Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır büyük keyifle kullandığım siyah F1453 ümü satıyorum. Fiyat 550TL İlgilenenler PM atabilir...
  • Güncellemede durum nedir acaba sayın yetkililer??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Commando438795 kullanıcısına yanıt
    Üşenmeyip birkaç satır yukarısını okuyun sorunuzun cevabı orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

quote:

Orijinalden alıntı: kestelli1316

Geçirmeli kapaklı kılıflardan satışta yok mu? N11'de sadece mavi,pembe gibi renkler var. Beyaz,siyah gibi renkleri nerden bula biliriz beyler benim kılıf kirlendi beyaz olunca bide yapıştırmalı ısınamadım bilen varsa söylesin.

BUYRUN GEÇİRMELİ KILIF SİYAH/BEYAZ
    BURADA

Rasim abi daha önce yurt dışından alışveriş yapmadım ayrıca ben yurt içinde satış yapan bi yer anlamında sormuştum yinede sağol

• Arkadaslar kusura bakmayin çevremdeki arkadaslar iyice sıkıstiriyo gelmedimi daha diye yeni f1453 ler ne zaman gelecek 6 kisi sirada bekliyo haftada 2 kere kafami ütülüyolar :))

• metimur87 M kullanıcısına yanıt
    Üretimimiz tamamlandı btk sürecini bekliyoruz saygilar

• metimur87 M kullanıcısına yanıt
    M1453 ler geliyor, onlardan alsınlar. Hem ram 2 gb.
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    İşin en zevkli kısmı olsa gerek :D
  • 3gb lık olan hangisi f1453+ mı yoksa m1453 mü?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 15 Şubat 2015; 23:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

İkiside değil. Yeni bir model için konuşuluyor orada. Bu cihazlar 2 gb ram a sahip.

Ha yeni bir model dediğin başka bir firma ile anlaşmış olmalılar çünkü inew de 3gb ram lik telefon yok bildiğim kadarıyla .

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 15 Şubat 2015; 23:58:59 >
  • 700-800 tl arası fiyata satışa çıkarabilirlerse çok satarlar

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 15 Şubat 2015; 23:58:37 >
  • Doğru diyorsun gardaş ama inew sitesine baktım şu cihaz çok güzel keşke onu getirseydiler diyorum.

http://www.inewmobile.com/inew-v8-4g-5-5-inch-hd-screen-ram-2gb-mtk6591-6-core-android-4-4-smartphone-nfc.html

• Gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 15 Şubat 2015; 23:58:22 >
  • quote:

Gardaş değil abi . Eğer profilime baktıysan senin yaşının 2 katından 6 sene fazlam olduğunu görürsün ok. İyi forumlar.

Ben sayfamdan birçok kişiye yardım ettim. Benden yardım isteyen kişiler 40 yaşında olan vardı onlar bile bana abi demişti. Birdaha düşün istersen ben fazla kafaya takmıyorum unvanları. Ha abi olmuş ha gardaş benim için fark etmez sende takma kafaya.

• 13 yaşında bir çocukta vardı oda bana amca demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Gardaş değil abi . Eğer profilime baktıysan senin yaşının 2 katından 6 sene fazlam olduğunu görürsün ok. İyi forumlar.

Ben sayfamdan birçok kişiye yardım ettim. Benden yardım isteyen kişiler 40 yaşında olan vardı onlar bile bana abi demişti. Birdaha düşün istersen ben fazla kafaya takmıyorum unvanları. Ha abi olmuş ha gardaş benim için fark etmez sende takma kafaya.

Kod adı piremusaya bak sen

• A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Yok zaten. Ama yapma ihtimali varmış. 5.3 inç ekran ve 4g demişlerdi ona uyan inew modeli de L1... :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.