Şimdi Ara

R9 280X vs. GTX 770 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah aşkına biri şu adamı forumdan uzaklaştırsın.Ben kaç 7 senedir bu forumdayım.Boş yere laf kalabalığı olmasın diye yorum bile yazmam,bilmediğim bişey hakkında yorum yapmam,bildiğim şeyler hakkındada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Ama bu forumda son zamanlarda bu adam kadar boş konuşan,sırf laf olsun diye mesaj kasan,benim allahım (HAŞA) NVİDİA dicek kadar abartmış,ben bu forumun kralıyım modunda,KONU VGA İSE GERİSİ BJK__MURATTIR modunda olan daha birini görmedim.
    Ya arkadaşım senin attığın o testlere lise1 deki kardeşim bakıyor gülüyor.O bile az çok neyin ne olduğunu çözebiliyorken,sen neyin kafasını yaşıyorsun?????Ego'larını git başka bir yerde tatmin et.Burası forum ve donanımhaber sitesine yakışacak bir karakterde hünerlerini,bilgilerini paylaş insanlarla.Burda millet can sıkıntısına girip birbirine soru sormuyor.İhtiyacı olan,bilgi sahibi olmak isteyen,bişeyleri öğrenmek isteyenler varSana deseler GT630 mu yoksa R9 290X mi? Sen gider ben GT630 alırım.onun driver desteği daha iyi physx i var shadowplay'i var dersin.nvidia driver sayesinde +100 fps garantisi veriyor dersin.Bir kerede şu forumdaki kullanıcıları şaşırt be kardeşim!Adam GTX770 mi R9 280X mi soruyor.Sen saçma sapan sitelerden saçma sapan testleri gösteriyorsun.anandthech mis yok thechpowerup biliyorumda koyma gereği duymuyorum.Ben anlamıyorum arkadaş neyin derdindesiniz??De ki kardeşim paran varsa nvidia almanı öneririm,yoksada amd'nin de ondan aşağı kalır yanı yok.aralarında 3-5 fps fark var.ve ben nvidia'yı daha çok seviyorum bana driverları daha kaliteli ve stabil geliyor de.insanlarıdna kafasında soru işareti kalmasın.Ben yıllardır amd kullandım.en son kartımda R9 270X'ti.Şuanda GTX760 kullanıyorum.Arasında fark var mı ? Var oda driverdan kaynaklı.%10 kadar ancak oda.Ama hoşumada gitmedi değil.Param olduğu sürece nvidia derim.Ama bütçem el vermezse amd.Yani sana bunları anlatabilmemiz için neler yapalım??Powerpoint'te sunumlar,imza kampanyaları,seminerler,anket felan mı doldurttalım??
    Lütfen şu foruma yakışır şekilde insanlara yardımcı olun.Ben sizi bu foruma hiç yakıştıramıyorum.Bu tamamen bir eleştiridir.Ve eleştiri iyi bir şeydir

Yanlış veya yanlış anladığınız,argo vs söylediğim birşey varsa şimdiden kusura bakmayın.Görmemiş olabilirim,sinirli olduğumdandır.Ama şuan zor tuttum yazmamak için.

Saygılar arkadaşlar...

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    yazıyoruz ya işte görmüyormusun kişisel görüştür yazıyoruz

forumdan uzaklaştıracakmış peeh hele dur bir otur soluklan.

ilk resimde görmemişim o saçmalıkları diğer resimlerdemi yalan dolan saçma ?

ayrıca bende amd kullandım bana anlatma f/p oranı çok iyi ama üst sınıfta nvidiayı daha başarılı buluyorum. kişisel görüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Mayıs 2014; 2:35:35 >
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    bak üstte ne yazdım arkadaş okusana Allah bilir daha çok amd ekran kartı öneriyorumdur git bak istersen sistemlere biz sanki bilmiyoruz bunu 2 ay önceye kadar bende amd kullanıyordum ve hep kullandım ilk defa nvidiaya geçtim farkı gördüm ne yapayım yazmayayım mı ?

