Şimdi Ara

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.021
Cevap
3
Favori
203.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ziw®o

@ SeRo-34

PC kilitlenmesi haricinde aynı sorunu multiplayer bölümünde yasıyorum.

Evet bendede multide oluyor.
  • Umarım tam sürümde bu sorunlarla karşılaşmayız.Multiye gelince;Dün Pinkydeamon önümde atletik hareketler yaparaktan yavaş yavaş eksiliyordu.Önce kaput, sonra kapı,sonra aynalar falan
    Furious'a gelince oracıkta kendine bir sexy kız bulmuş,arabaları insan yerine koymuş iş pişiriyorlardı,kızıda kandırmış yaniYolun ortasında bu halde görünce onları,1. olarak ilerlediğim halde bende 2 saniyeliğinede olsa onlara katılma şerefine eriştim.Tabi 1. lik ve sağlık elden gitti o ayrı mesele

OOOOOHH YEEEAAHH falan yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 19 Mayıs 2008; 15:15:01 >

• driftte yeni skorum

combo x39

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU]

artık yardımları kapamak gerekiyor daha yüksek puan için

• Menü' de sistemin geç tepkime vermesi ve oyun için de görüntülerin birbirine girmesi dışında hiçbir sorun yok. Ati 8.4 kurulu olupta aynı bu sorunla karşılaşan var mı ? Demo yu 2 kez indirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

Menü' de sistemin geç tepkime vermesi ve oyun için de görüntülerin birbirine girmesi dışında hiçbir sorun yok. Ati 8.4 kurulu olupta aynı bu sorunla karşılaşan var mı ? Demo yu 2 kez indirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor

x) Graphical corruption on ATI’s Radeon X1xxx cards:

You may experience graphical problems if using a Radeon X1300 through to X1950 graphics card with Catalyst 8.3/8.4 drivers. This is down to a problem with this specific version of the drivers, and can be fixed by switching to a different driver version. At the time of writing, the problem must be fixed by rolling back to an older driver version. To do this, first uninstall the Catalyst 8.3/8.4 drivers via the control panel (Add/Remove Programs in XP, or Programs and Features in Vista), then browse to the following website: ati.amd.com/drivers. Choose your operating system and graphics card from the lists, and click GO. If the subtitle of the page is “ATI Catalyst™ 8.3/8.4 Display Driver…”, scroll to the bottom of the page, and choose “Previous Drivers and Software”. Download and install the Catalyst 8.2 drivers.

oyunun readme sini okursanız bu sorundan bahsedilmiş 8.5 sürücü çıkana kadar 8.2 sürücü yükleyin diyor

• quote:

Menü' de sistemin geç tepkime vermesi ve oyun için de görüntülerin birbirine girmesi dışında hiçbir sorun yok. Ati 8.4 kurulu olupta aynı bu sorunla karşılaşan var mı ? Demo yu 2 kez indirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor

8.1 kur sorun kalkar. bende 8.3 varken bu sorun vardı 8.1 kurdum düzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

8.1 kur sorun kalkar. bende 8.3 varken bu sorun vardı 8.1 kurdum düzeldi.

kendi ekran kartımıza ve xpye uygun driveri nereden bulacağız atinin kendi sitesine baktım göremedim
  • Nvidia ile sorunları var bu oyunun büyük ihtimalle. Ati kullanalrdan daha az şikayet duydum. Bende neredeyse hiç sorun yok , bir tek diğer oyunlarda olmayıp bu oyunda yaşadığım bir problem; O/C yaptığımda ekran kartı iptal oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

driftte yeni skorum

combo x39

artık yardımları kapamak gerekiyor daha yüksek puan için

Okan kardeşim yardımları kapatıp nasıl öyle yapabiliyosun yaa ben kapattım arabayı yolda tutamıyorum gaza bastığımda olduğu yerde kayıyoo
    Anlatsana bu işin taktiğini yaa çubukların yanından nasıl geçmeliyiz fln

• Ati 8.2 yükleyince düzeldi.. Read me dosyasına bakmak hiç aklıma gelmedi sağolasın şimdi tekrar indireyim
  • Araç ve Yol Listesi şöyle doğrudur heralde:

Cars:

