Yüzbaşı
21 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, TYT 50 NET AYT 29 NET OBP:84,40
Sıralamam ne olur arkadaşlar?
Arkadaşlar ne zaman açıklanacak?
Her güç kaynağında 8 pin mevcut mu? Eğer anakart bağlantısında sadece 4 pin varsa ne yapılmalı?
Arkadaslar sizce geçmelimiyim veya volta mimarili kartlari beklemeli miyim? Ayrica guc kaynagim 12v kanalindan 444w veriyor yeterlimi 1070 icin.
Arkadaslar suanda sistemde gtx 960 var ve ben gtx 1070e gecmek istiyorum, sizce güç kaynagini degistirmeli miyim? 12V kanalindan 444W veriyor.
Sizce beyler eder mi?
Arkadaşlar burfan kod satın alsam, media creation tool ile 8.1 indirsem aktifleştirebilir miyim?
Arkadaşlar bende 8.1 Pro var, ben ilk önce 10'a yükselticem daha sonra usb üzerinden herşeyi silerek kurulum yapacağım. Lisans sorunu, etkinleştirmede sıkıntı yaşar mıyım?
Arkadaşlar bilgisayarı yeni toplamıştım eset ile taradım ve bir crack dosyasında virüs buldu ve sildi, tedirgin oldum ve 5 virüs programını sırasıyla kurdum tarattım temiz çıktı, windowsda da sorun yok takıntı yaptım nasıl unuturum bu olayı

İşletim Sistemim: Windows 8.1 64 Bit

Kullandıpım programlar: Eset - Kaspersky - Norton - Malwarebytes - Super Anti Spyware
Sizce hangisini kullanmak daha iyidir? Vga to DVI-I ve VGA to DVI-A adaptörleri elimde bulunuyor hangisini kullanırsam dalgalanmalar minimuma ulaşır?
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 694
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 4.222 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.