Şimdi Ara

🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
950
Cevap
60
Favori
58.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlısı olsun bence memnun eder. Ama pasif soğutmayı kesinlikle yapmanızı öneriyorum gta vc de test ettim ciddi fark var. Kovalamaca da takılan oyun takılmaz oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yedekleme gerçekten önemli arkadaşıma orijinal yazılım kurduk çalışmadı. Yedek üzerinde ki boot kısmını aynen atınca orijinal yazılım çalışır hale geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Özellikle pes13 yüklemeyi çok istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Hocam bende pasif soğutma yapmaya çalıştım , elimde bakır raspery pii soğutucu bloklarından var . Hem rk3326 ya, hemde ramlarin olduğu bölüme yapıştırdım fakat arka kapak kapanmıyor , büyük geldi . Ve cihazı bayağı bir ağırlaştırdı, malum bakır olduğu için. Bunları inceltme imkanı var mı acaba? 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️

Edit : 2 adet ram çipine tek soğutucu koydum , acaba ayrı ayrı yapmak mı lazım. Bu arada şuan çıkarttım çünkü arka kapak kapanmıyor ve board ekrana arkadan baskı yapıp kırmasın diye
    🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 27 Ocak 2026; 15:1:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kandan kullanıcısına yanıt
    Evet yükleyebilirsin hocam. Hafıza kartını PC ye bağlıyorsun , EASYROMS adlı sürücüye giriyorsun. Roms isimli klasör içinde platform olarak ayrı ayrı klasörler var, hangi platform için oyunu yükleyeceksen o platformun klasörünün içine indirdiğin oyun dosyasını atıyorsun. Dikkat etmen gereken tek şey, doğru platform içine atmış olman ve zip formatında ise zip olarak atmalısın veya .nes formatında ise aynı formatta olmasına dikkat et. Çünkü Bazı platformlarda zip oluyor , bazılarında indirdiğin zip dosyasını çıkartıp öyle atman gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam önceki sayfalara bakarsan bununla epey uğraşmışlığımız var. 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️  Özellikle bakır olanı inceltmek zor. Alüminyumlar biraz daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shangrilla_ -- 27 Ocak 2026; 15:45:52 >

iri bir zımpara kağıdı alıp yontun hocam ben büyük alüminyum bloğu zımparaladım baya sonrasında içine yapıştırmadna koyup kapağı kapatıp oynattım içinde gezebildiğini fark edince de yapıştırdım isterseniz böyle yapın siz de 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ 

edit: isterseniz ram için alüminyum bloğa geçin üstteki arkadaşın dediği gibi bakırı yontmak zor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 28 Ocak 2026; 11:17:51 >

Hocam sana çok teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler sayesinde ROCKNIX yükleyebildim. Dün merak salmıştım, dedim Arkos harici birşey yükleyim, araştırırken rocknıx gördüm. Beni en çok cezbeden noktası GB vs gibi konsollara özel renk efekti vermekti. Bilmiyorum Arkos da da vardır belki ama senin bunla ilgili paylaşımı görünce denemek istedim. Rocknixi ilk yükledim dün, ekrana hiçbirşey gelmedi. dedim sanırım panel dosyasının atmam lazım. orjinal karttaki panel dosyalarımı attım ama yine çalışmadı. Sonra senin paylaşımı gördüm ve verdiğin siteden panel dosyalarını yükleyerek kontrol ettim. Cihazım Panel 4 bunu biliyorum fakat yinede tüm dosyaları siteye yükledim, sadece 2 tanesini upload edebildi, diğer dosyalarda hata verdi,

rk3326-r35s-linux

ve

rk3326-rg351mp-linux

Dedim benimki rg351p değil, bu dosya olamaz. r35s olanı "overlays" klasörüne attım, cihazı açtım ve ekrana görüntü geldi, kurulumu tamamladı, cihaz açıldı fakat ; ekran takılarak, kare atlayarak ilerledi, ve fontlar tam ortalı değildi, sola doğru kayık görünüyordu.

Moral bozuldu tabi, benim cihaza olmuyor heralde dedim. Sonra 2. dosya olan rg351p olanı upload edip "overlays" klasörüne ''mipi-panel.dtbo'' dosyasını attım ve yine kurulum tamamlandı ve sorunsuz şekilde açıldı cihaz. Hiçbir kare atlama, donma, font bozukluğu vs. yok. Mantığını çözemedim rg351p olan dosya ne alaka da onu düzgün çalıştırdı 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️  ama çalıştı sonuçta. Fakat sistem bilgileri kısmında cihazı Powkidy RGB10x olarak tanıyor, sorun olmaz heralde.

Dediğim gibi tekrar teşekkür ediyorum. Böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum, farklı yazılım yüklemek, sorun çıkınca bunu halletmek için yollar denemek, bana ekstra heyecan veriyor ve başarınca daha keyifli kullanıyor insan cihazı. Şimdi Portmaster tarafına gireceğim, onu yükleyip port edilmiş oyunları deneyeceğim. 🕹️ R36S | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] 🕹️ 

• @shangrilla_ @Maleguard Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Zımpara kağıdı ile dendim ama olacak gibi değil, çok uğraşmak lazım bakır zımparalanmıyor. Şimdilik soğutucu işini rafa kaldırdım, daha küçük boyutlu bakır soğutucu siparişi verip ,onu direkt takacağım. Bunları da başka bir yerde değerlendiririm

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.