Bildirim
QuickNet Fiber İnternet Sınırsız 10 Mbps Bağlatmak İsitoyrum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benım arkadaşımda var genel anlamda süper bir türkiyede gecılebılcek en ıyı ısp hatta bence ama nedense su avrupa sıtelerınde youtube da falan hızını begenmedım arabellek olayını ama genel anlamda 10 numara tam 1mb/sn indiriyor arkadasım eger bolgenızde hızmet verıyorsa kesin geç hiç düşünme
_____________________________ -
Sitede Destekliyor Kuruldu . Arkadaşında 1 mb lık paketmi var yoksa 10 mu ben 10 bağlıtıcam 10 bağlatırsam 10 la indiricekmi yoksa 1 lemi indiricek _____________________________ 
-
yok kardes 10 megabit demek sn 1mb indirmek demek anladım mı 1 megabitte 100 kb la indirmek demek zaten quıck net fiber kablo ıle en dusuk zaten 10 mbps verıyor senın hızın ıste ındırdıgın dosyalar 1 mb/sn de gelır yada daha fazla da olabılır _____________________________ -
saniyede 1 mb indircek yani?
bu downloadı yapanda 100 mbps internetmi var?

Şuanki İnterneteim 1 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 4 Ağustos 2009; 1:46:38 >_____________________________ 
-
Cevap Yok Cevap Veren yokmuu? _____________________________ 
-
Dostum saniyede 1 MB indireceksin.1,2'lere kadar çıkabilir.
Üstteki koyduğun resim 10 MB kullanan birisinin.100 MB olursa ordaki değer 95-100 arasında çıkar.
Siteye geldiyse hiç durma zaten TTnet 1 MB fiyatına 10 MB kullanacaksın 5 MB de upload hızın var..._____________________________ -
Şimdi baktım kampanyaya 31 Temmuz Son katılım tarihi yani başvuramıcaz dokuz doksana :D _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy23
yok kardes 10 megabit demek sn 1mb indirmek demek anladım mı 1 megabitte 100 kb la indirmek demek zaten quıck net fiber kablo ıle en dusuk zaten 10 mbps verıyor senın hızın ıste ındırdıgın dosyalar 1 mb/sn de gelır yada daha fazla da olabılır
Demek istediğin doğru ama kısaltmaları yanlış yazıyorsun.
MB=Megabayt
Mb=Megabit
10 Megabit interneti olan birisi saniyede 1 Megabayt hızla indirebilir(max. hıza her zaman ulaşamayabilir).
quote:
Orijinalden alıntı: xanberk

Bu downloadı yapanda 10 megabit internet var. Çünkü "Mb" megabit demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 5 Ağustos 2009; 0:11:09 >_____________________________
-
10da biri değil arkadaşlar. nereden çıkarıyosunuz...
8bit = 1byte
10 Mbit = 10/8 Mbyte (o da 1,25mb/s demektir)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeCooL
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy23
yok kardes 10 megabit demek sn 1mb indirmek demek anladım mı 1 megabitte 100 kb la indirmek demek zaten quıck net fiber kablo ıle en dusuk zaten 10 mbps verıyor senın hızın ıste ındırdıgın dosyalar 1 mb/sn de gelır yada daha fazla da olabılır
Demek istediğin doğru ama kısaltmaları yanlış yazıyorsun.
MB=Megabayt
Mb=Megabit
10 Megabit interneti olan birisi saniyede 1 Megabayt hızla indirebilir(max. hıza her zaman ulaşamayabilir).
quote:
Orijinalden alıntı: xanberk

Bu downloadı yapanda 10 megabit internet var. Çünkü "Mb" megabit demek.
Hocam yanılıyorsun bence. mb megabayt olarak yazılmıştır. 100 Mbps (megabit) fiber bağlantısı var. Upload hızına dikkat etseydin belki anlardın.
Ben izmir konakta oturuyorum ama ne hikmetse merkeze gelmemiş :S
Bir sürü şirket var kullanmak isteyen._____________________________
-
arkadaşlar bölgemde olup olmadığını nasıl öğrenirim ? _____________________________ Izmir University Of Economics - Logistic Management -
quote:
Orijinalden alıntı: drakin
arkadaşlar bölgemde olup olmadığını nasıl öğrenirim ?
# Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Oran, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle
# İstanbul'da
Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Maltepe, Maslak, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Yakuplu
# İzmir'de
75.Yıl, Buca, Kuzey Mavişehir, Mavişehir
# Bursa'da
Yeşilşehir
# Kocaeli'de
Körfez
Kaynak:http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx_____________________________ Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
-
ben dün başvuruda bulundum 10mbit sınırsız bağlantı için,istanbulda oturuyorum, yarın için randevu verdiler, umarım iyi çıkar, sizlerin yazdıklarını görünce biraz olsun rahatladım, umarım hizmet kesintisi yaşamam ve bahsettiğiniz hızlara ulaşabilirim.yarın ilk denemelerimden sonra sizlere neticeyi bildiririm. _____________________________ -
bu net hangı bolgelere hızmet verıyor ? sadece siteleremi _____________________________ . -
quote:
Orijinalden alıntı: DŗёąΜ
bu net hangı bolgelere hızmet verıyor ? sadece siteleremi
Evet._____________________________ -
bugün itibari ile bağlandı, şu an için sorunsuz, ilk denemelerimde saniyede 1mb'ı rahat gördüm, umarım hep böyle sorunsuz olur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.3
bugün itibari ile bağlandı, şu an için sorunsuz, ilk denemelerimde saniyede 1mb'ı rahat gördüm, umarım hep böyle sorunsuz olur.
Megabit (Mb) ve Megabayt (MB) değerlerini doğru yazmaya dikkat edelim. Yanlış anlaşılmalar olmasın. Saniyede 1 Megabit ile bağlandığını düşünmüyorum.
Ayrıca ana konu linki:
Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizm
Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle -- 20 Ağustos 2009; 15:32:52 >_____________________________ .
-
ya bu ne ıştır geçen gün büyükçekmecedede war gösteriodu şimd kaldırmışlar 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler