Şimdi Ara

R7 240 MI ? GT420 Mİ ? ve Hangisi bilgisayarıma uyar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pentium(T) Dual-Core CPU E6500 2.93GHz

32 bit İşletim Sistemi(64bit yapacagım)

Pcme uyan ekran kartı önerilerinizi yazarsanız sevinirim :P(200TL civarlarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catrice -- 27 Eylül 2015; 23:25:48 >

• O sisteme yatırım yapma alıcaksanda r7 240 al dx12 desteği mevcut madmax 768p high ayarlarda oynuyorum güzel kart ama işlemcin yetmicek komple sistem değişmen senin yararına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartında pci-e16x slot varsa (varsa diyorum çünkü çok eskidede kalsa marka sistemlerde ekran kartı yuvası olmayan cihazlar olabiliyordu) r7 240 ta gt420 de uyar fakat r7 240 gt420 den belirgin şekilde performanslıdır.200tl ye sıfır kart alacaksan r7 240 alabilirsin

boş ram slotu varsa 2gb ram daha eklemende iyi olur

• aga oynıyacagım oyunlar belli csgo lol ets2 vs fazla bi şey beklemiyorum zaten ekran kartı yuvasına girip girmeyecegini nasıl anlıyacağız peki ? yardımcı olursanız sevinirim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catrice

aga oynıyacagım oyunlar belli csgo lol ets2 vs fazla bi şey beklemiyorum zaten ekran kartı yuvasına girip girmeyecegini nasıl anlıyacağız peki ? yardımcı olursanız sevinirim ya

kasanın kapağını açıp pci-e16x slot var mı diye bakacaksın.büyük ihtimal vardır zatende marka pc olunca emin ol diye uyardım..verdiğin resimlerde anakart bekopc falan yazıyor,ne olduğu belli değil

http://www.indiastudychannel.com/attachments/experts/11481-24939-800px-PCI_und_PCIe_Slots.jpg

resim örnek pci16x slotunu tanıman için

• 240 alabilirsin ama çok bişey bekleme
  • Şimdi çok çok güzel öneriler vereceğim ama biraz masraflı olacak istediğin performansıda alacaksın.
    Anakartın destekliyor ise 100 liraya xeon 5430 5440 5450(işyerimde kullanıyorum) alıyorsun. 2. elden DDR2 2GB daha ram alıyorsun ama fiyatları çok yüksek çevrende kullanmayan var ise hediye bulmaya çalış sonra direkt gidiyorsun 2. elde 7750 7770 buluyorsun bulamaz isen 7730 DDR5 sinerjide 280 lira ama benim önerim bu kadar yükseklere çıkarsan 2. el gtx 750 veya ti modelini kovalaman olacaktır en mantıklısı bu dediğim işlemcilerde Q9550'nin muadilidir giderleri r9 280 lere kadar vardır. Bütçeni 350ye çıkarmalısın işlemciden çakmaman için. Başarılar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.