Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim standart yazilimiz ile bir sikintimiz yok belki sizin kullandiginiz programla ile bir cakisma olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin yazılımı yüklesem olurmu inew v3 eger olursa nerden yükleyecegim konusunda yardımcı olurmusunuz?

• @quatromobile Her şey için tekrardan teşekkürler Eser bey kazancınız bol olsun İnşallah (: Bu arada yeni güncelleme gelecek mi? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

F1453 N11 de tekrardan satışa çıkmış ama fiyatı 619 Tl

Bilgilendirme:Yeni parti F1453 lerin kutu designlari eski partiye gore degistirilmistir.Saygilar

Bir resim gorseydik iyi olurdu merak ettim dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Agasu06

@quatromobile Her şey için tekrardan teşekkürler Eser bey kazancınız bol olsun İnşallah (: Bu arada yeni güncelleme gelecek mi? Bilgisi olan var mı?

Bu haftasonu olacak güncelleme

• Ardadaslar basima bir isgeldi 2 gun once arkadasa aldigimiz quatro t1461 telefona nazar degdi herkez basina usustu bufiyata nasil bu kalite telefon diye masada bakarlerken telefona cay dokuldu telefon gitti simdi kurutmaya calisiyor ardadas kahvede karsonluk ediyordu zavallim zor almisti telefonu ilk akilli telefonuydu cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum ben olmasam almiyacakti

• @kellemrt Bilgi için teşekkürler İnşallah :)
  • asi.orhan kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazinizin bizim servise gelmesi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Hayir sadece f1453 icin gecerli saygilar

f1453 için derken f1453+ için de geçerli değilmi halil bey. 2 aydan fazladır f1453+ plus bekliyorum. daha önceki mesajlarınızda bundan sonraki ürünlerde kutu içeriğinde powerbank olacağı söylenmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolinci

Ardadaslar basima bir isgeldi 2 gun once arkadasa aldigimiz quatro t1461 telefona nazar degdi herkez basina usustu bufiyata nasil bu kalite telefon diye masada bakarlerken telefona cay dokuldu telefon gitti simdi kurutmaya calisiyor ardadas kahvede karsonluk ediyordu zavallim zor almisti telefonu ilk akilli telefonuydu cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum ben olmasam almiyacakti

Bizim ile pmden iletisime gecin hallederiz uzmesin kendini:)

• alpine75 A kullanıcısına yanıt
    Evt oyle soylemistik haklisiniz fakat bizim istedigimiz bi model pewer bank vardi su an icin alamadik bu yuzden diger modellerde olmayacak ozur dileriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

Evt oyle soylemistik haklisiniz fakat bizim istedigimiz bi model pewer bank vardi su an icin alamadik bu yuzden diger modellerde olmayacak ozur dileriz

sizin canınız sağolsun. daha f1453+ için daha zaman var. belki birşeyler yaparsınız. sizlerde sürpriz ve hizmet bitmez. allah yolunuzu açık etsin.
  • Yeni bataryadan memnuniyetimi dile getirmek isterim.
    Önceki bataryayı normal kullanımımla öğleden sonra 15.00 - 16.00 gibi tekrar şarj etmem gerekiyordu.
    Şimdi yeni batarya ile günü rahat çıkarıyorum.
    Dün sabah her günkü gibi işe giderken 07.00 de şarjdan çıkardım gün boyu kullandım,
    ewe geldim ewdede kullanmaya dewam ettim gece 00.00 civarı bitti. :)

Telefonun arka kapağında belli belirsiz az bir çıkıntı oluşuyo yeni bataryadan dolayı, ama dert edecek bişey değil önemli de değil, kullanımı etkileyecek durum değil.

Teşekkürler quatro ailesi ve Erkayasan. İyiki warsınız.
  • s1453 şarz telefonun şarz aletinde boşluk var sanırım soketi takıyoruz şarz etmiyor. ancak ekran tarafına bir tur dolayınca şarz ediyor. bir çözüm varmı bunun için neden boşluk yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

quote:

Orijinalden alıntı: erolinci

Ardadaslar basima bir isgeldi 2 gun once arkadasa aldigimiz quatro t1461 telefona nazar degdi herkez basina usustu bufiyata nasil bu kalite telefon diye masada bakarlerken telefona cay dokuldu telefon gitti simdi kurutmaya calisiyor ardadas kahvede karsonluk ediyordu zavallim zor almisti telefonu ilk akilli telefonuydu cok uzuldum kendimi suclu hissediyorum ben olmasam almiyacakti

Bizim ile pmden iletisime gecin hallederiz uzmesin kendini:)

Gercek kalite buolsa gerek İnanin bukadarini beklemiyordum forumu bastan sona takip ediyorum orneklerini cok gordum ama bugibi durumdabile urunlerinin arkasindalar Tesekkurler eser bey.suanda yazismalarimi kahvehanede arkadaslarla paylasiyorum Butun arkadaslar bu ilgiye inanamiyor sok oldular

• valla benim mesajımdan sonra girilmiş cevap yazılmış.
    bizi ciddiye almadılar heralde

quatromobile'a mesaj attım, aramadan dönebilirler belki bu mesajdan sonra.
  • gencbeyin G kullanıcısına yanıt
    Hocam beni neden eklediniz mesajınıza acaba?

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Quatro+Kasai=Qashqai gibi bir çağrışım yapıyor olabilir belki hocam...

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Hahahaha süper espiri hocam.gerçekten de öyle :))))

• Sağolasın kardeşim...

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.