Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

arkadaşlar bu oyunu Xboxtamı oynamalı yoksa pcde mi karar veremedim, görüntü kalıtesı bakımından bide benım konsol jtaglı, pcde oynarsam orjınal alıp multıde oynayabilirim tavsiye verirmisiniz ?

Multisi cok iyi bundan mahrum kalmamak icin PC de oyna.

tmm o zaman öyle yapayım, sağol tavsiyen için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabaha kadar oynayıp level 12'de bıraktım bir yabancı ekip vardı fix 10 kişi gülmekten yarışamadığım zamanlar oldu çok deli muhabbetler dönebiliyor zaman zaman.

Level 12 itibariyle tavsiye ettiğim multiplayer stratejisi şöyle:

Bildiğiniz gibi 4 tane Tier var oyunda.Özellikle Tier 3 ve 4'e çözüm bulmazsanız yarışlar işkence oluyor.Bir kere en baştan şunu söyliyeyim RWD yani arkadan itişli araba hastasıysanız geçmiş olsun illede RWD araçları alacağım diyorsanız bol bol virajlarda kontra yapıp araç toparlamakla uğraşacaksınız bu yetmeyecek sürekli driftle dönmeye alışacaksınız.Benim çözümüm oyunun ilk 3 Tier'ına FWD yani 4 tekerden çekişli araçları koymak.O kadar büyük bir rahatlık sunuyorki herkesin frenlediği zar zor girdiği viraja siz sadece hız kesip dalabiliyorsunuz.

Tier 1

Online Pass satın aldığınız anda Guilietta geliyor ve Tier 1'i onunla götürüyorsunuz.Sonrasında bu aracı Tier 1 de tutacak şekilde max upgrade yapıyorsunuz.Tier 2'ye geçirecek güncellemeyi yapmıyoruz.Burdan sonra direk Tier 2'yi okuyun Tier 2'de Skyline'ı alınca Golf R'yi tekrar Tier 1' çekiyorsunuz Tier 1 de tutacak max upgrade ile Golf R Tier 1'in daimi aracı oluyor.

Tier 2

Level 2 olduğunuz anda Tier 1'de Golf R açılıyor ve işte oyunun en çok elinizin altına olacak aracı.Level 2'ye geçiyorsunuz direk Tier 1'den Golf R'yi alıp Tier 2'ye geçirecek şekilde tüm upgrade'leri yapıyorsunuz.Tier 2'de Skyline açılana kadar Golf R ile devam edeceksiniz Skyline bir başka FWD olan araç yani tüm tekerden çekişli,onu aldığınız anda Tier 3'e geçirmeyecek şekilde max upgrade yapıyorsunuz ve Tier 2'de eğer kaza yapmaz birazda sürüş beceriniz varsa her yarışı kazanacak bir araç oluyor elinizin altında.

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]

Tier 3

Gelelim işin moka sardığı yere online pass satın aldınız ve eğer oyunu da ek pre-order bonuslarıyla satın almadıysanız burada size Honda NSX-R veriyor oyun ve işkence başlıyor.İstisnasız her virajda kıç atıyor toparlanamıyor ve sürekli spin atıyor.Tier 3'de bir süre bu işkenceyi çekmek durumundasınız.Pre-order ile alanlara burada Nissan GT-R geliyor onlar sıkıntı yaşamıyor.

Bu Tier'da kısa vadeli kullanacağınız çözüm şu; Tier 2'den bir aracı tam upgrade ile buraya çekmek.Ben level 9'da Audi RS5 açıldığında onu aldım Tier 2'den fakat onu Tier 3'e upgrade etmeniz için level 11 olmanız gerekiyor.Level 11 olduğum anda RS5'i tam upgrade ile Tier 3'e taşıdım.RS5 FWD olduğu için NSX-R'dan sonra mucize gibi geldi Tier 3 yarışlarına.Burada şöyle bir taktik uygulayın Tier 2'de RS5,TT ve Skyline yanlış hatırlamıyorsam FWD olan araçlar.Tier 2'de Skyline kullanın yazmıştım isterseniz bu üç araçtan istediğiniz şekilde Tier 2-3 ayarı yapabilirsiniz.Skyline'ı Tier 3 yapıp RS5'i tam upgradeli Tier 2 aracı yapabilirsiniz.

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]

Tier 4

Pre-order ile alanlara McLaren MP4-12C geliyor normal versiyonada Mercedes SLR veriyor ikisinide dar pistte oynamak işkence çok fazla güç var ve kontrol edemiyorsunuz.Tier 4'ün kendi araçlarını almak uzun bir süre hayal.Hem level hemde para istediği çok yüksek.Hatta Mercedes SLR ile oynarken araç sizin değil kiralık diye %50 de para kesiyor.Velhasıl Tier 4'de mümkünse oynamayın kendi aracınızı alana kadar.Şimdilik Tier 4'e yatırım yapmadım ama araştırıp iyi bir Tier 3 aracını tam upgrade ile Tier 4'e geçiririm ilk çözüm bu görünüyor.

