Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
398.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasai

Bu Konkonrt mu concortmu nedirciler rahatsız olmuşlar benden :) Şikayet var linkini konuya yazdığım için gene firmacı sanmışlar beni. Anlamadıkları ben onlar gibi kıvırtmam firmacıysam firmacıyım derim zaten. Fikri neyse zikri odura güzel örnek bu arkadaşlar. Du bakalım devam ederse nolacak...

Ali Yetim Onbaşı Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2012 blokla şikayet bir sa. önce Concord ile ilgili bir daha yazı yazma.
    markan için yazabildiğin kadar yazıyorsun yazmaya devam et
    Dürüst ol

Abi senin bunlardan çektiğini nedir bir kurtulamiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz tüyo versen iştahımızı kabartsan.
    Mt6752 işlemcili bir model mi olacak? RAM 2 mi 3 GB mi?

RAM konusunda cevap vermeyin isterseniz seçenekler çok azalacak işlemciyi de söylerseniz tahmin etmek daha kolay olacak...

Tabi insan merak ediyor ama sizin de rakiplerinizi düşünerek hareket etmeniz lâzım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Şuan elimde kullandigim 5.3inc 4gli bir model test aşamasında tam kesinlessin gerekli bilgileri paylasiriz kimseden gizlimiz saklimiz yok:)

• batarya ve ekran koruyucusu 3-4 gün önce elime ulaştı , eser bey kardeşim nezdinde tüm quatro ailesine teşekkür ediyorum . batarya performansı , henüz tam oturmamış hali bile önceki batarya ile yüzde 50-60 daha fazla fark ediyor . eski bataryayı öğleden sonra 2-3 gibi yeniden doldurmak gerekiyordu , şimdi akşamı çok rahat çıkarıyorum . hiçbir mecburiyetleri olmamasına rağmen ki mevcut üzerinde gelen bataryalar inew v3 ün orjinal bataryaları , müşteri memnuniyeti için yapılmış muazzam bir harekettir . Allah yolunuzu açık etsin .

ayrıca forumda son günlerde bazı bedavacı tipler türedi , en başlarda söylemiştim , arkadaşlar iyi niyeti suistimal etmeyelim diye , bakıyorum şimdi ve hakikaten üzülüyorum memleketin haline . 3-5 liralık çıkar için bu kadar küçülmeye gerek yok . paradan daha önemli şeyler var bu hayatta . haysiyet gibi , gurur gibi . genç olmak , ergen olmak , karaktersiz olmayı gerektirmiyor . bedavacılığın kıyakçılığın sonu ayakçılıktır ve bu sizi ömür boyu takip edecek bir lanettir . yol yakınken dönün bu yanlıştan .

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Şuan elimde kullandigim 5.3inc 4gli bir model test aşamasında tam kesinlessin gerekli bilgileri paylasiriz kimseden gizlimiz saklimiz yok:)

ooo bu iyi hocam ekran 5.3 olması iyi olmuş,fiyat ortalama ne olur bu ürünün,m 1453 ne zaman çıkacak peki oda hazır sanırım,bu ürünlere göre biraz daha bekleyebilirim,yada şöyle sormama lazım aslında hocam bu çıkcak ürünlerin m1453,f1453+ ve diğer ürünün çıkış fiyatları ne olacak
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Ram 3 gb olacak insallah

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılık inew L1'dir diye tahmin ediyorum.
    Hocam nacizane tavsiyem mt6752 işlemci kullanan modellere de bakmanız.

Bende nedense taktım bu işlemciye...
    Güçlü bir işlemci aslında ve son zamanlarda çok kullanılmaya başlandı belki de ondandır. Genelde de bu işlemciyi kullanan telefonlar uygun fiyatlı ve iyi performans sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Hiç yoksa bir foto paylaşın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Ram 3 gb olacak insallah

Eğer 3gb olursa ram fiyat 800-900 tl olur ama siz 700 e getirebilirseniz. O zaman bomba bir satış olur. Ve piranha IQ plus ada rakip olur.

