Şimdi Ara

R9 BROADWAY- R11 GENEL ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R9 sahibi olarak r9, europa, ve r11 ile ilgili güncel ve ana konu bulamadım

R9 veya R11 almak isteyenler, araçlarında sorun yaşayanlar, hertürlü RESİMLİ, VİDEO'LU, olarak tamir, bakım , onarım resimleri veya videoları paylaşabiliriz, kendi aracımla ilgili soru veya sorunları cevaplayabilirim

daha yararlı ve güncel bir konu olacağını umuyorum,

Üyelerimiz;

Sturmgeist

BOLDVIPER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 10 Kasım 2014; 23:00:38 >

• BİZİM R19 EUROPA 1.6E RNE VARDI AİRBAG Lİ 98 MODEL 7 SENE BİNDİK BİZDE AVCILIKTA VAR UZUN YOLDA YAPTIK NE ANILARIMIZ GEÇTİ VAYY 19 VAYY
  • Esmer33 kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle bu r9 da yaşadığım anıları hiç bir araçta yaşamadım
  •  R9 BROADWAY- R11 GENEL ANA KONU

buda benim emektar buna

R9 BROADWAY- R11 GENEL ANA KONU

şu rüzgarlığın aynısından ve fransız bayraklı jant göbeği bakıyorum bulabilirsem süper olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 10 Kasım 2014; 22:50:39 >

• Ooo rekabet ha şaka bir yana hayırlı olsun hocam üyelik varmı bizamanlar babamın 93 broadway i vardı . Bu arada bugün etiketlediğim cemaate baktınızmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    ee :D hadi bakalım broadwayciler toplanıyor haha :))) var elbette üyelikte alalım :) baktım maşallah baya tofaş kullanan var sevindim açıkcası tofaşa dönersek arıza sıkıntı durumunda bakıcağımız yer olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

ee :D hadi bakalım broadwayciler toplanıyor haha :))) var elbette üyelikte alalım :) baktım maşallah baya tofaş kullanan var sevindim açıkcası tofaşa dönersek arıza sıkıntı durumunda bakıcağımız yer olur

Herzaman bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Forza 750 (Ana Konu)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 Sene Europa'ya bindim. 95 model lacivert 1.6 rn karbüratörlüydü. 40.000 kmde aldm 85.000 kmde ev aldığım için sattım(satmak zorunda kaldım). Benzinliydi kaporta boya içi dışı heryeri sıfır gibiydi kapalı garajda uyurdu . Çok anım geçti her yola götürdü ön takım yürüyen motor vs vs hiçbir sorun yaşatmadı. Periyodik bakımlarını yaptırırdım. Şimdi tekrar almayı düşündüğüm bir araba fakat piyasada temizine rastlamak neredeyse imkansızlaştı. Bagajı gerçekten çok genişti en azından bir Broadway'e kıyasla çok çok iyiydi. Broadway'in tüm kasalarını kullanmış birisi olarak Europa kat ve kat üstün bir araç hemde her anlamda. Eski araçlarımdan en çok Europa'yı özlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.