Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıralama şöyle hocam şuan için 6595>6752>6592>6592m>6582. Sd810 gelene kadar en güçlü 6595 gözüküyor. Ayrıca dediğiniz gibi 6592m düşük frekans dolayısıyla daha az ısı daha çok batarya performansı veriyor. Herzaman beklerim 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 8 Şubat 2015; 12:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    iyi günler bilgilerimi pm attım.
  • Güncelleme bu haftasonu degil miydi ??

• kellemrt kullanıcısına yanıt
    Ugrasiyoruz insallah bi aksilik olmazsa onumuzdeki hafta olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Sizde piranha firması gibi olmazsınız işşallah haftaya haftaya deyipte aradan üç ay geçmesinde. Piranha firmasında öyle olduda.

• Tarihi kesin olmayan birseyden tahmini tarih aliyoruz sonra daha ileriye sarkınca firma kötü oluyor... Bu ülkede hiçbirseyin yüzde yüz bir tarihi yoktur. Bosver bu adamlar verir guncellemeyi varsin 1 hafta daha geç olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynsglmz

Tarihi kesin olmayan birseyden tahmini tarih aliyoruz sonra daha ileriye sarkınca firma kötü oluyor... Bu ülkede hiçbirseyin yüzde yüz bir tarihi yoktur. Bosver bu adamlar verir guncellemeyi varsin 1 hafta daha geç olsun...

Haklısın gardaş ama çok bekletmesinler. ben ürünü kullanmıyorum ama ne belli belki birgün alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 8 Şubat 2015; 19:35:34 >
  • Bizi diger markalar veya bahsettiginiz marka baglamiyor bugune kadar soz verdigimiz ne varsa yerine getirdik zamanlar tutmamis olabilir belki ama elimizden geleni yapiyoruz siz hangi model telefonu kullaniyorsunuz?

• Arkadaşlar merhaba ;
    Önceliklee sorum quatro ile ilgili değil farklı bir marka.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Aşağıya resmini eklediğim telefonun ekranında (kırmızı daire içinde olan) çizgi çıkıyor.Bu sorun jelatin yada altındaki ekranda yok daha altta sanıyorum.Bu çatlakmıdır yoksa nedir.Garanti kapsamına girermi.
    Tekrar teşekkürler. Ayrıca 2 tane quatro 1453 'üm var taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chess5 -- 8 Şubat 2015; 19:42:30 >

• quote:

Bizi diger markalar veya bahsettiginiz marka baglamiyor bugune kadar soz verdigimiz ne varsa yerine getirdik zamanlar tutmamis olabilir belki ama elimizden geleni yapiyoruz siz hangi model telefonu kullaniyorsunuz?

Kusuruma bakmayın ürününüzü alamadım yakın zamanda almayı düşünüyorum para biliktirmeye çalışıyorum şu anda ygs ye hazırlandığım için para pek bilikmiyor ama üniversiteye geçtiğimde param olursa kesinlikle bir ürününüzü almak isterim ama şimdi alamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 8 Şubat 2015; 19:45:42 >

• Sen hala burdamısın param yok dedin nerde beleş oraya yerleşler falan telefon istemeler sözde tuşluymuş telefonun attığın sayfadada koleksiyonum falan diye resimler paylaşmışsın orda gm disco var hala burda dolanıyosun telefonuda kullanmıyosun amaç ne hayırdır bide cevaplanmış soruları tekrar tekrar soruyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: kestelli1316

Sen hala burdamısın param yok dedin nerde beleş oraya yerleşler falan telefon istemeler sözde tuşluymuş telefonun attığın sayfadada koleksiyonum falan diye resimler paylaşmışsın orda gm disco var hala burda dolanıyosun telefonuda kullanmıyosun amaç ne hayırdır bide cevaplanmış soruları tekrar tekrar soruyosun

1- o general mobile değil piranha zen
    2- aldığıma zaten pişmanım birde sen gelme üstüme gardaş
    3- ürünü satıp f1453 almak istedim ama ürünü 300 tl ye bile satamıyorum alan yok
    4- ürün sadece ben kullanmıyorum abimde kullanıyor
    5- benim asıl telefonum nokia c2 01 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 8 Şubat 2015; 19:57:15 >

• chess5 C kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle icerden panel çatlak gibi görünüyor ama kesin bilgi için canlı gormek gerek...Catlak ise garantiye girmeyecektir...

• quote:

Gec olsunda güç olmasin.bekliyoruzz

• Yeni pillerle mobil veride iken kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  • Senden 25 yaş daha büyük ve tecrübeliyim kardeşim. Erkayasanın daha söz veripte yapmadığı herhangi birşey görmedik şükür. Allah yollarını açık etsin diyip destek olmak düşer bizlerede. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Senden 25 yaş daha büyük ve tecrübeliyim kardeşim. Erkayasanın daha söz veripte yapmadığı herhangi birşey görmedik şükür. Allah yollarını açık etsin diyip destek olmak düşer bizlerede. İyi forumlar.

Şimdiye kadar bu forumda “Quatro firmasından ürün almayın " diyen bir kişi göremedim çok şükür ben böyle bir firma istiyorum türkiyede adamlar işi biliyor. Kul hakkı yememeyi biliyorlar helal olsun firmaya yolları açık olsun Allah bu firmaya bol bol kazanç versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 9 Şubat 2015; 7:26:08 >
  • f1453 ler bu hafta içi çıkıyomu piyasaya acaba
  • Bazı arkadaşlar tekrar tekrar aynı soruları soruyorlar ve konuda yorum kirliliği oluşmaya başlıyor. Yeni cihazlar ne zaman cikacak, nasil cihazlar, guncelleme ne zaman gelecek vs. gibi sorularin tümünün cevapları bir önceki sayfalarda mevcut... Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynsglmz -- 9 Şubat 2015; 1:28:06 >
  • hsynsglmz kullanıcısına yanıt
    Aslında bütün bu soru ve cevaplar ilk sayfaya eklense daha iyi olur ve sizin de haklı olarak şikayet ettiğiniz gibi yorum kirliliği olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.