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    Muhteşem olur hocam. Çin'de nasıl olsa yeni yıl tatili var kullanmak için bol vaktiniz olacak yeni telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Büyük olasılık inew L1'dir diye tahmin ediyorum.
    Hocam nacizane tavsiyem mt6752 işlemci kullanan modellere de bakmanız.

Bende nedense taktım bu işlemciye...
    Güçlü bir işlemci aslında ve son zamanlarda çok kullanılmaya başlandı belki de ondandır. Genelde de bu işlemciyi kullanan telefonlar uygun fiyatlı ve iyi performans sunuyor.

L1 in 2gb ram i var bataryası biraz daha büyük olsay mış daha iyi olurmuş 2450Mah bence az bu 3000 mah olmalıydı veya 2800 mah

• Quatro yetkilileri günümüzde en çok sıkıntı çektiğimiz şey telefonun bataryasının çabuk bitmesi batarya süresi iyi ola bir telefon çıkarın örnek olarak 3000 mah değerinde bataryası olan bir telefon çıkarın. Ekran süresi 6-7 saat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Welar

anladım. 4g desteklemiyorsa boşuna getirmesinler bence. piranha iq gibi çöp olur 2 günde.

bu yaz 4g ihalesi yapılacak. 4g desteklemeyen tüm telefonlar fiyatı ne olursa olsun çöp olacaklar, haberiniz olsun.

3G gelince 3Gsiz nokialar çöpmü oldu?
    Kullanan kullanıyor.
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    kullanan kullanır da 2. eli para etmez daha, o açıdan diyorum.
  • eser bey göndermiş olduğunuz hediyelerden dolayı çok teşekkür ederiz paramızı almadınız fakat dualarımızı aldınız ALLAH siz ve ekibinizden razı olsun.

NOT: ekrandaki hadis-i şerif denk gelmiş :)
  • Cin tatile girdi guncelleme mart basi anca gelir artik herhal :)

• Geçirmeli kapaklı kılıflardan satışta yok mu? N11'de sadece mavi,pembe gibi renkler var. Beyaz,siyah gibi renkleri nerden bula biliriz beyler benim kılıf kirlendi beyaz olunca bide yapıştırmalı ısınamadım bilen varsa söylesin.

• Öncelikle ilgilerinden dolayı firmaya çok teşekkür ederim. hani anket yapılsa türkiyede quatro diye firma var ne kadar güvenilir diye çoğu kişinin bu formdan haberi olmadığı için çok da olumlu sonuç çıkmaz. Firma yetkililerine naçizane tavsiyem bu emeklerinin karşılığı heder olmasın. İnşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırlar. asıl konuya dönecek olursak hem s1453 hemde f1453 modelinden aldım. f modelinin batarryasını istedim sağolsunlar hemen kargoya veriyoruz dediler. Türkiye şartlarında böyle ilgi alaka açıkçası insanın başını döndürüyor. Normal batarya hem s de hemde f de ihtiyacı karşılamıyor. yeni batarya gelince f de sorun kalmaz. Ama s serisi bendeki batarya iyi değil. Yüzde 10dayken çekmeceden şarj aketini alıp telefonu şarja takana kadar telefon kapanıyor. Belki bütün s serilerinde yoktur ama bendeki bariz belli. Ama ilgi ve alaka çok güzel olduğundan bu sorunların düzeleceğine çoktan kanaat oluştu bende. Güncelleme konularına değinilmiş. Mtk kaynak kodlarını çok da kolay yayınlamıyor. Lg3 htc one m8 gibi tepe modeller her ne kadar android 5 sürümüne geçirsede telefonlarını çoğu kişi şikayetçi. ısınma ve şaj süresinde bariz azalmalar olmuş. Bence olduğu sürümde tadını çıkarmak lazım

• hakandh H kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran resmi nerden? :)

• eser bey sağolsun tamirden sonra telefona güncel yazılım yüklendi ilk benim telefon güncellendi herhalde :)
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.