Şimdi Ara

R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ? Bu iki kartdan birisini almak istiyorum işlemcim phenom ıı x4 945 darbogaz maruz kalırmıyım ?

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ? Bu iki kartdan birisini almak istiyorum işlemcim phenom ıı x4 945 darbogaz maruz kalırmıyım ?

darboğaz yapacağını sanmam phenom çekirdekleri fxten güçlüdür ve hafif oc ile fx6300 le kapışan bir işlemci

7850 ile 7870 arasında dağlar kadar fark yok. bence yapmaz.
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    youtube da filen bakıyorum adamlar ddr3 sistemde phenom ıı x4 955 işlemcili r9 270x kullanıyor darbogaz filen yok.. bende phenom ıı x4 945 var 10 farkdan darbogaz olacaksa bilgisayarı sokaga atayım hurdacılar kazansın bari :(

Darboğaz dediği şu: Kartın gücü sıkıyorum 8 olsun, işlemcinin gücü de 6 olsun.... Doğal olarak senin kart da 6 da çalışıyor. Yani kötü yönü şu, 6'lık bir kart alman daha ekonomik olacakken, 8'lik alıyorsun, 6'lıkla aynı performansa fazladan para vermiş oluyorsun...

Dünyanın sonu değil yani.

Kötü ama o kadar da kötü değil..
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • pinkcrow7 nickli arkadaşımda powercolor 7870 var x4 işlemci ile kullanıyor darbogaz söz konusu degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

işlemci hızını 3700 e getirince %100 gpu kullanımını yakaladı.

R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ? Bu iki kartdan birisini almak istiyorum işlemcim phenom ıı x4 945 darbogaz maruz kalırmıyım ?

yapar tabi dargırtlak yapar nitekim eski işlemci sayilir fps yerlerde surunur soyleyim ama hd7850 veys gtx660 al keyfine bak 80+plus 700w guckaynagi kullnamayi ihmal etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ya kardeşim sana nedesem bilmiyorum :) hd7870 ile 7850 nin farkı ne ? fazla fark yoksa hd7870 ile r9 270x in farkı ne yine sonuç gıdımcık :D sadece yeni üretim... hani ben bu konuyu yazıyorumda birazda insanların cehaletini görmek istiyorum bu konularda, psu 700w demişsin bide güldürdün cros yapıcak halim yok bu kartlara 500w lık psu yeter.. birşey bilmedigin konuda gelip insanları yanlış yönlendiriyorsun. yapmayın etmeyin bilgin sana kalsın :) ama iyi oluyor ya cahillik tespiti güzel

ya kardeşim sana nedesem bilmiyorum :) hd7870 ile 7850 nin farkı ne ? fazla fark yoksa hd7870 ile r9 270x in farkı ne yine sonuç gıdımcık :D sadece yeni üretim... hani ben bu konuyu yazıyorumda birazda insanların cehaletini görmek istiyorum bu konularda, psu 700w demişsin bide güldürdün cros yapıcak halim yok bu kartlara 500w lık psu yeter.. birşey bilmedigin konuda gelip insanları yanlış yönlendiriyorsun. yapmayın etmeyin bilgin sana kalsın :) ama iyi oluyor ya cahillik tespiti güzel

herşeyi psu ya bağlamak bencede artık olmuyor, imzadaki 550w psu'ya birde radyo bağlasam rahat çeker :D. İşlemci iyi ise ekran kartı sorun olmaz, ama, ekran kartı iyiyse işlemci eskiyse sorun yaratabilir. Yeni bir Gpu da ki veri aktarım hızına ,işlemci yetişmezse görüntüde sorun yaşarsınız. Ama bahsettiğiniz ekran kartları orta seviye kartlar olduğundan aşırı bir sıkıntı yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Tabi tahminle olacak işler değil bunlar
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretözen

quote:

yapar tabi dargırtlak yapar nitekim eski işlemci sayilir fps yerlerde surunur soyleyim ama hd7850 veys gtx660 al keyfine bak 80+plus 700w guckaynagi kullnamayi ihmal etme

yok ya 700 yetmez en az 1200 filan lazım len arkadaş siz ne içiyonuz böyle olmak için ya ne bu bol keseden sallama anlamıyorumki anca boşa para harcattırmayı bilirsiniz gerçek 600 watt bi psu nun altından kalkamiyacağı kart yok tutturmuşsunuz 700-800 biraz mantık ya hiçmi testlere bakmıyosunuz

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    kanka işte bende tarihe geçicem sanırım deneyip görecegim artık.. ama iyi oluyor böle sohbetler yarı cahilleri tespit ediyoruz.. hd7870 veya r9 270x darbogaz olur diyenler bu kartları üst seviye ooo bu kartlar kimsede olamaz sanıyor.. orta seviye kart bunlar.. üst seviye kartlar bunları napar tokatlar atar :D
  • Arkadaşlar ,rencide etmeden yorum yapalım lütfen. Psu yetmiyor demiş arkadaş fikrini söylemiş, yargılamadan eleştirelim. Psu dan çok farketmez ama. Veri hızı ile alakalı, bir birine yetmeyebilir aktarım hızları. Umarım bir sorun çıkarmaz
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Azicik oc yap islemciye hic darboğaz yapmaz Ben uzun süre Phenom X4 965BE Hd7950 kullandim hic sikinti yasamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.