Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar son iki haftadir polis okulunda oldugum icin gelismeleri takip edemedim.yeni bataryalar dagitildi mi?dagitildiysa ben nasil alabilecegim.simdiden tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delikan77

f1453 ler bu hafta içi çıkıyomu piyasaya acaba

şuan üretimde şubatın 15-20 arası gibi stokarda olur.

• deniz_li D kullanıcısına yanıt
    Firmayı direk arayabilir yada quatromobile a bilgilerinizi içeren pm atabilirsiniz. Bu arada benim batarya ve ekran koruyucularda geldi ve dağıtımına başladım. Çok ama çok teşekkür ederim @quatrochine @quatromobile

• Siyah kapaklı kılıf nasıl temin edebiliriz? Bizim telefondan beyaz renk, yapıştırmalı kapak çıkmıştı, o yüzden hiç kullanmadık, şeffaf kılıf kullanıldı bugüne kadar.
  • ben pm attım ama dönüş olmadı, sitede de telefonu bulamadım. bana yardımcı olursanız sevinirim. olay batarya.
  • gencbeyin G kullanıcısına yanıt
    0224 2733333 den direk ulaşabilirsiniz hocam. Yoğunlukları var belki atlanmıştır.
  • arkadaşlar eşimin kullandığı f1453 te otomatik senkronize ayarlarını bi türlü bulamadım mail geldiğinde toplantı vakitleri takvime otomatik olarak işleniyormuş eski cihazında,bu cihazıda ben hediye ettim beni kırmamak için kullanıyo durumu oldu sanki bahsettiğim ayarları sirketinin IT elemanları yapamamıs sizin tavsiyeniz varmı???
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Şirketin merkezi Bursa'mı? Ben mantıken İstanbul firmasıdır diye düşünmüştüm. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda yeni batarya ve ekran koruyucum elime ulaştı bir kez daha teşekkürler Quatro Mobile ailesi :) İki sorum olacaktı; gün içinde fazla wifi kullananlar ve wifi üzerinden oyun oynayanlar (clash of clans vb.) yeni batarya ile önceki bataryaya göre ilerleme gördüler mi? Bataryanın daha uzun dayanması için telefonun 2-3 kez %0 olana kadar kullanıp kendiliğinden kapanınca şarj edeceğiz ve %100 olunca 30-45 dakika daha şarjda tutacağız doğru mu daha sonra batarya daha uzun süre gidecek? Aklıma takılan sorular bunlar yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..
  • Agasu06 kullanıcısına yanıt
    Yazdiklariniz dogrudur bu dedikleriniz yaparsaniz daha iyi sonuclar alabilirsiniz

• yeni dagitilan bataryalardan son iki haftadr sehir disinda oldugumdan dolayi bugun haberim oldu.size pm den iletisim bilgilerimi yaziyorum ilgilenirseniz sevinirim.tsk ederim

• Sirketin mail ayarlarini 1453'e tanitmalari lazim ondan sonra senkron otomatik olur diye biliyorum, ama once telefona sirketin mail ayarlarini tanitmak lazim, bunun icinde ayarlari IT cilerden almasi lazim.

Bi tane mail tanitilmis telefon bulsunlar, mail ayarlarinda yazanlarin aynisini 1453'e uygulasinlar, en pratik bu geldi aklima.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Bursada şirket merkezi. Ama bildiğim kadarı ile istanbul ayaklarıda mevcut.
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Sağolun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat010

Sirketin mail ayarlarini 1453'e tanitmalari lazim ondan sonra senkron otomatik olur diye biliyorum, ama once telefona sirketin mail ayarlarini tanitmak lazim, bunun icinde ayarlari IT cilerden almasi lazim.

Bi tane mail tanitilmis telefon bulsunlar, mail ayarlarinda yazanlarin aynisini 1453'e uygulasinlar, en pratik bu geldi aklima.

Mailler duzenli olarak geliyor fakat cihaz takvimle senkronize olmuyormus maillerdeki toplanti saatleri tarihler otamatik olarak isleniyormus takvime(samsung cihazda) ben mail icin telefonu kullanmadigin icin pek anlamadim cevabin icin tesekkurler sagol...

• Arkadadasim 400 tlye ikinciel general mobil discoveri alacakti ve onu uzun ugraslar sonucu quatro t1461 almaya ikna ettim telefonu kendiadima getirtim kutu acilimini kahvede yaptim herkez telefonu gorunce sasirdi kulakligina hayran kaldilar bana quatromu neo diyenler baska modelleri yokmu diye sormaya basladi.tesekurler guatro.ama bi hatasi var yuzumu kara cikaran batarya cok az gidiyor bunada bi cozum olsaydi cok harika olacakti

• erolinci E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun Hocam.Güle güle kullansın arkadaşınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefiso

quote:

Orijinalden alıntı: murat010

Sirketin mail ayarlarini 1453'e tanitmalari lazim ondan sonra senkron otomatik olur diye biliyorum, ama once telefona sirketin mail ayarlarini tanitmak lazim, bunun icinde ayarlari IT cilerden almasi lazim.

Mailler duzenli olarak geliyor fakat cihaz takvimle senkronize olmuyormus maillerdeki toplanti saatleri tarihler otamatik olarak isleniyormus takvime(samsung cihazda) ben mail icin telefonu kullanmadigin icin pek anlamadim cevabin icin tesekkurler sagol...

evet şu anki modellerde batarya düşük. yeni gelecek modellerde bataryalar yüksek olmalı ve 4g desteklemeli. yakında 4g ihalesinin yapılacağı söyleniyor çünkü. birde 5.5 inçe odaklanmamalılar, 5 inçlik modellerde gelmeli.

• Batarya ve ekran jelatini geldi çok teşekkürler quatro ailesi

• marasfatihi M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.Güle güle kullanin :)

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.