Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f1453 bir çok kişide gördüm ne kadar adet satıldı bu zamana kadar

• 1000 mahlı ekran koruyucu olmadan telefon satıyorsunuz ondan snra batarya gönderdik ekran oruyucu gönderdik oluyor yahu zaten onlar baştan yollanmalı sonrada insanla bak aaa ne kadar güzel ilgileniyorlar batarya ekran koryucu yolladı oluyor ve adamlarınızı piranha ıq sayfasından çekin kimse sizin basmatik 1 saat ekran süresi veren 1000 mahlı telefon reklamınızı görmek zorunda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isokocak -- 26 Şubat 2015; 13:15:22 >
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    görmek istemiyorsan satın alma biz memnunuz şirketten
    Şimdi meraktan konunuza baktım. A.T.U denen şahıs için konuşuyorsunuz galiba. Kendisi 18yaşında orada burada bedava telefon isteyen bir ergendir. Ciddiye almayın, benim gibi bloklayın rahat edin. Şimdi gidin kendi konunuzda kendi aldığınız telefonla ilgili yazın, burada değil. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

1000 mahlı ekran koruyucu olmadan telefon satıyorsunuz ondan snra batarya gönderdik ekran oruyucu gönderdik oluyor yahu zaten onlar baştan yollanmalı sonrada insanla bak aaa ne kadar güzel ilgileniyorlar batarya ekran koryucu yolladı oluyor ve adamlarınızı piranha ıq sayfasından çekin kimse sizin basmatik 1 saat ekran süresi veren 1000 mahlı telefon reklamınızı görmek zorunda değil

Adamların ilgilendiği şey bir batarya değil telefonda fiziksel veya donanımsal bir sorun oldugunda bile ücretsiz değişim veya tamir yapıyorlar. Buradaki insanlar başka firmalar gibi telefonu sattık gerisi bizi ilgilendirmez mantığında değil her an yardımcı olma peşindeler, telefonu kullanmıyorum ama şu konu açıldıgından beri buradaki yorumlar budur tek bir şikayet eden insanda görmedim.Ayrıca adamlar batarya sorunu hakkında istese hiç uğraşmazdı. Yanlıs hatırlamıyorsam 1800den 2100 çıkarıp bataryayı dağıttılar.Bunu daha önce kim yaptı ? veya yapan var mı görmedim. Adamlar istese biz birşey yapamayız öyle kullanın derlerdi telefonu ama gidip uğraştılar sonuçta. Ayrıca emin ol o senin kullandığın piranha adlı firmanın ZEN modeli çift parmak sorunu bu adamların telefonlarında olsaydı ya değişim yapar yada ücretlerini geri verirdi.

• f1453 yani inew v3 yurtdışındada baya övülen bir telefon piranha ile kıyaslanmaz zaten bu kadar adam yazmış firmayı öve öve bitiremiyorlarsa demk ki bu adamlar hakikaten işlerinde iyi ücretsiz batarya gönderiyor maliyeti ne kadar ki bu yapılan işin getirisi müşteri memnuniyeti ve dolayısla daha çok müşteri demek yanibu gider fazlasıyla gelir olarak geri dönecek.ben bekleyemedim gittim başka telefon aldım ucuz yollu ama performansı hakikaten beklediğimden çok daha iyi çıktı
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    batarya göndermiyor zaten 5 inclik telefona 1000 mahlık batarya mı olur olması gerekeni yapıyor zaten bastan myle olmalıydı ekran koruyucusu da sonradn hangi firma böyle yapar millet 3000-4000 mah koyuyr bunlar 1000 mah baktılar tepki çok hemen yolladılar 300mah fazla baştn olması gerekeni sonradan yapınca yapmış oluyr hayır zaten öyle olmalıydı fazldn brsy yamadılar
    Cpu-z programının yazılımdan okuduğu batarya bilgisi ile konuşuyorsunuz. Cpu-z yazılımda ne yazarsa onu okur biraz araştırırsanız görürsünüz. Cihazın inew v3 olduğu ve tüm dünyada satıldığı belirtildi ama sanırım kibarca yapılan açıklamalar size yeterli gelmedi. Keşke biraz cihazı araştırıp üzerine yorum yapsaydınız, kendi konunuzda yazan 2 kendini bilmezin yazdıkları ile değil bilgi sahibi olarak yazardınız bizde sizi dinler takdir ederdik. Bu konuda bile kimsenin takmadığı ki şahsımın blok listesinde bulunan bir şahıs için buraya yazmanız enteresan oluyor. Biz cihazın eksi ve artılarını uzun uzun konuşuyoruz zaten merak etmeyin kimseyi savunduğumuz yok. Eğer ki piranha daha önceki müşteri memnuniyeti gibi değilde düzgünce ürününün arkasında duran bir firma olursa gider hepimiz piranha alır ve onuda savunuruz. Bizim asıl memnun oluğumuz Erkayasanın her türlü cihazının arkasında durması ve şimdiye kadar TR de görmediğimiz müşteri odaklı hizmetidir. Konuyu azıcık okursanız dediklerimin sadece batarya ve ekran koruyucu olmadığını görürsünüz. Şimdi tekrar söylüyorum selamatle kalın ve kendi konunuzda paylaşımlarınıza devam edin. İyi forumlar.