• Beyler bu oyunu ses sisteminde oynamak lazım. Fakat benim xboxun optik girişinin tırnağı kırıldı Optik kablo takamıyorum. Acaba bunu nerde yaptırabilirim ? Kadıköy de yaparlar mı ?
  • Single modunda 2.sezona geçtim ben bu kadar bir yarış oyunundan keyif aldığımı hatırlamıyorum. Oyunun oynanabirliği inanılmaz güzel saatlerdir aralıksız kendine bağlıyor ama birde single modu üzerinde çalışsalarmış daha iyi olucakmış.

Bugünlük bu kadar yeter sırf oyun bitmesin diye oynamıyorum yarın devam ederiz
  • Zamundadan indirdiğimiz reloaded sürümü ile multiplayer oynayabilecek miyiz ? oynayamıyorsak ne yapmak gerekli ?

Not : Orjinal kullanmıyoruz diye hırsız damgası vurmayın. Alabilecek parası olan var , birde benim gibi öğrenci adamlar var. Cebimizden nasıl 50+ lira çıkarıpta orjinal oyun alabilelim ? Alamıyoruz diye oynayamıyacak mıyız arkadaşım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: refruze

Zamundadan indirdiğimiz reloaded sürümü ile multiplayer oynayabilecek miyiz ? oynayamıyorsak ne yapmak gerekli ?

Not : Orjinal kullanmıyoruz diye hırsız damgası vurmayın. Alabilecek parası olan var , birde benim gibi öğrenci adamlar var. Cebimizden nasıl 50+ lira çıkarıpta orjinal oyun alabilelim ? Alamıyoruz diye oynayamıyacak mıyız arkadaşım ?

burası konsol bölümü pc oyunlarına gel sana anlatıyım
  • edit. yanlış yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 30 Mayıs 2013; 0:10:08 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu oyunu Xboxtamı oynamalı yoksa pcde mi karar veremedim, görüntü kalıtesı bakımından bide benım konsol jtaglı, pcde oynarsam orjınal alıp multıde oynayabilirim tavsiye verirmisiniz ?

Hocam jtaglı xbox ile vip pass alarak online oynamak mümkün mü Grid 2 yi?
  • ilk oyunu çok sevmiştim. single bitirmiştim.
    dün şöyle bir saat filan singe oynadım pek beğenmedim. amerikan arabalarından nefret ederim. biraz ilerleyim inşallah severim.
  • Oyunu kesinlikle arabayı gören kameradan oynamayın tamamen razalet oluyor oyun. Sadece yolu göstersin oyun resmen hayatımda en zevk aldıgım yarıs oyununa bürünüyor..
  • Dış kamera da bir eksiklik göremiyorum gayet rahat, dün multisinde üst üste kaç kez 1. olduğumu unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

quote:

Hocam jtaglı xbox ile vip pass alarak online oynamak mümkün mü Grid 2 yi?

Jtaglı (RGH) makinada live girersen yarım saatte banlanırsın. Boşuna online pass almayın.

• quote:

Dış kamera da bir eksiklik göremiyorum gayet rahat, dün multisinde üst üste kaç kez 1. olduğumu unuttum.

Fast and Furious'da bile dış kamera daha iyi bunda rezalet olmuş

Sen beyazı seversin ben siyahı hesabı, kendi fikrimi söyledim.
  • Ben böyle zor oyun görmedim (ilk oyun gibi zorluk). Medium'da arabaları geçicem diye kırk takla atıyorum. Online'ı bir deneyeyim alışıcam zamanla ama baya bir süre geçecek gibi.
  • gercekten zor bir oyun olmus ama boyle daha iyi level atladikca yeni arabalar ve daha kontrollu surusler olabilir
  •  Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]

Bende şimdi indirdim ve başlıyorum.
  • bence müthiş bir oyun olmuş grafik olarak da çok iyi ,ilk oyunda çok iyiydi bunda grafikleri bir tık ileri taşımışlar, yalnız tek beğenmediğim menüler biraz daha iyi olabilirdi birde iç mekan kamera görünüşü yok çok gereklimi olsa iyi olurdu, kesnlikle ben çok beğendim ilk oyunu uzun süre oynamış biri olarak bu oyunda muazzam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Ben böyle zor oyun görmedim (ilk oyun gibi zorluk). Medium'da arabaları geçicem diye kırk takla atıyorum. Online'ı bir deneyeyim alışıcam zamanla ama baya bir süre geçecek gibi.

oyunda grafikeleri arttırınca araba kullanımı zorlaşıyor fps düştüğü için, grafikleri aşağıya çek ozaman sorun kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Ben böyle zor oyun görmedim (ilk oyun gibi zorluk). Medium'da arabaları geçicem diye kırk takla atıyorum. Online'ı bir deneyeyim alışıcam zamanla ama baya bir süre geçecek gibi.

oyunda grafikeleri arttırınca araba kullanımı zorlaşıyor fps düştüğü için, grafikleri aşağıya çek ozaman sorun kalmıyor.

Oyunu konsolda oynuyorum PC'de değil ama bir ara PC'de de deneyeceğim. Aklımda bulunsun fps olayı. Teşekkür ettim. Avatarın da çok şirin bu arada. (:
  • 1.most wanted
    2.grid
    Tartışmasız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.