Şimdi Ara

R9 380 4G sapphire OC görüş istiyorum biraz aciliyeti var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba forumdaşlar çok uygun fiyata r9 380 4 GB Nitro OC modelini denk getirdim 0 kutusundan dahi çıkmamıs kart 600 lira bu kartın performansı hakkında çok fazla bilgim yok high da +60 ultrada 40 fps üstü versin yeter benim için alınabilir mi acaba ? bu performansı verir mi yani ?

not:Kutusunda duruyor 0 ürün 2 yıl garantisi başlıyalı daha 3 gün olmus yani

600W 80 plus power var

i5 6500

ile kullanılcak satan arkadaş sıkışmış biraz maddi olarak bu akşam ödemesi varmıs o yüzden bu fiyata vericem alıcaksan haber et dedi kafama yattı aslında ama performansından yana şüpeliyim biraz +60 fpsyi bi kaç ayar düşürerek yakabiliyorsak sorun yok benim için ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 13 Ocak 2017; 17:28:35 >

• 1050 ti nin sifir fiyatina bak ona gore kiyasla.dedigin kart 1050 ti den biraz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

1050 ti nin sifir fiyatina bak ona gore kiyasla.dedigin kart 1050 ti den biraz daha iyi.

1050Ti şu an en ucuzu 720 TL MSI'ın tek fanlı bir modeli o da.

Bence satıcı güvenilir ise 600TL kaçırılmayacak fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

1050 ti nin sifir fiyatina bak ona gore kiyasla.dedigin kart 1050 ti den biraz daha iyi.

aldım müdür iyimi yaptık kötümü yaptık pcye takıp oyunlara girdimizde görcez artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

quote:

quote:

aldım müdür iyimi yaptık kötümü yaptık pcye takıp oyunlara girdimizde görcez artık :D

Hayırlı olsun hocam, izlenimlerini bizimle de paylaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

quote:

quote:

Kötü bir şey yaptığınız falan yok, ben de R9 380 kullandım MSI 4GB modelini, 2K GTA V bile açıyordu. Pişman olmazsınız.

• kuzenim 1 sene kullanilmisini 550 liraya satmisti bir kac ay once.600 liraya sifir alinmayacak kart degil.biraz ayar kisarak istedigin fps'yi alirsin.iyi oc olan bir kart degil zaten yaptiginda degmiyor 12500 alacagina 13500 aliyorsun mesela o yuzden ugrasmaya gerek yok.980 neyse artik 1125 oluyor.ramleri de 1575-1650 arasi oluyor.2gb olsa alma derdim ama 4gb ise kullanirsin bir kac sene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.