Şimdi Ara

R7 240 BOOST ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar r7 240 boost ekran kartı almaya karar verdim
    anakartımla uyumlumudur ve güç kaynağım yeterlimidir?

şimdiden teşekkürler...

SİSTEMİM

GÜÇ KAYNAĞI: 300W (gerçek veriyor)
    ANAKARTIM: Gıgabyte ga-g31m-es2l (ddr2) anakart
    RAM: 2 GB ram
    İŞLEMCİM (CPU): Pentium Dual-Core CPU E5400 2.70 GHz

Anakartım PCI EXPRESS X16 kendi sitesinden baktım ve bildiğim kadarıyla
    PCI EXPRESS X16 anakartlar her ekran kartıyla uyumlu ama yinede sormak istedim
    Sapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 (DX12) ekran kartını alacağım
    anakarım DDR2 ama sorun çıkmazmış her neyse siz cevaplayın
    birde 300 watt yeterlimidir?

VE BU KARTIN OYUN performansI NASILDIR ANKART YADA PSU SORUN ÇIKARIRMI
    TEŞEKKÜRLER

BU arada bu ekran kartını alacağımhttp://www.hepsiburada.com/liste/sapphire-amd-radeon-r7-240-boost-lite-2gb-128bit-ddr3-dx12-pci-e-30-ekran-karti-11216-00-20g/productDetails.aspx?productId=bd304319&categoryId=204&site=old

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan667 -- 2 Mayıs 2015; 10:52:31 >

• Ekran kartı bilgisayarınıza uyumlu sorun çıkarmaz.Psu'nuz yeterli.Güncel oyunları oynayabileceğiniz bi kart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLFever.

Ekran kartı bilgisayarınıza uyumlu sorun çıkarmaz.Psu'nuz yeterli.Güncel oyunları oynayabileceğiniz bi kart değil.

Hocam ben de bu ekran kartından alcam güncel oyunlardan kastın ne gta 5 filan mı mesela ac3ü ya da Batman arkham originsi kaldırır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havalı çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLFever.

Ekran kartı bilgisayarınıza uyumlu sorun çıkarmaz.Psu'nuz yeterli.Güncel oyunları oynayabileceğiniz bi kart değil.

Hocam ben de bu ekran kartından alcam güncel oyunlardan kastın ne gta 5 filan mı mesela ac3ü ya da Batman arkham originsi kaldırır mı

GTA 5 için işlemcin de zayıf kalır onu hiç oynayamazsın.
    Batman serisini rahat oynarsın çok güçlü sistemler istemiyor. AC3 ayar kısarak belki.
  • Hocam işlemciniz iyi olmadığı için r7 240 alsanız dahi pek birşey beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemin zayif alabilecegin kart 240'tir onda sorun yok ama karti taktiktan sonra fazla bir sey beklememelisin cunku kart zaten zayif ya kart engeline takilacak ya da islemci yani guncel oyunlar icin iyi olmaz ama LOL tarzi oyunlar oynuyorsan guzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

sistemin zayif alabilecegin kart 240'tir onda sorun yok ama karti taktiktan sonra fazla bir sey beklememelisin cunku kart zaten zayif ya kart engeline takilacak ya da islemci yani guncel oyunlar icin iyi olmaz ama LOL tarzi oyunlar oynuyorsan guzel olur.

Batman serisi ya da the amazing spiderman filan kaldırır di mi benimde böyle bi işlemcim var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R7 370 4GB Fan Ayarları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: havalı çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

sistemin zayif alabilecegin kart 240'tir onda sorun yok ama karti taktiktan sonra fazla bir sey beklememelisin cunku kart zaten zayif ya kart engeline takilacak ya da islemci yani guncel oyunlar icin iyi olmaz ama LOL tarzi oyunlar oynuyorsan guzel olur.

Batman serisi ya da the amazing spiderman filan kaldırır di mi benimde böyle bi işlemcim var

bi spiderman oynadigimi daha dogrusu oynayamadigimi hatirliyorum cok sorunlu bir oyundu ondan mi bahsediyorsun acaba?bazi oyunlar iyi sistem bile olsa sorun cikariyor mesela unity oynayacam diyor adam ben 280x ile surucusu cikmadan oynayamamisim ne diyeyim simdi o yuzden sana da yalan soylemeyecem bazi oyunlar arizadir yapacak bir sey yoktur ve 240 pek kuvvetli bir kart degil LOL degil de diger tarz oyunlar icin o yuzden memnun olma ihtimalin fazla degil ama sistemi kullanmaya devam edeyim sonra yenilerim dersen idarelik olarak alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.