Şimdi Ara

R9 270x' i i5 750 boğar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R9 270x almayi planliyorum, islemcim i5 750, sizce bu islemci bu karta yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmam en fazla oc

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Sanmam en fazla oc

Oc gerekiyorsa anakartida degistirmem gerekcek, cunku anakart iyi degil, +0.1V vermeye izin veriyor en fazla, o yuzden en fazla 3,3ghz ye kadar cikabildim, farkli kartlarla 4 e kadar cikiyorlar. Benim islemciye uygun anakartta yok piyasada, sanirim herseyi degistirmem gerekcek

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Sanmam en fazla oc

Oc gerekiyorsa anakartida degistirmem gerekcek, cunku anakart iyi degil, +0.1V vermeye izin veriyor en fazla, o yuzden en fazla 3,3ghz ye kadar cikabildim, farkli kartlarla 4 e kadar cikiyorlar. Benim islemciye uygun anakartta yok piyasada, sanirim herseyi degistirmem gerekcek

Bildiğim kadarıyla 270x 660-660ti arasında bi kart (Yanlışsam düzeltin)Ben bu kartı i3 540 la kullanabilirmiyim dediğimde çoğu evet bi kısmı OC yap dedi. Bence sizde kullanırsınız ben voltajsız 1GHz OC yaptım.
    Tabi her şeyi değişip yeni sistem kurmak mantıklı ama işlemci kötü değil

• 270 dediğiniz bildiğimiz 7870. X4 955'in 7950'yi dahi kaldırdığını düşünürsek İ5 750 yeterli gelecektir.
  • KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım demek istediğinizi :) başlıkta "boğar mı?" deyip yazıda "yeterli mi?" Deyince cevap çelişkili oldu :) yeterli diyorsanız güzel bi haber benim için.
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-GeForce-GTX-660-Ti
    660ti 270x den biraz daha iyi sanırım dediğiniz gibi, fakat mental muhabbetinden dolayı R9 serisi bana geleceğe yatırım gibi geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdi anladım demek istediğinizi :) başlıkta "boğar mı?" deyip yazıda "yeterli mi?" Deyince cevap çelişkili oldu :) yeterli diyorsanız güzel bi haber benim için.
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-GeForce-GTX-660-Ti
    660ti 270x den biraz daha iyi sanırım dediğiniz gibi, fakat mental muhabbetinden dolayı R9 serisi bana geleceğe yatırım gibi geliyor

Aynen acaba Mantle farkını nasıl koyacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Bana çok mantıklı geliyor bu olay, çünkü şuan konsollar amd sistem kullanıyor, oyunlar artık önce konsol sonra pc için çıktığından konsoldan pc ye oyun yazarken oyunları amd ye göre optimize etmek yapımcılar için daha kolay olacaktır, bu nedenle önümüzdeki 6-7 yıl amd nin liderliği olacak diye düşünüyorum

• Bende 660 ti amp versiyonunu kullanıyorum herhangi bir darboğaz yaşamıyorum bilgilerinize
  • Kaldırmaz i7 3930K alman lazım en az

Dememizimi bekliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 29 Kasım 2013; 16:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Kaldırmaz i7 3930K alman lazım en az

Dememizimi bekliyosun

Trololololo
  • Boğmaz.
  • sorun olmaz i5 750 hala güçlü bir işlemcidir.
  • 3.2 bile yeter bence
  • r 200 serisinin neredeyse tüm kartları f/p olarak hd7000 serisinin gerisinde. bu yüzden yeni seriyi pek gözüm tutmadı açıkcası. ve bana kalırsa 270x yerine hd7870 al. aynı seviyede kartlar ve hd7870 diğerinden 90-100 lira daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

r 200 serisinin neredeyse tüm kartları f/p olarak hd7000 serisinin gerisinde. bu yüzden yeni seriyi pek gözüm tutmadı açıkcası. ve bana kalırsa 270x yerine hd7870 al. aynı seviyede kartlar ve hd7870 diğerinden 90-100 lira daha ucuz.

Haklısınız ben zaten 7870 almayı düşünüyordum, şuan 200 serisi yeni olduğundan biraz pahalı, R9 290x in özel tasarımlı modeli bile gelmedi sanırım ülkemize, zaten ben hemen almicam, beklemem gerek bi süre. Bide 270x i mantle dan dolayı tercih ediyorum, acaba 7870 te mantle destekliyor mu? Çünkü mantle gcn mimarisiyle çalışıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

r 200 serisinin neredeyse tüm kartları f/p olarak hd7000 serisinin gerisinde. bu yüzden yeni seriyi pek gözüm tutmadı açıkcası. ve bana kalırsa 270x yerine hd7870 al. aynı seviyede kartlar ve hd7870 diğerinden 90-100 lira daha ucuz.

Haklısınız ben zaten 7870 almayı düşünüyordum, şuan 200 serisi yeni olduğundan biraz pahalı, R9 290x in özel tasarımlı modeli bile gelmedi sanırım ülkemize, zaten ben hemen almicam, beklemem gerek bi süre. Bide 270x i mantle dan dolayı tercih ediyorum, acaba 7870 te mantle destekliyor mu? Çünkü mantle gcn mimarisiyle çalışıyor

Mantle 7000 serisine de gelecek diye duymustum

• evet hd7000 serisi kartlar mantle'ı destekliyor. bir tek sıfır gelen kartlarda dx 11.2 yok ama o da driver güncellemesi ile destekler hale gelecek.

• Darbogaz yapmaz i5 750 ne kadar oc yapabiliyorsaniz yapin. Anakart degistirmenize gerek yok. 3.3 ghz yeterli olur r9 270x icin.

• Darboğaz yapmaz gene arttı Darboğaz konuları, Darboğaz yapsa bile önemsenecek bir durum yok, FX 6100 ile TİTAN kullanan vardı buralarda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.