Şimdi Ara

R9 sis farı ve yapylabilicek ufak oynamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 98 model broadway aracyma sis farı takmak istiyorum ama çok pahalı arkadaşlar 110tl felan diyorlar ucuzu yokmudur bunlaryn max 50 tl felan

birde broadwaye ufak oynamalar yapmak ystyyorum neler yapylabylyr jant arabayy alcaltma yada arac kaplamasy olarak rengi füme apaçi i?i olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 24 Ocak 2015; 20:59:17 >

• http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/carub-sis-lambasi-toyota-tip-colormatic-br300930-138029939

şu tarz yakışabilir, broadway son kasa değilse eğer köşeli yapısına uygun bir far bence. sanayide 25tl çifti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/carub-sis-lambasi-toyota-tip-colormatic-br300930-138029939

şu tarz yakışabilir, broadway son kasa değilse eğer köşeli yapısına uygun bir far bence. sanayide 25tl çifti

alıp kendim takabilir miyim ?
    elektiriği nasıl bağlıyoruz asıl merak ettiğim o
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    KEndininz bağlayabilirsiniz, biraz eliniz yatkınsa. Park lambalarından paralel devre çekersiniz, içeride kablo ile bir anahtar uzatırsınız. Normal arbalardaki gibi, park lambası veya farlar açıldıgında yanmaya başlar. İçeri çektiğiniz anahtarlada yanıp yanmayacağını kontrol edersinix-z
  • evet haklısınız güzel duruyor ama benim ki son kasa ve sis far yeri ölçtüm 20cm uzunluk 9cm genişlik bu ilandaki sis farından bi kaçtane takan gördüm ve çok çirkin duruyor yani son kasa broadwayime ufak geliyor bu ilandakiyse 13cm uzunluk 5.4 genişlik acaba benimkine daha yakın boyutlu ama 30 40 tl ye bulabılırmıyım birde

amerikan park ledi düşünüyorum çamurluğun üstüne bunun montajı kolaymıdır elektırıkcı yapabılırmı ve cok masraflı bısıymıdır acaba ? gerçekten broadweye çok yakısıyor koyu renklıyse benımkı gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

evet haklısınız güzel duruyor ama benim ki son kasa ve sis far yeri ölçtüm 20cm uzunluk 9cm genişlik bu ilandaki sis farından bi kaçtane takan gördüm ve çok çirkin duruyor yani son kasa broadwayime ufak geliyor bu ilandakiyse 13cm uzunluk 5.4 genişlik acaba benimkine daha yakın boyutlu ama 30 40 tl ye bulabılırmıyım birde

amerikan park ledi düşünüyorum çamurluğun üstüne bunun montajı kolaymıdır elektırıkcı yapabılırmı ve cok masraflı bısıymıdır acaba ? gerçekten broadweye çok yakısıyor koyu renklıyse benımkı gıbı

elektrikçi yapar, satın aldıgınız yere montajını yaptırın daha hesaplı olur. eliniz yatkınsa sizde yapabilirsniz.
  • Zamaninda babamda vardi; kacira kacira ustasi olmustum
    Bence 3.stop lambasiyla baslayin işe
    Vakt-i zamaninda stoplara ve sinyalere siyah kadin corabi cekmistimkötü de durmuyordu hani..
    Arka salincagi da alcaltabilirsiniz
    Sis fari taktirmisti onceki sahibi ama cift devreliydi; dugmeye basip tokatlamak gerekiyordu farlari, yoksa yanmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 24 Ocak 2015; 16:15:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Expression jant takın diycem ama pahalı olur sanırım. Son kasa r9lara yakışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/carub-sis-lambasi-toyota-tip-colormatic-br300930-138029939

alıp kendim takabilir miyim ?
    elektiriği nasıl bağlıyoruz asıl merak ettiğim o

eğer görsellik olarak kullanacak iseniz ki öyle tahmin ediyorum işinize yarar ama siste kullanacağım diyorsanız paraya kıyıp orjinal birşeyler bakın

• rallier_61 kullanıcısına yanıt
    arkaya flaşör takıcağım şu üçken kırmızı olanlardan son kasa oldugu ıcın 3 stop serçelerdeki gibi yakışmıyor

jant olarakda renkli bişiy düşünüyorum aklımda beyaz yada kırmızı sıyah bısıy var :)) pratik araba
  • R11 flash janti takin

• Ben olsam oraya sis farı takmak yerine gündüz Led'i yapardım. Gerçi dediğiniz yeri tam olarak bilmiyorum ama aracınıza hiç bir sis farı yakışmayacaktır, buna eminim. Yolda ne kadar Broadway gördüysem hiç birinde göze hitap eden sis farı göremedim.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    aracım bunun aynısı ve sadece rengi füme bende bu alttaki farlardan istiyorum bu bence gayet güzel durmuş ve yakışmış sizin gördükleriniz sanırım 13 santımlık ufak vidali sıs farlarından onlar çirkin duruyor ben bu 20cmlık orjınal sıs farından ıstıyorum o sis yeri kesilerek oturtuluyor ve tam oraya uyuyor onlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 24 Ocak 2015; 20:58:09 >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Bence şu tarz ledli olsun, 5TL fazla olsun
  • quote:

aracım bunun aynısı ve sadece rengi füme bende bu alttaki farlardan istiyorum bu bence gayet güzel durmuş ve yakışmış sizin gördükleriniz sanırım 13 santımlık ufak vidali sıs farlarından onlar çirkin duruyor ben bu 20cmlık orjınal sıs farından ıstıyorum o sis yeri kesilerek oturtuluyor ve tam oraya uyuyor onlardan

orjinalden şaşma derim

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyip orjinal taktırın bence, daha pahalı olur ama güzel gözükmedikten sonra sırf taktırdım demek için taktırmanın anlamı yok.

• ustat orjinali dediğiniz hangisi anlamadım buda orjinali gibi değilmiki zaten orjinalı farklımı yoksa ? ben hep böyle gördüm oorjinaliyle arasındaki fark nedir

aydınlatırsanız çok sevinirimmm
  • quote:

ustat orjinali dediğiniz hangisi anlamadım buda orjinali gibi değilmiki zaten orjinalı farklımı yoksa ? ben hep böyle gördüm oorjinaliyle arasındaki fark nedir

aydınlatırsanız çok sevinirimmm

kardeşim resmini attığın aracın üzerindeki farlar orjinal farlardır eski r19 umda onlar vardı, -td neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 24 Ocak 2015; 22:51:05 >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    sagolasın bende o resımdekınden dusunuyorum zaten
  • 3. stop en güzel tofaş doğanınki güzel duruyor ben kendi aracıma yaptım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.