Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
398.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl hocam sizin fark edebildiginiz bi gelişme vs varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu hanım kullanıyor bende xperia neo var merak ettiğin birşey varsa bakar söylerim..
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    Fiyat tahmininde bulunma hakkımız var mı?Eğer varsa ilk tahmini 599 tl den yapmak isterim
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Dolara bağlı biraz. Umarım öyle olur. Çok iyi bir fiyat olur ama tabi firmaya kurtarır mı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1453 satışı varmı suan ?

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Firma her zaman bizleri şaşırttığı için süpriz yapabilirler
  • hakandh H kullanıcısına yanıt
    Yani eskiye göre ne değismis?

Umarım hocam. Bana da sürpriz yapabilir gibime geliyor...

• M1453 başlasın alayım telefonum yok :).

• mavi_5585 M kullanıcısına yanıt
    S1453 le alakali pil calismamiz devam ediyor bitiremedik cin tatili oncesi tatil bitince onlarida halledecegiz insallah

Halil bey güncelleme noldu?
    Bide bu soruyu kimse sormadı galiba.Güncellemeyle ne tür yenilik ve gelistirmeler gelecek?

Geçen hafta quatro serviste m1453 modelini inceleme fırsatı buldum.Eser bey sağolsun bir acı kahve söyledi biraz sohbet ettik ve m1453 ile f1453 modelleri arasında fiyat farkı olmayabileceğini ,kurdan kaynaklanan farkları müşteriye yansıtmak istemediklerini söyledi.Bende 2gb modeli bekleme devam edeceğim.Burdan Quatro çalışanlarına gösterdikleri sıcak karşılama ve tevazu için tekrar teşekkür ederim.
  • nd77 N kullanıcısına yanıt
    O zaman fiyat tahminim doğru çıkacak gibi

Sanırım o seviyelerde olacak ....
  • Selam arkadaslar;
    Yeni firsat buluyorum islerimin yogunlugundan dolayi tesekur edemedim kendilerine.
    Ben s1453 kullanicisiyim sagolsun eser ve halil beyden s1453 ekran filmi istemistim.sagolsunlar ikiletmeden kargolamislar ve gectigimiz hafta ici isyerime gelmis.ustelik kargo kuryesi arkadasa ucret ne kadar dedigimde ucret gonderici tarafindan odendi cevabini aldim.
    Cok ama cok saskinim.boyle bir musteri iliskileri yonetimi sektor icinde olmama ragmen gormedim duymadim.
    Burada mevzu gonderilen urunun maddi bedeli degil.mevzu cok baska.ki hediyelerini alan arkadaslar bunu cok iyi anlamislardir.
    İnanin bana birisi bir firma kullanicilarina boyle bir uygulama yapiyor dese kendi adima soliyeyim inanmam.bunun icine bildiginiz iletisim sektorundeki tum buyuk markalarida koyun.hala saskinim.
    Kendi adima soyluyorum hemen hemen tum marka telefonlari kullandim.Ancak bu firmayla tanistiktan sonra baska alternatif dusunmem.
    Su anda s1453 icin pil dagitimi calismasi yaptiklarinida biliyorum.
    Allah islerine guclerine zeval vermesin.
    Uzun yillar bu sektore bu yerli sermaye firmamiz hizmet etsin insallah.
    Saygilar.

• bu politika ile devam ederlerse 2-3 yıl içinde türkiye piyasasını silip süpürüler,1. nedeni fiyat politikası 2. ve en önemli nedini ise satış sonrası bu herkesi şakına çeviren hizmetleri,yerli firma adı altında iş yapan firmalara bakın telefonu alanna bir dokunuyorsun 1000 ah işitiyorsun,telefonu alanlar bas bas bağırıyor ama duyan yok ben bile burda ki mesajları okuyunca şaşırdım böyle bir firma varmı dedim kendi kendime
  • Yenilikleri eser bey biliyor ama cinli efendi tatil moduna girdi 2 hafta beklemek zorunda kalacagiz mecburen bu yuzden herkezden sirketim adina ve kendi adima ozur dilerim saygilarla

• Benim için telefonların pili iyi olsun gerisi boş. Telefonların 6-7 saatlik ekran süresi olursa iyi olur. :)

Inşallah f1453 gibi s1453 icinde batarya çalışması olursa çok güzel olacak. s modeli için herhangi bir yazılım güncellemesi var mı acaba. Daha önce sordular mı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kestelli1316

Geçirmeli kapaklı kılıflardan satışta yok mu? N11'de sadece mavi,pembe gibi renkler var. Beyaz,siyah gibi renkleri nerden bula biliriz beyler benim kılıf kirlendi beyaz olunca bide yapıştırmalı ısınamadım bilen varsa söylesin.

BUYRUN GEÇİRMELİ KILIF SİYAH/BEYAZ
    BURADA
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.