• quote:

batarya göndermiyor zaten 5 inclik telefona 1000 mahlık batarya mı olur olması gerekeni yapıyor zaten bastan myle olmalıydı ekran koruyucusu da sonradn hangi firma böyle yapar millet 3000-4000 mah koyuyr bunlar 1000 mah baktılar tepki çok hemen yolladılar 300mah fazla baştn olması gerekeni sonradan yapınca yapmış oluyr hayır zaten öyle olmalıydı fazldn brsy yamadılar

Al.iste bir tane daha bunlar hic bitmez sen nerenin provekatorusun kardesim. Takmissin bir 1000 asagi 1000 yukari 1000 kafa mi yapiyorsun sen... Hadi git kendi konuna kimse senin tatavani dinlemek zorunda degil. Resmen yorum kirliligi yapiyorsun

• Bi bitmediler hakkaten...
  • Hocam tsk ederim ama superbeam daha once denedim cok hizli veri gonderilebiliyor 35mb/ps gibi ama benim problemim datayı alamamak. Gelistirici seceneklerinde yada mtkengineer da ayarlar mı vardır bilmiyorum. Ama hem bluetooth hem nfc hemde superbeam turevlerinde 3-5 mb in ustundeki datalarda alim sirasinda başarısız yaziyor. Takip ettiğim kadarıyla formda benim dışımda kimse bu problemi yasamamis. Yardımlarınız beklenmektedir sayın arkadaşlar :-) şimdiden tsk ederim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizin derdiniz ne anlamadım artık cihazın özelliklerine laf etmeye başladılar yok bataryanın mh değeri daha düşük böyle rekabet olmaz
    Sende adam akıllı global pazarda az çok ismi bilinen bir firmamın ürününü getir daha ucuz fiyata sat senden alalım ama kendine merdiven altında 1000 tane telefon yaptırıyorsun sonra burada başka firmanın ürünlerine laf söylüyorsun bataryaya düşük mh li diyorsun şuan çoğu kişinin telefonu 1 günden fazla süre çıkartıyor(1300 mh olsa 2 saat felan ekran süresi alırdık) iftira atacaksan işlemciye,ram,gpu felan at sonra yazılımla düzeltmişler felan de iftira atıyorsun onu bile tam yapmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemberbat44 -- 26 Şubat 2015; 16:47:45 >

Sonradan yeni piller gönderildi fakat ekran koruyucu ve 1 i silikon digeri flip cover olmak uzere 2 kilif zaten kutudan cikiyor.bilip bilmeden bos bos burda yorum yapma haddini aşma cik git bu konudan!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Şimdi meraktan konunuza baktım. A.T.U denen şahıs için konuşuyorsunuz galiba. Kendisi 18yaşında orada burada bedava telefon isteyen bir ergendir. Ciddiye almayın, benim gibi bloklayın rahat edin. Şimdi gidin kendi konunuzda kendi aldığınız telefonla ilgili yazın, burada değil. İyi forumlar.

Vaz geçtim istemiyorum artık bitti o işler. Uzatmanın manası yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 26 Şubat 2015; 16:52:07 >
  • yeni modeller veya f1453 kısa vadede gelmeyecek galiba. ne fiyat nede yeni gelecek ürün hakkında bilgi verilmedi (belkide ben kaçırdım )uzun süredir bekliyordum bugun a101 market samsung s4 aldım.
  • quote:

1000 mahlı ekran koruyucu olmadan telefon satıyorsunuz ondan snra batarya gönderdik ekran oruyucu gönderdik oluyor yahu zaten onlar baştan yollanmalı sonrada insanla bak aaa ne kadar güzel ilgileniyorlar batarya ekran koryucu yolladı oluyor ve adamlarınızı piranha ıq sayfasından çekin kimse sizin basmatik 1 saat ekran süresi veren 1000 mahlı telefon reklamınızı görmek zorunda değil

Cevap vermeyeyim dedim ama vicdanım elvermedi.

