Şimdi Ara

R7 370 Güvenli Sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, MSI R7-370 Gaming 2G ekran kartına sahibim. Tam yükte sıcaklık %40 fan değerinde 60 derece oluyor. Hava sıcaklığı yaklaşık 25-30 derece. Ekran kartımın problem çıkarmadan çalışabileceği maksimum sıcaklık değeri nedir?

• 100'e kadar gider takma 60 dereceyi filan bu sicakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dharius

Arkadaşlar, MSI R7-370 Gaming 2G ekran kartına sahibim. Tam yükte sıcaklık %40 fan değerinde 60 derece oluyor. Hava sıcaklığı yaklaşık 25-30 derece. Ekran kartımın problem çıkarmadan çalışabileceği maksimum sıcaklık değeri nedir?

hocam fan ayarı manuel mi kullanıyorsunuz?
    bence auto'ya alın öyle kullanın.Bir de sıcaklık 90'ı geçmedikçe sorun yok.siz oyununuza bakın.
    ama rivatuner ile oyunda kontrol edebilirsiniz.
  • northwood kullanıcısına yanıt
    Fan ayarını manuel olarak kullanıyorum. İnternette gezinirken 50-60 derece civarına yükseldiği için %25 fan ayarında 30-35 derece civarına düşürüyorum. Oyunlarda ise %40 ayarında çalıştırıyorum. Afterburner ve rivatuner ile kontrol ediyorum.
  • amd kart doğası gereği sıcağı sever,
    otomatik kullanmanızı tavsiye ederim oyuna giricem fan hızını arttır chrome açıcam düşür vs uğraşmaya değmez bence.
  • Afterbruner da kendi soğutma planımı yaptım drece başına %6 hızda, şu ana dek bir sorun yaşamadım en fazla 47 dereceyi gördü afterbruner açıkken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.