"ayrıca bende amd kullandım bana anlatma f/p oranı çok iyi ama üst sınıfta nvidiayı daha başarılı buluyorum. kişisel görüştür. "

ayrıca şöyle bir iki resme ve lafa bakarak topyekün bilgisiz birisi diyorsun ya çok şakacısın kardeş referans konuma girip rastgele yorumları okursan elhamdilüllah farklı teknoloji alanlarında edindiğimiz bilgilerle ettiğimiz yardımları görürsün. sadece dahili bileşen değil harici bileşen teknik destek telefonlar vs.vs. neyse bunlara gerek yok ta anla diye yazdım öyle bir laftan hemen kişilik analizi veya bilgi analizi yapmayın asıl komik siz oluyorsunuz.

• Test sonucu olarak Nvidia destekli çıkan Battlefield 3 ve Bioshock İnfinity koymak nasıl bir kafadır.

Hem Amd, hem Nvidia destekli 18 oyunun ortalamasının alındığı inceleme linki:
    http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/R9_280X_OC/

Ortalamada %3 GTX770 önde (referans kartları baz alırsak)

Edit: Civ5'te Nvidia destekli, kusura bakma ya kaynak aldığın site artniyetli yada sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 5 Mayıs 2014; 2:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bak üstte ne yazdım arkadaş okusana Allah bilir daha çok amd ekran kartı öneriyorumdur git bak istersen sistemlere biz sanki bilmiyoruz bunu 2 ay önceye kadar bende amd kullanıyordum ve hep kullandım ilk defa nvidiaya geçtim farkı gördüm ne yapayım yazmayayım mı ?

"ayrıca bende amd kullandım bana anlatma f/p oranı çok iyi ama üst sınıfta nvidiayı daha başarılı buluyorum. kişisel görüştür. "

ayrıca şöyle bir iki resme ve lafa bakarak topyekün bilgisiz birisi diyorsun ya çok şakacısın kardeş referans konuma girip rastgele yorumları okursan elhamdilüllah farklı teknoloji alanlarında edindiğimiz bilgilerle ettiğimiz yardımları görürsün. sadece dahili bileşen değil harici bileşen teknik destek telefonlar vs.vs. neyse bunlara gerek yok ta anla diye yazdım öyle bir laftan hemen kişilik analizi veya bilgi analizi yapmayın asıl komik siz oluyorsunuz.

Ha şöyle güzel güzel yaz.Benim gözümdeki bu imajı sizin yazdığınız mesajlar yaptı arkadaşım.Seni gözüm tumadığımdan,tipini sevmediğimden değil.Madem diyorsunki başka bölümlerde çok yardımım dokundu.Bence burda yardımcı olma insanlara başka bölümlere devam et.Ona sesimi çıkartmam.Bak çok güzel demişssin amd kullandım nvidia'ya geçtim fark gördüm yazmayayım mı?Yaz tabiki güzel kardeşim.Kimse sana yazma sen öcüsün böcüsün demiyor.Ama ölç,biç,tart öyle yaz.

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: soul calibur

Test sonucu olarak Nvidia destekli çıkan Battlefield 3 ve Bioshock İnfinity koymak nasıl bir kafadır.

Hem Amd, hem Nvidia destekli 18 oyunun ortalamasının alındığı inceleme linki:
    http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/R9_280X_OC/

Ortalamada %3 GTX770 önde (referans kartları baz alırsak)

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Ha şöyle güzel güzel yaz.Benim gözümdeki bu imajı sizin yazdığınız mesajlar yaptı arkadaşım.Seni gözüm tumadığımdan,tipini sevmediğimden değil.Madem diyorsunki başka bölümlerde çok yardımım dokundu.Bence burda yardımcı olma insanlara başka bölümlere devam et.Ona sesimi çıkartmam.Bak çok güzel demişssin amd kullandım nvidia'ya geçtim fark gördüm yazmayayım mı?Yaz tabiki güzel kardeşim.Kimse sana yazma sen öcüsün böcüsün demiyor.Ama ölç,biç,tart öyle yaz.