1. Satılan bataryalar 1830 mahtı. ürünün orijinal bataryası buydu firma bu kapasitede pil yaptırmadı ki milleti kandırmış olsun.
    2. Hiç bir zorunlulukları olmadığı halde daha yüksek kapasiteli ve daha yeni teknoloji bataryaları yaptırdılar. Biraz yabancı forum incelerseniz yurt dışında insanların parasıyla daha yüksek kapasiteli batarya aradıklarını da görürsün.
    3. Yazılım ve teknik destek konusunda bir piranha zen başlığını inceleyin birde burayı

Tüm bunlara bir cevabınız varsa son sorumu da sorayım.
    4. Kendisinden alınmayan aynı model telefona hangi firma teknik servis hizmeti vermiş, yetmemiş üstüne kargo parası vermiş o da yetmemiş yanında hediye göndermiş o da yetmemiş adresinizi verin yeni bataryalardan size de yollayalım demiş.

Ne firmanın adamıyım ne de bir başkasısın sadece adam gibi adamım.
    Profilimi incelersen ne iş yaptığımı görürsün.

• f1453 almıştık abime hediye etmiştim. kendim içinde plus ı bekliyorum. hocam tüm telefonlar mart içinde satışa sunulacak değil mi. 2 buçuk aydır bekliyorum son bir ay daha bekleyebilirim . taka ile geziyorum vallahi. mart sonuna kadar en azından plus çıkmış olur değil mi?
    birde telefonun içeriğinde bence kişiselleştirmeler yapılmalı standart android arayüzünden sıkıldı millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

quote:

Cevap vermeyeyim dedim ama vicdanım elvermedi.

1. Satılan bataryalar 1830 mahtı. ürünün orijinal bataryası buydu firma bu kapasitede pil yaptırmadı ki milleti kandırmış olsun.
    2. Hiç bir zorunlulukları olmadığı halde daha yüksek kapasiteli ve daha yeni teknoloji bataryaları yaptırdılar. Biraz yabancı forum incelerseniz yurt dışında insanların parasıyla daha yüksek kapasiteli batarya aradıklarını da görürsün.
    3. Yazılım ve teknik destek konusunda bir piranha zen başlığını inceleyin birde burayı

Tüm bunlara bir cevabınız varsa son sorumu da sorayım.
    4. Kendisinden alınmayan aynı model telefona hangi firma teknik servis hizmeti vermiş, yetmemiş üstüne kargo parası vermiş o da yetmemiş yanında hediye göndermiş o da yetmemiş adresinizi verin yeni bataryalardan size de yollayalım demiş.

Ne firmanın adamıyım ne de bir başkasısın sadece adam gibi adamım.
    Profilimi incelersen ne iş yaptığımı görürsün.

Aynen hocam daha ne denir bilmiyorum ki. Allah yollarını açık etsin.%100 yerli üretimi yaptıklarınıda göreceğiz inşaAllah.Bu tip olumsuz yorum yapanlar ya anlamadan dinlemeden araştırmadan yazıyorlar yada art niyetliler.Eğer ikinci kategorideyseniz size burdan ekmek çıkmaz ama birinci kategorideyseniz el-vicdan deyin ve bi zahmet geçmiş sayfaları bi okuyun bakalım ürün kullanıcısı yada kullanmayıcısı 1kişi mağdur edilmişmi ? Buradaki herkes vip hizmet almanın keyfini ve gururunu yaşıyor. Bende firma çalışanı değilim eğer neci olduğumu merak ediyorsanız Polisim 34 yaşındayım Bitlis Ahlat ta görev yapıyorum. Lütfen haksız yere bu iyi niyetli ve son noktasına kadar müşteri memnuniyeti odaklı insanları karalamayın artık.

• bu telefona laf edenlerin bir cogu ayni donanimda ama markasi samsung veya lg diye zamaninda min.1400 1500 vermis kisilerdir.

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.