-DALLARA FORMULA 3
    -FJ 1000
    -BMW 320si
    -CHEVROLET CORVETTE C5-R
    -CHEVROLET CORVETTE C6-R
    -CHEVROLET CAMARO CONCEPT
    -CHEVROLET LACETTI
    -MAZDA 787B
    -MAZDA RX-7 FD3S
    -TOYOTA SUPRA
    -TOYOTA COROLLA GT-S (AE86)
    -TOYOTA SOARER (JZZ30)
    -SUBARU IMPREZA
    -PONTIAC GTO
    -NISSAN 350Z
    -NISSAN SILVIA
    -NISSAN SKYLINE GT-R Z-TUNE
    -NISSAN R390 GT-1
    -TVR TUSCAN CHALLENGE
    -PORSCHE 911 GT3 RSR
    -PANOZ ESPERANTE
    -SPYKER C8 SPYDER
    -LAMBORGHINI MURCIELAGO RGT
    -ASTON MARTIN DBR9
    -SALEEN S7R
    -COURAGE C65
    -COURAGE LC70
    -LOLA B05/40
    -LOLA B06/10
    -FORD MUSTANG GT-R CONCEPT
    -FORD MUSTANG BOSS 302
    -DORAN RACING JE4
    -DODGE VIPER SRT10
    -MOPAR DODGE CHARGER SRT8 DRIFT
    -DODGE CHALLENGER CONCEPT
    -KOENIGSEGG CCXR
    -KOENIGSEGG CCGT
    -PAGANI ZONDA R
    -AUDI R10 TDI
    -CREATION CA06/H-JUDD
    -JUPITER EAGLERAY MK5
    -HONDA NSX-R
    -PLYMOUTH AAR ‘CUDA

Tracks:

-Circuito del Jarama
    -Nürburgring GP-Streckenlayout
    -Donington Park
    -Istanbul Park
    -Milan
    -Le Mans
    -Circuit de Spa-Francorchamps
    -Otukama Grand Circuit
    -Yokohama Docks
    -Shibuya
    -Mount Haruna
    -San Francisco
    -Washington DC
    -Detroit
    -Long Beach

İstanbul Parkın olması Codemasters'ın yapacağı F1 oyunu hakkında bize daha iyi bilgi verir (Formula araçlarından dolayı) (Tam emin değildim Istanbul Park tan ama IGN de görünce tamam dedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 19 Mayıs 2008; 19:16:45 >

• ooooooooooooooo 350Z mi oooooooooooooooooooooooooooo
  • pistler içinde istanbul park olması harika bir haber
  • quote:

pistler içinde istanbul park olması harika bir haber

Kesinlikle .
  • quote:

pistler içinde istanbul park olması harika bir haber

O pistte beni kimse tutamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

beyler iyi bir drift nasıl yapılır yani 3-5 bişey yazın bilenler çok iyi yapamıyorum el freni kullanacakmıyız? hep spin atıyorum.
  • İstanbul Park da gavurların eline vermek çok hoş olacak
  • Bendede oyun drift bölümünde ortalama 3 yarışın 1inde bilgisayar kapanıyor.Windowsa falanda atmıyor birden bilgisayar kapanıyor neden acaba?
  • Arkadaşlar Multi'de olan var mı ?
  • quote:

quote:

beyler iyi bir drift nasıl yapılır yani 3-5 bişey yazın bilenler çok iyi yapamıyorum el freni kullanacakmıyız? hep spin atıyorum.

El freni kullanımı şart ama belirli yerlerde combo içinde gerekiyor el freni.

bayraklar önemli , çünkü yanlarından ne kadar yakın ve hızlı drift yaparsan o kadar puanına yazılıyor

gaz dengesini iyi tutturmak şart fazla gaz verirseniz spin atmanız olası belirli yerlerde köklemeniz iyi olabilir drift king bile yapabilirsiniz.

pisti tam anlamıyla yutmanız lazım nereden nasıl dönüleceğini bilmek için.

kontrolleri dikkatli ayarlamanız lazım, ben direksiyonla oynuyorum iç kamerayla nerde ne kadar dönüleceği rahat oluyor klavyeyle o kadar kolay olmayabilir bilemiyorum.

zamana karşı yarışmıyorsunuz bu yüzden bazı bayrakları es geçmeyin hızlı geçicem diye. Belirli bir açıyla tüm bayraklardan yüksek puan almak mümkün.

combolar için ufak bir driftin bile komboya etki yaptığını unutmayın, ne kadar kombo o kadar yüksek çarpan ve puan demek.

Eğer yardımlar açık seviyede oynuyorsanız flashbackleri kullanabilirsiniz.

Tüm yardımları kapatmak pro mod ve kokpit kamerasını kitlemekle gerçek drift heyecanı oluyor ama kolay olmadığını söylemem lazım

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.