2 GB DRR 2 800MHz RAM ve Core 2 Duo E6600 var.
  • bence oyun o kadar zor degil ama su pırt pırt kastırma olayı beni oyundan soguttu ama oyun cok güzel
  • off ya bayadır oyuncya ugradıgım yok
  • Ya pinky arkadaşım sistemin benden iyi..Hem ekran kartın iyi hemde işlemcin..Şimdi bende öyle bir sorun yok derken biraz bunu düşün istersen..Tabiki sende öyle bir sorun olmayacak..Bende de aman aman deelde sıkıntı verici boyutta işte..Biraz daha ii bir sistem olsa bende de olmaz...Sistemin benden yavaş olur sa o zaman bende öyle bir sorun yok diyebilirsin..
  • bende bi sorun var ama çözemedim. görüntüler çok ilginç ve fotoyu koyuyorum.

RACE: The WTCC Game (ÇIKTI)
  • @slayerxp

aynısı bendede var..

peki oyundan çıkınca böyle bir hata alıyor musun?

• Sizin grafiklere ne olmuş öyle yaw
  • quote:

Sizin grafiklere ne olmuş öyle yaw

çok oynayasım geldi ss. leri görünce ama oynayamıyorum.. :(
    arabada gitmiyor aynı zamanda..
    sanki 1 fps. ile oynuyorum.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

peki oyundan çıkınca böyle bir hata alıyor musun?

evt aynısını bende alıyorum

çok istiyorum oynamak ama olmuo kaç defa kurdum kaldırdım yine aynıı. sanırım bizim indirdiğimiz versiyon sorunlu yada başka bişey var ortada

• evet kesin versiyondan bencede..
    çok şey denedim,olmadı..
    bi daha çekicez artık napalım..
  • gtr 2 ile arasında ne gibi farklar var zorluk seviyesi vs
  • gecmiş olsun sizin grafiklerde araba yanmış kaza sonrası gibi görünüyor 1.03gb mı 1.13gb olan mı bu yukardaki pis görünen
  • 1.5 saat dial up bağlantı ile steam ayarlarını yaptıktan sonra product code sormasın mı...
  • ya ben alıcaktım oyunun arkasına bi baktım 1 gb ram diyodu.benimde gözüm korktu almadım.bende 512 mb ram var.p4 1.7-ati 256 mb 9550 ekran kartı.çalışırmı???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.