Şimdi Ara

Race Driver: Grid demo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kelto3

962 dostum ps3 te. galiba demoda online da var

ooo şahane us psn için hala beklemekteyiz en son baktığımda haze bile gelmemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 8 Mayıs 2008; 20:31:00 >
  • uk hesabı al hemen 2 dk indir dostum bekleme bence
  • Bir kaç saat önce Xbox360 demosuna baktıktan sonra şimdi de PS3 versiyonunu çekip baktım oyunun. Ben anlamıyorum bu firmalar PS3 versiyonlarını esmi geçiyorlar yoksa PS3'ün gücü ancak bu mu anlamış değilim????
    Yani Xbox versiyonunun hem grafik hemde akıcılık olarak yanına yaklaşamıyor. G25 direksiyon seti ile oynamayı gerçekten isterdim bu oyunu fakat PC versiyonunun hepsinden iyi olacağı kesin gibi duruyor. Yazık olmuş oyuna PS3 'de.
  • PS3 demosunu az önce oynadım ve beklediğimi fazlası ile aldım diyebilirim. Codemasters bu sefer yapmış be kardeşim. Öncelikle oyun arcade sayılır ama yarışa girmeden önce driving assists den traction control, braking assist, stabiliy control gibi yardımları açıp kapatabiliyorsunuz ve o zaman kontroller daha gerçekci oluyor. Oyunun atmosferi müthiş, sesler çok gerçekci, hasar modellemesi almış başını gitmiş, grafikler DIRT den daha iyi ve her zaman olduğu gibi çok parlak. Demo da 20 kişilik Ford Mustang GT-R Consept ile yarıştığımız San Francisco Grand Prix'in de FPS fix 30 hiç düşmüyor. Drift olayı da perfect olmuş bu arada. Oyunun multisine daha bakmadım oynayınca izlenimlerini söylerim. Son olarak PC versiyonu da gelsin onun da tanıda bakarız. Tebrikler Codemasters.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Mayıs 2008; 22:07:23 >

• waayyy.ya bu geçmişe dönme olayını keşfettinizmi bilmem ama mütiş olmuş tam şizofren işi..kaza yapıp yarış dışı kaldıktan sonra,o anı geri alıp,o kazayı yapmayabiliyoruz,yaratıcı bir yenilik. (select tuşunabasınca geri alma menüsü çıkıyor).ayrıca san francisco yarışında,güneş ışığının binaların arasından sızması çok hoş olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 8 Mayıs 2008; 23:26:57 >
  • 1 gb fazla geldi
  • bourne un demosu bugun gelmıyormuydu bıde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: at_anger

waayyy.ya bu geçmişe dönme olayını keşfettinizmi bilmem ama mütiş olmuş tam şizofren işi..kaza yapıp yarış dışı kaldıktan sonra,o anı geri alıp,o kazayı yapmayabiliyoruz,yaratıcı bir yenilik. (select tuşunabasınca geri alma menüsü çıkıyor).ayrıca san francisco yarışında,güneş ışığının binaların arasından sızması çok hoş olmuş

o olay bi oyunda vardı burnout da mı bi yerde vardı o hatırlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

bourne un demosu bugun gelmıyormuydu bıde?

Demo geldi kardeşim boyutu 1.61 GB
  • saol dostum..
  • Demoyu baya bi oynadım.Kesinilkle kontrolleri ditrden çok daha iyi olmuş.Grafik olarakda gayet güzel olmuş.Hasar modellemesi ise çok çok iyi.Yani demek istediğim ben bu oyunu alırım arkadaş..
    Bu da PS3 den çektiğim SS ler...
     Race Driver: Grid  demo

• SONY_55, senin gibi GT5çinin bu oyunu beğenmesi enteresan. Ben bu oyunu daha önce almayı düşünüyordum. Demoyu gördükten sonra vazgeçtim. Bana pek güzel gelmedi veya diğer oyunları GT5 Prologue'la kıyasladığımızdandır. Şunu anladım: Hiçbir yarış oyunu GT5'in eline su dökemez.
  • off bombaymış, sabırsızlandım iyice....
  • TOCA serisinin tarzı her zaman bellidir hiçbir zaman Simulasyon olmadı ve o yüzden GT5 ile karşılaştırmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

TOCA serisinin tarzı her zaman bellidir hiçbir zaman Simulasyon olmadı ve o yüzden GT5 ile karşılaştırmıyorum.

toca3 simulasyon kıvamında bir kontrole sahip değil miydi?
  • Hayır değildi maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Hayır değildi maalesef.

aslında şu oyun dışındakinler pür simulasyon değil sadece biraz simulasyona değinmiş oyunlardır.

bu oyun live for speed dir. şimdi aklıma geldi bi de bu var WTCC

ekleme: gt5 forza pgr4 vb hiçbiri simulasyon değil ha biraz sim tadı verilmiştir ama sim olamadılar

neden mi? anlatıyım bir oyunda grafik pompalamaktan daha kolay bişey vardır o da oyuna araçın verdiği gerçek fizikleri koymaktır.ha gt5de adamlar uğraşmışlar o konuda ama şu var

aracı hareket ettirdiniz ve yarışa başladınız aracı sağa sola hareket ettirdiğinizde göreceksiniz ki araç ortasından çevresel hareket ediyor sanki ön tekerleğin vazifesi yokmuş gibi raç ortasından bi kuvvet yardımıyla dönüyormuş gibi izlenim veriyor sağa çeviriyorsunuz araç kendisi etrafında sağa dönüyor ve bu sorun oyuna simulasyon havasının aksetilmesini engelliyor. bunu gt4de de bizzat oynayarak gördüm.gt5 de ise biraz da olsa var bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 9 Mayıs 2008; 11:05:06 >

• valla demo harika.grafikler gayet başarılı .ben beğendim oyunu .
  • demo gerçekten harika arkadaşlar
  • Demoda direksiyon desteği varmı ? Birde PC'den indirip PS3'e atma şansımız varmı? Varsa linkini bilen varmı?

Amma soru sordum yaww
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.