Şimdi Ara

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
58
Favori
56.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş

Satıcı yorumları, satıcı bilgiliyse satıcıya sorarak. Bildiğim kadarıyla zaten kötü versiyon olan 512 mb ramli cihaz satışını yapan satıcı yok. Gelirse de en kötü zararsız iade edersiniz.

Aslında redditte bu işi güzel çözmüşler. Ben bu siteden bu satıcıdan aldım bu geldi gibi bir liste var. Burada da yapabilirsek güzel olur.

• Stok kartta port bölümünde stardew Valley vardı, güncel kartta geçireyim dedim başta açılmadı. Stok karttaki portmaster'ı yeni karta attım o şekilde çalıştı. Artık sürümden mi, eski portmaster'da giriş bilgileri mi ayarlıydı neydi. Stokta gelen portmaster oyunları bu şekilde kurtarılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Muhtemelen "Runtimes" kaynaklı. Portmaster'daki oyunların ihtiyaç duyduğu çerçeve programlar var. Ayarlara girip güncel bütün runtime'ları indirmek faydalı oluyor.

amzn.eu
    R36S 64 GB Retro El Oyun Konsolu, 15.000'den fazla klasik oyun, Linux sistemi 3,5 inç IPS MIPI HD ekranlı, taşınabilir 3500 mAh oyun ve eğlence cihazı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7983D3Q?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Z44G65XM0H3DF6K24D2T&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Z44G65XM0H3DF6K24D2T&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Z44G65XM0H3DF6K24D2T

• quote:

Orijinalden alıntı: apokalipta

Amazon’da şöyle bi satıcı var. Bu Orjinal midir ?

amzn.eu
    R36S 64 GB Retro El Oyun Konsolu, 15.000'den fazla klasik oyun, Linux sistemi 3,5 inç IPS MIPI HD ekranlı, taşınabilir 3500 mAh oyun ve eğlence cihazı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7983D3Q?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Z44G65XM0H3DF6K24D2T&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Z44G65XM0H3DF6K24D2T&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Z44G65XM0H3DF6K24D2T

çift hafıza kartı oldmasına dayanarak orjinal olarak geçen ilk klon cihazlar da böyleydi 32 gb olan işletim sistemi 64gb olan oyunlar için ama tinede satıcıya sorman daha iyi olur resimler eski olabilir

• 30 Euro gümrük sınırını aşıyor sorun olmuyor mu?

Emulatorler varken gerçekten gerek var mı?

30 Euro’nun altında bu cihazlar . Gerek varmı derken bence fiyatına göre mantıklı bir cihaz elimde kullanmadığım samsung s9 var ona emuşatör yüklesem ps4 gamepad ine telefon tutucu aparat alsam v.s daha iyi çalışırım muhtemelen evet ama bence o kadar uğraşmak yerine bunu almak daha mantıklı herşey hazır ve düzenli kullanımı kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 25 Aralık 2025; 6:2:48 >
  • Portmaster ile AM2R “another metroid 2 remake” yükledim ama oyun dosyalarını nereye yükleyeceğimi yada hangi oyun dosyalarını yüklemem gerektiğini çözemedim yardımcı olacak biri varsa sevinirin zip olarak Windows dosyalarını yükle yada apk olarak kopyala diyenler var ikisinide denedim ama çözemedim
    Edit: çözdüm am2rv1.1 zip dosyasını indirip assests klosorune kopyalamak gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 25 Aralık 2025; 6:4:4 >

SjslTechyoutube
    Emulation Performance on the NEW dArkOS is out of this world! I have only tested a few games on it, but N64 seems to have the biggest performance increase - Mario Kart N64 now seems to run 100% without needing to change any settings, and Goldeneye 64 is now fully playable with the occasional lag spike and texture glitch. Hoping to have a full video out on this ASAP, but in the meantime, I have a rough written guide on both my latest community post and over on the Reddit thread it was announced on how you can get this working on your panel 4 r36s Community Post Guide: https://www.youtube.com/post/UgkxC-G8mKsH6R1O8xVI6lv6alaNpypSuUhK Reddit Post Guide: https://www.reddit.com/r/R36S/comments/1puxf12/new_debian_based_arkos_released_darkos/
    https://www.youtube.com/watch?v=yryCZ9_CLiY
  • Ahbe cihazı temizlemek için sökmüştüm, küldü tozdu derken içini tertemiz pak ettim. Fakat pil konektörünü hesaba katmadık, yerleştirmek baya el becerisi istiyor. Dün kendimce yerleştirip şarja taktım. O led sönmedi, işin garibi temizleme işinden sonra cihazı açıp oyun oynadım. Hatta şarjı %20'lere çekip öyle dolum yapayım dedim, cihazı bir süre sonra şarjda beklettim bugün açayım dedim. Batarya zayıf olunca ekranında ince çizgi şeklinde yazılarla karşıladı, dedik sd kartmı gitti acaba derken prize takıp açınca cihaz geldi. Kırmızı kablo +, siyah kablo -'ye gelmeyecek miydi, hem konektörü düzgün yerleştirmesem cihazda açılmazdı herhalde. Pilin ölümü mü erken oldu acaba, ölçüm cihazım filanda yok.

Düzenleme: Bataryanın ucundaki klipsleri plastik kasaya yerleştirip, olabildiğince dipten yerleştirdim tabi kırılgan olduğu için abanamadım. Cihaz ekranı gelip voltaj yetersiz uyarı gibi bir şey veriyordu. Bir kaç tek çıkardan sonra, ne kadar dibe itsemde alet edavatsız tam yerleşme almıyordu. En son kabloları klips kasasına yerleştirip PCB üstündeki yeri hiç kaydırmadan kalem yardımıyla kabloya baskı yapıp oturdu. Elle ne kadar zorlasanızda plastik kırılmaya meyilli, alet edavatsız girişmeyin. Olurda temizliyeyim, pil değişimi yapayım derken dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 5 Ocak 2026; 19:50:7 >

• merhaba önereceğiniz orjinal ürün satan yer var mı?

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.