Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acaba race day de demolition derby yarışını sadece tek pist ve tek araba ile mi yapabiliyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

arkadaşlar grid de bi son yarış kaldı.

Acaba race day de demolition derby yarışını sadece tek pist ve tek araba ile mi yapabiliyoruz?

Evet, Demolition Derby'nin tek bir pist ve otomobili var. Pist biri uzun biri kısa olmak üzere kendi içinde iki ayrı pistten oluyor, diğer pistlerde olduğu gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

Ben yama falan kurmadım... Kuranların sorun yaşadıklarını okudum burda. Hiç bulaşmadım o yüzden... Şimdi sorunsuz oynuyorum..

evet bende kurmadım şuan sorunsuz
  • modlardan yakınkokpit'i kurunca görüntü introdan sonra birbirine girdi.. Reset attım, tekrar denedim yine olmadı... En sonunda 8.7 driver'ı silip tekrar kurdum düzeldi... Sorunu kesinleştirmek için modu tekrar kurdum, ekran yine karıştı... Ekran kartı driverı ile mod arasında bile çekememezlik var sanırım, neyse şimdi haloldu.
    Bilginize.
  • Oyunu 1.2 ye yükseltince mutlideki kariyerim sıfırlanacakmı?Bilgisi olan yada deneyen varmı?Ayrıca oyunu yeniden kurup save dosyasını koyuncada kariyer kalıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espada1 -- 27 Ağustos 2008; 13:53:57 >
  • Sağol venomtrk modlar işe yaradı
  • Çok sağol
  • quote:

Ben yama falan kurmadım... Kuranların sorun yaşadıklarını okudum burda. Hiç bulaşmadım o yüzden... Şimdi sorunsuz oynuyorum..

Ben de UltraHigh modunda sorun yaşadım. Oyuna girerken siyah ekran çıkıp masaüstüne attı. Güvendiğim için dosyaların yedeğini de almamıştım. Oyunu silip tekrar yükledim. Bu yamayı yüklemenizi tavsiye etmem.
  • 1.2 versiyonunda aston martin yarışları votede görünmüyomuş. Böle açıkları var mı bu patchın açıkları hakkında da bilgi verirseniz iyi olur
  • size tavsiyem hiç yüklemeyin bunları sonra oyunuz bozulur mozulur en 2 gb lik oyunu tekrar yüklemeyin size tavsiyem
  • Saol....
  • yahu düzgün çalışan oyun nedense seste sorun yapmaya başladı..audigy var ancak 5.1 ses alamıyorum 4.1 oluyor ortadan motor sesi gelmiyor nedense..open al kurdum tekrar dx en günceli ama formattan sonra böyle oldu neden acaba?
  • merhaba arkadaşlar. konu biraz uzun olduğu için hepsini okuyamadım cevapların ama bildiğim kadarıyla bu oyun için bazı yamalar filan çıktı. yamalardan önce oyunun Logitech rumbledap 2 ile oynayamayan arkadaşlar olduğunu gerek bu forumdan gerek diğer forumlardan okudum. ben kendim logitech rumblepad 2 nin logitech profiler programı ile hazırladığım oyun control dosyasını sizlerle paylaşmak istedim. hani yama kurmadan filan oynamak isteyen arkadaşlar olursa diye. inşaallah işinize yarar. saygı ve selamlar.

link rapid linkidir. yılızların yerine uygun adresi yazmanız yeterli
    Grid Game Profile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikkuscu -- 20 Eylül 2008; 1:58:54 >

• Ultra mod için teşekkürler güzel olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

quote:

Ben de UltraHigh modunda sorun yaşadım. Oyuna girerken siyah ekran çıkıp masaüstüne attı. Güvendiğim için dosyaların yedeğini de almamıştım. Oyunu silip tekrar yükledim. Bu yamayı yüklemenizi tavsiye etmem.

başlıkta anlatmıştım...

"Modu yükledikten sonra grafik ayarlarından advanced bölümünde orjinalde gözükmeyen ayarlar gelir bazı ayarlar ultra high a dönüşür shadow ve reflections gibi ayarlarda değer olarak 128,256,512,1024,2048,4096 gelir.Şunu belirtmekte fayda var yeni nesil ekran kartı kullanmayan ve ekran kartının ramı yetersiz olanlar shadow ve reflections ayarlarında 1024 den yukarı çektiklerinde grafiklerde bozulmalar texturelarda siyahlaşmalar görebilirler bu yüzden 1024 den yukarı değer verilmesi için yeni nesil ekran kartı sahibi olunması önerilir. "

eğer başlığı iyi okursanız bazı ekran kartlarının gölgeler ve yansımları 1024 den yukarı çıkmamasını tavsiye etmiştim çünkü ekran kartı kaldırmaz o yüzden 1024 yaparsanız sorun olmaz, siyah ekranda açarsa grid safe modda açılır hiç sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Eylül 2008; 8:17:29 >

• sırf bu oyunu oynamak için Logitech MOMO aldım. ama görüşlere bakılırsa çok sorun yaşayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Oyunum orjinal değil ve patch i yüklerken bu hatayı verdi.
    Sizce ne diyor burda?

bu hatayı bende alıyorum ve patch yükleyemiyorum ne yapmak gerekiyor yardım plz
  • oyunu rip limi indirdin yada relaoded ise oluyor veya başka pc den attıysan ama reg dosyalarıyla ayarlarsan bi sorun olmaz
  • sorumun cevabını buldum yukarıda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMXex -- 8 Ekim 2008; 23:07:25 >
  • ben 1.2 update'ini yapmadan ultra high ve bloomfix 1.2 patchini uyguladım iyi oldu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.