Şimdi Ara

Fiat Punto 1.3 Pop v.b Hakkında Bilgisi Olanlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır araç arayışı içerisindeyim ve cidden sıkıldım artık aramaktan,galeri araçlarına bakmıyordum baştan beri,fakat sahibinden diye satılanlarda da binbir türlü çakallık yapıldığını görünce ne yapacağımı şaşırmıştım açıkcası.Hatta bir ara alım içinden vazgeçmeyi bile düşündüm.
    Derken geçen hafta bir araç denk geldi,araba otokoçtan satılıyor,daha önce 6 ay boyunca avis firmasında kiralık olarak kullanılmış.
    Aslında kiralık olarak kullanılması başta kafamı karıştırsada km'si oldukça az olduğu için ve garantisi olduğu için bunu göze alabilirim gibi düşündüm.
    Aracın detayı tam olarak 2013 model 2014 6. ay trafiğe çıkışlı Punto 1.3 75bg pop beyaz 13.500 km'de kaza,değişen,boya v.b kusuru yok,2016'ya kadar garantili.
    Araç için 38.000 fiyat çekmişlerdi fakat pazarlıkla ocak mtv'si otokoç'a ait olmak üzere 34.500 son fiyat aldım.
    Sizce bu araç alınır mı?Şuan satın almanın eşiğindeyim ama fikir belirtirseniz benim için çok iyi olur.
    Bir diğer sorum ise otokoç,birmot gibi koç'a bağlı firmalardan araç alırken ekspertiz yaptırmamıza gerek var mı?Yoksa kendi bünyelerinde yaptıkları ekspertize güvenip alabilir miyiz?
    Cevaplarsanız sevinirim.







  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-17000-kmde-hatasiz-otomatik-bayan-bankacidan-197349089/detay Alınabilir


    Not: Ilan sadece örnektir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-17000-kmde-hatasiz-otomatik-bayan-bankacidan-197349089/detay Alınabilir


    Not: Ilan sadece örnektir

    Yorum için teşekkürler fakat özellikle dizel ve düz vites araç bakıyorum ve ayrıca ikinci elinin kuvvetli olması lazım.
  • cruise06 kullanıcısına yanıt
    Biz otokoc yenibosnadan aldik. 2013 Model Temmuz Cikislu 17 Binde Bakimi Birmotta Yeni yapilmis daha Avis arabasiydi ayni Ozellimlerdeki arabayi bende 33 Aldim. 23 Pesin Gerisi Kredi kartina 6 Taksit Yaptilar Hic expertiz vs yaptirmadim. Arabadanda pek anlamam Aldikdan Sonra goturdum sahidende sifir hata Cikti. Sadece arka tamponda Lokal Boya var. Okadarda olsun artik :) iciniz rahat olsun Koc firmasida cakallik yapacaksa diyecek birseyim kalmaz artik :)
    Arac en bos modeli sadece yakiti az iste parcasi ucuz vsvs Tavsiye ederim. Iyi fiyata almissiniz Hayirli olsun. Akliniza takilan soru varsa sorabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum hocam.
  • Punto Evo 1.3 multijet 75 hp kullanıyoruz aracın performansı kötü ekonomisi kasınca mükemmel yol tutulu harika fakat 34,500 etmez bu araba :/ gerçi biz sıfır almıştık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkür ederim.
    Bugün araca gidip baktım,13,900 km'de fakat 10 bin bakımı yapılmamış.
    Birmottaki yetkili bunun sorun olmayacağını 10 bin bakımını yapıp vereceklerini söyledi.
    Araç fena değil gibi bir sıkıntısını görmedim,sadece arka tamponda tırnak kadar çizik var ki o kadarı da zaten önemli değil.
    Avis,budget araçları hakkında da kötü bir yorum gelmediğine göre alınabilir sanırım bu araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcn_99

    Punto Evo 1.3 multijet 75 hp kullanıyoruz aracın performansı kötü ekonomisi kasınca mükemmel yol tutulu harika fakat 34,500 etmez bu araba :/ gerçi biz sıfır almıştık

    Hayır sizin ki saçma bir yorum olmuş. ArAç zaten 75 bg, bizzat bende kullanıyorum. Aracın 75 bg oldugu alırken belirtiliyor size bu araç 0-100'ü 5 sn'de tamamlıcak denilmiyor. 75 bg'e göre bence gayet seri bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.