Şimdi Ara

R9 290 VS GTX 970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİ R9 290 512 BİT AMA Bİ KONUDAN DUYDUĞUMA GÖRE GTX 970 İ GEÇEMİYOMUŞ
    HANGİSİ DAHA İYİ FPS VERİR HANGİSİ DAHA UZUN SÜRE DAYANIR

• biri digerinden 1 sene fazla gitmez ikisi de benzer performans veren kartlar ucan kacan bir fark yok ama 970 daha hizli.bu tip konularda sistemini de komple yazmalisin hani i7'ye mi takiyorsun pentium'a mi bilelim.
  • FatihYüksel81 kullanıcısına yanıt
    Sadece bitine bakarak yorum yapamayız ekran kartları için.Test sonuçlarına göre gtx970 daha iyi ve daha yeni teknolojilerle donatılmış.Şuradan fps değerlerine bakabilirsiniz:http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/10.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihYüksel81

ŞİMDİ R9 290 512 BİT AMA Bİ KONUDAN DUYDUĞUMA GÖRE GTX 970 İ GEÇEMİYOMUŞ
    HANGİSİ DAHA İYİ FPS VERİR HANGİSİ DAHA UZUN SÜRE DAYANIR

970 daha iyidir. Ayrıca onun rakibi X li olan model. Bir de 970'in mükemmel bir oc potansiyeli var. 970'in biraz daha fazla dayanması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    vermıs oldugun lınkte dıkkatımı ceken referans 970 ile oc olarak gelen dıger fırmaların arasında 3-4 fps anca oynuyor max.ozaman burdan su sonuc cıkar 300-400 tl extradan para verıpte onları almanın cok bı mantıgı yok.zotac gtx 970 1070 tl cıvarında satılıyorken onu almak mantıklı gıbı duruyor sanki.ılerde oc yaparsan ısınma sorunu cıkartırmı tabı ve nereye kadar maxımum oc olur orası tartısılır elbettekı malzeme kalıtesınden dolayı.
  • sorunsuz bir kart istiyorsan r9 290 al garantiyle servislerle uğraşmayı seviyorum diyorsan 970 alabilirsin
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    R9 290 mı sorunsuz

Edit : Arkadaşa cevap vermedim çünkü 10. konusu falan artık ekran kartı ile ilgili.. Ancak sorup soruşturmaların doğrultusunda 1200TL bazında en iyi fiyat / performans ürünü Gtx970'tir. Hem yeni teknoloji ile donatılmış, az enerji harcaması, az ısınması ve yüksek performansı ile rakiplerinden bir adım ileride. Uygun fiyatlı r9 290x ile denk düşünülebilir, ancak watt ihtiyacı %70-80 oranında daha fazla olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 14 Ocak 2015; 20:28:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    8 yıl önce açıldı
    GTX 1660 vs RX 580
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    12-13 konu ekran kartıyla ilgili
    bi konu acıyom bu ekren kartı yerini r9 290 al yazıyolar
    bu sefer r9 290 hakkında konu açıyom gtx 970 daha iyi diyolar
    en sonunda karşılaştırma yaptım
    ama gerçekten bi 10 konu açmışımdır ekran kartıyla ilgili
  • en ucuz GTX 970 al bak keyfine
  • İki kartın performanslarında en yavaş 99%. dilim eşit ancak %50. ortalama kare saniyede 970 daha hızlı gözüküyor. Eğer frapsta yazan değer çok ilgini çekiyorsa 970, yok takılmasız oynamak önceliğim diyorsan ikisinin farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 14 Ocak 2015; 21:43:51 >
  • Gtx 970 rakibi r9 290x dir 290 değil. Gtx 970 cidden şimdiye kadar gördüğüm en iyi f/p ama şu cw olayını çözmezlerse hiç alınmaz. R9 290x varken

• 970 daha güçlüdür ama öyle abartı bir fark beklemeyin o sebeple kimisi 290 der kimisi 970 güç ihtiyacı düşük olduğu için 970 tercih ettim ama o fiyatlara 290 veya daha performanslı 290x te alınabilir. Bahsedilen üç kart arasındaki kare farkları ancak 3-4fps
  • su saatten sonra sıfır 290 alınmaz hocam alacaksan ikinci el yoksa sıfır 970
  • 970 tam 290 ile 290x arasında performans olarak.

290 ve 290x yüksek tüketimli ama nispeten daha oturmuş bi kart.

970 yeni az tüketimli güçlü fakat cw sorunu baş ağrıtan bi kart.

Ben alsam şöyle yaparım 2.el düzgün 290x alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

R9 290 mı sorunsuz

Edit : Arkadaşa cevap vermedim çünkü 10. konusu falan artık ekran kartı ile ilgili.. Ancak sorup soruşturmaların doğrultusunda 1200TL bazında en iyi fiyat / performans ürünü Gtx970'tir. Hem yeni teknoloji ile donatılmış, az enerji harcaması, az ısınması ve yüksek performansı ile rakiplerinden bir adım ileride. Uygun fiyatlı r9 290x ile denk düşünülebilir, ancak watt ihtiyacı %70-80 oranında daha fazla olacaktır.

ama hala çözülmemiş kronik cw sorunu var bu sorun çözülmeden bu kart alınmaz
    sorun çözülünce alınabilir
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    Amdnin onerilmeden once cw sorunundan ote cozmesi gereken problemleri var. Ekran kararmalari, dogru driveri bulana kadar duzgun calismamalar, artifact problemleri. Bunlarin yaninda cw probleminin minor bir problem oldugu gercegini kimse yadsiyamaz. Elbetteki biz de farkindayiz cw olayinin, ve olmasaydi piyasada sorusu bile gecmezdi alinir mi alinmaz mi diye. En azindan alinan kartlar calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 15 Ocak 2015; 14:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

Amdnin onerilmeden once cw sorunundan ote cozmesi gereken problemleri var. Ekran kararmalari, dogru driveri bulana kadar duzgun calismamalar, artifact problemleri. Bunlarin yaninda cw probleminin minor bir problem oldugu gercegini kimse yadsiyamaz. Elbetteki biz de farkindayiz cw olayinin, ve olmasaydi piyasada sorusu bile gecmezdi alinir mi alinmaz mi diye. En azindan alinan kartlar calisiyor.

nvidia nında bolca problemi var neyse konu yavaş yavaş amd mi nvidia ya doğruya gidiyor

sonuçta amd babamın firması değil
  • gtx 970 alican ama cw olayi var amd desen yeni ekran kartı da yok piyasada geçici ati X 300 bağladım pc e bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

İki kartın performanslarında en yavaş 99%. dilim eşit ancak %50. ortalama kare saniyede 970 daha hızlı gözüküyor. Eğer frapsta yazan değer çok ilgini çekiyorsa 970, yok takılmasız oynamak önceliğim diyorsan ikisinin farkı yok.

ÜH artık Karta söyleyecek bir şey bulamayınca saçmalayan mete can karahasan Isı, güç tüketimi, ses ve ayrıca daha fazla performans senin için hiç bişey çünkü bir şekilde amd önermen lazım değil mi? fraps dışında fark yok dedin ya ne dense boş.

• 970 Tri-x :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.