Saygılar..

haklısınız son günlerde sinirlerim gerildi biraz fake hesap açan birisiyle uğraşıyorum sonra kıskananlara laf yetiştirmeye çalışıyorum, ağzımızdan lafı cımbızla yanlış tarafını çekip paragraflar yazanlarla uğraşıyorum.

özür dilerim zaten ben böyle yazmazdım ama bu tartışmalara girince insan çıkamıyor bende keyfimden yazmıyorum bunları karşı taraftan abuk subuk şeyler duyunca bizde böyle tutamamışız kendimizi...

bundan sonra önerimi yapar çekilirim. yazacaksam altınada kişisel görüştür yazarım ne kadar zorlasalar da sonu çıkmaz tartışmalara girmeyeceğim.

• Hala şu konuları açanlara söylüyorum.Gtx770 280xden iyi karttır.Zaten çoğu sitede testler var bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canınız hangisini isterse onu alın. Birisi 44fps alırsa diğeri 45fps alır. Bu iki kartın arasında uçurum fark yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopumda 4 senedir i3 işlemci ile AMD ekran kartı kullandım. Ekran kartımı kötülemek istemiyorum. Özellikli bir şey olmadığından birçok oyunda sıkıntı çıkarıyor. Ama şu ana kadar beni çok iyi idare etti. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı. 280x vs GTX770'e gelicek olursak sadece battlefield 4 oynuycaksanız 280x alın derim. Fakat başka oyunlarda oynayacaksanız ve uzun süreli kullanmak istiyorsanız 770x derim. Çünkü 770x alırsanız Watch_Dogs hediye ediyorlar. Oyunun fiyatı Steam'de 59.99 $ yani yaklaşık 120-130 TL. Bu iki kart arasındaki fiyat farktı yaklaşık o kadar olduğuna göre 770x derim. Şahsi görüştür
  • nVIDIA fanboylarını dinleme performansa bak birde promosyonu iyi olan hangisi ise onu al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracavkaytar

BF4,BF3 ve bu tarz kaliteli FPS oyunlar oynayacağım.R9 280X mi yoksa GTX 770 mi daha iyidir ?

Buyrun aşağıdaki linkleri inceleyin ve karar verin.

http://www.techpowerup.com/reviews/?category=Video+Cards&manufacturer=ASUS&pp=25&order=date

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_770_Direct_Cu_II_OC/1.html
    http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/R9_280X_Direct_Cu_II_TOP/

şahis görüşüm;
    paran var ise nvidia 4 gb modelini alınız.
    paranız kısıtlı ise amd 280x alınız.
    2 side size üzmez.
    2 sininde farklı yanları var.
    2 side benim göüzümde eşit kartlardır.

nvidia 876 tl
    amd 280x top modeli 859 tl.

birbirinizi kırmaya gerek yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=PU
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU

• Asus Radeon R9 280x Direct CU II TOP 3 GB alınacaktır yardımcı olan herkese teşekkürler...
  • bugracavkaytar kullanıcısına yanıt
    O karto alıcaksan V2 olanı al.

V1'de sorun çıkabiliyor.
  • Bulamadım hiçbir yerde hocam?
  • bugracavkaytar kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk serilerinde elpida rem kullanılıyordu ve ısınma oluyordu ramlerinde buda articats denen şey veriyordu ama yeni seriler hynix ram kullanıyor taş gibi ram sorunsuz sıkıntısızdı şuan alacağın yeni seridir büyük ihtimal ama bi araştırmakta fayda var..v1 v2 olayı o işte.Vatandan elden alcaksan bi sor öyle al elpidaysa geri vercem de onayını al öyle al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 5 Mayıs 2014; 19:30:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.