Şimdi Ara

R9 280X vs. GTX 770 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca bjk__murat o testi örnek gösteriyorsan bir daha sistem tavsiyesi yapma gözünü seveyim.
  • bugracavkaytar kullanıcısına yanıt
    Bakma Sen Şu envidiacılara Anca milleti kazıklıyolar bütçen 700-1200 İse AMD'nin eline su dökemezler bu konuda Amd fiyat/performans nvidia ise sadece performans.

Bf4 AMD'nin oyunu diyebiliriz Mantle olsun çok iyi Fps veriyor ve r9 280x kartların önü açık mantle teknolojisi Hem oyunu ucuz yapmaya yarıyor Hemde Performans artışı sağlıyor Ve yapımcıları bundan Dolayı Gelecekteki oyunların Amd Tabanlı olacağını umuyorlar Şuan yeni çıkmış Thief 4 bf4 Oyunları amd tabanlı Sitesinde var bir sürü oyun dirt3'te amd'nin vs vs vs. Hiç düşünme Amd r9 280x kart al Bakma sen testlere Yalancı. Bir test istiyorsan buyur Bir kullanıcı tarafından çekilmiş .

ayarlar fullde ve bir çok videosu var mcx833 :http://www.youtube.com/watch?v=t2I5Uyuc5dQ

• Passmark testine ne güldüm bee ..
  • R9 280xdc2t modelini kullanmaktayım sakın alma bir hata ettik aldık bayağı dandik bir kart mümkün olduğu zaman geri vermeye gıdecegım ve mümkünse gtx770 ile değiştireceğim Google a r9 280x artifacts yazıp reddit linkine tıklarsan göreceksin herkeste aynı sıkıntı var ve herkes geri vermiş sorun çözülmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmayan 8000 serisinin olmayan 8990 kartı bile 770 e karsi ezilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puhaa

R9 280xdc2t modelini kullanmaktayım sakın alma bir hata ettik aldık bayağı dandik bir kart mümkün olduğu zaman geri vermeye gıdecegım ve mümkünse gtx770 ile değiştireceğim Google a r9 280x artifacts yazıp reddit linkine tıklarsan göreceksin herkeste aynı sıkıntı var ve herkes geri vermiş sorun çözülmüyor

Sorun elpida ram yongası kaynaklanıyor. 280X'in her modelinde yok bu artifact olayı. Mesela Toxic modelinde yok. Insanları yanlış yönlendirmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Orijinalden alıntı: puhaa

R9 280xdc2t modelini kullanmaktayım sakın alma bir hata ettik aldık bayağı dandik bir kart mümkün olduğu zaman geri vermeye gıdecegım ve mümkünse gtx770 ile değiştireceğim Google a r9 280x artifacts yazıp reddit linkine tıklarsan göreceksin herkeste aynı sıkıntı var ve herkes geri vermiş sorun çözülmüyor

Sorun elpida ram yongası kaynaklanıyor. 280X'in her modelinde yok bu artifact olayı. Mesela Toxic modelinde yok. Insanları yanlış yönlendirmeyelim.

http://www.youtube.com/watch?v=UgKCmHSXZ3E

Risk...

• Sapphire'de Toxic ve Asus'da DirectCU II varmış o artifact olayı. HD7790'da Asus'ta sorunluydu, hala sularseller gibi öneriliyor, Powercolor'da çıksa bu sorun şimdi linç edilmişti forumda.
  • puhaa P kullanıcısına yanıt
    risk se yabancı forumlarda 770dede artifact sorunu olan bi sürü kullanıcı var ozaman 770 ide almasın öyle saçma şeymi olur sen zaten forumda almayın diye basbas bağardığımız bi kartı almışsın fabrika çıkışlı sorunlu bi kart onun üzerindende 280X i kötülüyosun
  • Ben 2 aya yakın R9 280X kullandım ve 1250/7000 hızlarında ve ne bir artifact ne bir takılma, donma hiçbir şey yoktu. Bu arada Asus R9 280X di kart DCUII vardı. Ama kartta SkHynix ram yongası vardı yani kaliteli seri.

• 3gb olayını araştır 2gb 770 alacaksan alma.
  • O teste göremi karşılaştırıyorsun cidden?

Umarım şaka yapıyorsundur.

