Ben bu ikisini hep karıştırıyorum ikiside birbirine benziyor.
R&B nedir bana anlatırsan bende sana ikisi arasındaki farkı söyleyebilirim belki
nasıll yaaa??? nasıl farkı nedir??? yani nasıl karıştırılabilirki bu müzik türleri birbirine...???
rock'la arabesk'i karıştırıyomusunuz???
Valla karıştırman çok normal. Zira ikisi birbirine o kadar kaynaştılar ki ,
Zenci gırtlağına özenen popçular, 2 günde ortaya çıkmış pop ezgisi üstüne rnb deki gibi rhyme döşeme çabası, pop un şeklini RnB ye benzetmesi bunu çok artırdı.
Pop un zaten belli bir ayırıcılığı veya seçiciliği yok.
Ama özde RnB, Gangsta Rap e özgü sert ve ritmik rhyme lar üstüne ritmik olarak Jazz ve Blues nameleri yerleştirilmesiyle MELODİKLİK, ESTETİKLİK, ARMONİ kavramlarını katletmeden yapılan, hoş bir Blues yorumu, değerlendirmeye derecelendirmeye açık bir kompozisyon türüdür.
(tabii şu an 9 10 yaşındaki çocuklarınacid pro ile mix yapıp üstüne girdim çıktım mıçtım ettim o..pu Nuriye i**ne Naciye. Ye ye. Ben dedim sana ne, Sen dedin saman ye tarzındaki rhyme döşemeleri ve her sohbette BİZ GANGSTA RAP YAPIYOZ dedikleri bir Gangsta Rap ten asla bahsetmiyorum)
Dinlediğinde anlarsın zaten, sen forumdaki ''sl55amg'' arkadaşa bir danış - o R&B den anlar, sana anlatır farkı ;)
Kendisini topice bekleriz
valla tebrik ederim bir insan bir müzik türünü bu kadar ii bir şekilde tarif edebilir