Şimdi Ara

R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

ya kardeşim sana nedesem bilmiyorum :) hd7870 ile 7850 nin farkı ne ? fazla fark yoksa hd7870 ile r9 270x in farkı ne yine sonuç gıdımcık :D sadece yeni üretim... hani ben bu konuyu yazıyorumda birazda insanların cehaletini görmek istiyorum bu konularda, psu 700w demişsin bide güldürdün cros yapıcak halim yok bu kartlara 500w lık psu yeter.. birşey bilmedigin konuda gelip insanları yanlış yönlendiriyorsun. yapmayın etmeyin bilgin sana kalsın :) ama iyi oluyor ya cahillik tespiti güzel

ukalalik yapmanin alemi yok asıl sen cahilsin gelmis burda sirk gösterisi yapiyorsun :) sanada sarı içecegimden(fanta gibi) tavsiye ederim iyi gelir sizin zihniyetteki insanlara :) ileride arkadasin 500w psu yuzunden anakarti yanarsa senmi verecen parasini ufaklık:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fikretözen

quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

Orijinalden alıntı: fikretözen

quote:

R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ? Bu iki kartdan birisini almak istiyorum işlemcim phenom ıı x4 945 darbogaz maruz kalırmıyım ?

yapar tabi dargırtlak yapar nitekim eski işlemci sayilir fps yerlerde surunur soyleyim ama hd7850 veys gtx660 al keyfine bak 80+plus 700w guckaynagi kullnamayi ihmal etme

yok ya 700 yetmez en az 1200 filan lazım len arkadaş siz ne içiyonuz böyle olmak için ya ne bu bol keseden sallama anlamıyorumki anca boşa para harcattırmayı bilirsiniz gerçek 600 watt bi psu nun altından kalkamiyacağı kart yok tutturmuşsunuz 700-800 biraz mantık ya hiçmi testlere bakmıyosunuz

ileri zekalı arkadaşım sen ne iciyosan söyle yoksa benim sarı renkli içeceklerden veriyim asitli iyi gider zihnin acılır:p ileriye dönük olmasi iyi olmazmi almışken ben gerceklerden bahsediyorum ileride psu parası vermez pahali olabilir ileride
    not:fantadan bahsediyorum :p

500 wattlik psudan anakart yanar tabi ileriye donukmus her gecen gun enerji verimliliği icin calisiyor firmalar bugun maxwell gibi. 780 ti gibi en cok ceken kart 600 watt psu ile tamam diyor fantanı kendine sakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 24 Şubat 2014; 19:50:32 >

• king size K kullanıcısına yanıt
    asus R9 270x alınmışdır.. sisteme takılmışdır şuana kadar darbogaza rastlanmamışdır nazar degmesin :D bu arada fikoş gel sana açık çay ısmarlayayım iyi gelir.. fanta filen gazlı içicekler adamı bozar.. ve fiko ileriyi düşünüpde bana 700w psu dedinya ben 2009 senesinde ileriyi düşündüm be 600w almışdım :D kocum 750 ti cıkmış üstünde güç girişi yok :D sen diyosun ileri düşün.. izliyosun tecnopat, teknoseyiri yarı cahil oluyosun geliyosun bide yorum yapıyosun tamam izle izlede kendini geliştir birazda oku be kardeş genc bi cocuga benziyosun bak buralar kurtlar sofrası :D alırlar seni hınmını hınmını derler böle fantalı filen olmuyo kardeşim saygılar..
     R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ynahit

bende x4 965 ve asus 7870 var.

işlemci hızını 3700 e getirince %100 gpu kullanımını yakaladı.

Onu nereden öğreniyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

quote:

Onu nereden öğreniyoruz?

asus gpu tweak uygulamasında

gpu usage kısmına bakarak.

quote:

quote:

Onu nereden öğreniyoruz?

Eyvallah hocam sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R9 270x veya HD7870 Darboğaz yaparmı ? Bu iki kartdan birisini almak istiyorum işlemcim phenom ıı x4 945 darbogaz maruz kalırmıyım ?

Yapmaz ama yinede 300 hz oc ellerinden öper.

@megamehmet1331

Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin.

------

Bu arada PSU konusunu tartışmayın.HD7950 P2 965 3,8 ghz işlemci, ve conconlu fanlar oyunlarda 400 max görüyor.Tarafımdan prizden test edilmiştir.(Aslında 400 bile görmüyor ama şimdi tartışma çıkmasın)

700w psu ve üzeri cf yapmayacaksan gereksiz.HD7970 CF bile yapar 700w kaliteli psu.

(Dikkat test programlarında kullanım +60watt artmakta belirteyim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar69 -- 25 Şubat 2014; 3:42:30 >

quote:

quote:

quote:

Onu nereden öğreniyoruz?

Eyvallah hocam sağolun

sen de sağol kardeşim

• Beyler peki Gtx760 o.c Sli da x4 970 sıkıntı yapar mı ? Acil tarafından bilirkişilerden yardım bekleniyor (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davetci

Beyler peki Gtx760 o.c Sli da x4 970 sıkıntı yapar mı ? Acil tarafından bilirkişilerden yardım bekleniyor (:

tek 760 deseydin 3.9-4.0'a cekip kullan derdim ama cift kartta fx6300-x4 965-970 bu cpu lar besleyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 24 Nisan 2014; 22:06:39 >
  • Hocam bu insanları anlamıyorum kardeşim sen al Bi hd7870 hayatını yaşa senin işlemciye az o.c yapsan gtx 770,r9 280 x bile darboğaz yapmaz zaten dar boğaz genelde software\yazılım sorunu oluyo olmazsa mantle falan var fazla takip etmiyorum ama işini görür heralde

• Arkadaşlar AMD Phenom II x4 925 var bende 2.8 ghz stock psu da 450W ama kaliteli değil. Ekran kartım GTX 660 eski kart GTX 260 s216 idi ve onun bile kasmadığı kadar kasma yaşıyorum. Sorun psu dan mı sizce nedir ben anlamadım. Cpu OC yapmaya pek gelmiyor fan stock çünkü. Saygılar
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.