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Korkak -- 4 Mayıs 2014; 19:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul calibur

Ayrıca bjk__murat o testi örnek gösteriyorsan bir daha sistem tavsiyesi yapma gözünü seveyim.

tmm kardeşim bu lafından sonra forumu bıraktım sosyal medyayla ilişkimi kestim bilgisayarımı satıyorum ve bu işe noktayı koyuyorum.

sürüye uymada kendi mesajını at

daha başka testlerde atalım istiyorsanız ? bana göre gerek yoktu 770 daha iyi bence.

amdcilere göre hemen bf4 te mantle varya onu koyuyorlar sanki bütün cümlealem bf4 te multi kasıyor sabah akşam.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770

buyrun gençler boşu boşuna zıplamayın hemen

+ phsyx + shadowplay + daha fazla oyunda nvidia desteği + daha uzun, stabil , işe yarar driver desteği tek eksiği dediğiniz üzere 2 GB bana göre o da değil ya neyse haricinde taş gibi bir kart...

R9 280X vs. GTX 770

R9 280X vs. GTX 770

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Mayıs 2014; 19:47:29 >

• Kusura bakma ama saçmalamışsın o site belli algoritmalara göre puanlama yapar, oyun performasını vermez. 10 kadar yeni nesil oyunun ortalamasına göre GTX770 %3 önde (kaynak Techpowerup). Ama arada %10 fiyat farkı var. %3 fark için(2-3 fps) 50-100 TL ödemek isteyen ödesin, ben f/p oranına bakarım. Arkadaş Battlefield 4 oynarım demiş. Mantle desteği yüzünden R9 280x almadı daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 4 Mayıs 2014; 19:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul calibur

Kusura bakma ama saçmalamışsın o site belli algoritmalara göre puanlama yapar, oyun performasını vermez. 10 kadar yeni nesil oyunun ortalamasına göre GTX770 %3 önde (kaynak Techpowerup). Ama arada %10 fiyat farkı var. %3 fark için(2-3 fps) 50-100 TL ödemek isteyen ödesin, ben f/p oranına bakarım. Arkadaş Battlefield 4 oynarım demiş. Mantle desteği yüzünden R9 280x almadı daha mantıklı.

community.futuremark ve anandtech' e laf söylüyorsan pes

o para farkıda boş yere olmuyor dikkat edersen daha fazla özellik sunuyor sana

+ phsyx + shadowplay + daha fazla oyunda nvidia desteği (bazen eşit kartlar olmasına rağmen nvidia kartın bu sayede daha fazla fps vermesini bilirmisin ?) + daha uzun, stabil , işe yarar driver desteği

neyse gene klasik amd nvidia kavgasına dönmesin ben önereceğimi söyleyeceklerimi söyledim bunların çoğu kişisel görüştür alacak olan arkadaş kendi karar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Mayıs 2014; 19:53:20 >

• Hocam amma yaptınız bu kez ha gtx 770 690 dan daha mi iyi şimdi bırakın Allah aşkına.
  • Verdiğin veriler oyun performansını göstermiyor yoksa sitelerde sorun yok, adam BF4 oynayacağım demişken sen daha pahalıya Gtx770 önerirsen, doğru bi öneri olmaz.
  • puhaa P kullanıcısına yanıt
    Gider dc2 top alırsan olur tabi git toxic al bakayım var mı aynı sorun ?
  • Tamam kardeş Gtx770 290'dan daha iyi.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-770

1080p için Gtx770 280x'den birazcık daha performanslıdır ama günümüzde oyunlar 2Gb'dan fazla bellek kullanmaya başladı.

R9 280X vs. GTX 770

Not:Tpu gibi siteler seni aşar bunu unutmuşum.

Edit:Resimler olmamıştı.

Edit2:Adam bf4 oynayacağı için sadece Bf4 testini koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Korkak -- 4 Mayıs 2014; 21:07:58 >

• bugracavkaytar kullanıcısına yanıt
    Battlefield 4 mantle destekleyen oyunlardan biri. R9 270x gtx 780 e yakın performans gösteriyor bu oyunda. Üstelik önümüzdede mantle desteğiyle çıkacak oyun sayısı da gayet yeterli . Thief 4 de mantle destekliyor ... R9 280x den vazgeçme sen .. Nvidia driver diyenler titanın driveri gördük kimse kusura bakmasın da .. Görev mars ta cr3 de 30 fps görünce seviniyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **SWE** -- 4 Mayıs 2014; 20:21:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.