Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekurler ilginiz icin telefon geldi sadece gonderenin ilgisizligi kargo gonderi bilgilerini girmemesinden kaynaklanan sorun.Quatro ailesine basarilarinin devamini dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro firmasından özür dileyerek telefonumun satılık linkini ekliyorum :) Hakikaten bir mahcubiyet duygusu yaşıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_102489923/f_//tm.htm#102489923
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    F1453 duz modeli plus icin birazdaha zaman var

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    İcerikler ayni olacak

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    Güzel haber. Teşekkürler hocam...
  • 14 adet pilim geldi.pilleri dağıtmaya başladım.quatro ailesine tessekkurler.

• İlan yayında değil hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Turko_67 -- 7 Şubat 2015; 18:37:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ben satıcıya taa ilk çıktıgında memnun kalmama gibi bi durumda mesafeli satış sözleşmesi geregince iade edebilirsiniz dedi ama satan arkadaş memnun kalmayıp da iade eden de olmadı memnun kalacagınıza eminim dedi bende o zamanlar xperia z vardı hala var da 1 aydır servisde :D paralel ithalat oldugu için ömrümü yedi beklemek deyim vel hasıl sende telefon gelince alırsın incelersin ama memnun kalacagın özellikler sana yeterse alır dener parayı onaylarsın ama özellikleri seni tatmin etmiysa biz gibi fsm 1453 ü beklemeye devam edersin :)
  • isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    :)

Hocam ben de OnePlus One var şu an ben bir tane yedek almak istiyorum. Quatro hoşuma gitti firma olarak. Ben asıl mt6752 bir model getirmelerini de bekleyebilirim. Aslında mt6592'li modeli de merak etmiyor değilim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

:)

Hocam ben de OnePlus One var şu an ben bir tane yedek almak istiyorum. Quatro hoşuma gitti firma olarak. Ben asıl mt6752 bir model getirmelerini de bekleyebilirim. Aslında mt6592'li modeli de merak etmiyor değilim. :)

ayıpdır söylemesi sende para çok gibi f1453 ü al haftaya cıkacak inşallah sonrada üst model gelince onu da alırsın o gelince onun üstü gelince onu da alırsın hem firma kazanır hem yedek telefonların cogalır baktın fazlalık oluyor ikinci elde değerlendirirsin :)
    Bense lolipop oturana kadar 64 bit işlemcileri hiç merak etmiyorum açıkçası. Meizu mx4 32gb kullanıyorum şuan ve Quatronun getireceği mtk6595 türevi bir cihazı çok daha merakla bekliyorum açıkçası :)
  • isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    Yıllardır çalışıyorum ama para fazla olmasından değil yahu... OnePlus One bana bedavaya geldi. Sadece kayıt parasını ödedim 120 lira. Yedek telefon dediğim alıp kullanmak istiyorum hoşuma giderse tutarım gitmezse satar başka model denetim. Aslında işten güçten vakit bulsam telefon incelemeleri yapmak istiyorum.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Quatronun getireceği telefon mt6592m işlemcili olacak diye hatırlıyorum 1.4 ghz hızda çalışıyor yanlış hatırlamıyorsam.

Meizu nasıl hocam o da çok merak ettiğim bir model.

f1453+ 6592m 1.4ghz doğru hatırlıyorsunuz. Ben mt6752 söyleminiz için yazmıştım mtk6595 beklentimi :) Meizu değişik ,şık ve güçlü bir telefon. Kullanıma alışmak gerekiyor. Batarya ömrü güncellemelerle geriye gitse de bir günü çıkartıyor. Ama ses kalitesi olsun serilik olsun ekran olsun üst düzey bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Ankaradasınız gördüğüm kadarı ile Balgat/Cevizlidere civarına yakınsanız yada yolunuz düşerse beklerim benim fakirhaneye çayımızı içerken incelersiniz mx4 ü.
  • bu konunun en cok begenilen mesajı olması gerek bir tık begenide senden olsun gözlerim yaşardı

• quatro'nun resmi web sitesi quatromobile.net mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Welar

quatro'nun resmi web sitesi quatromobile.net mi?

www.quatromobile.com

• Müsteri memnuniyeti olan bir marka cidden tebrik ederim. Daha güçlü modeller ne zaman gelir acaba?

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Mt6752 daha güçlü bir işlemci değil mi hocam? Aslında mt6592m düşük saat frekansında çalışıyor olması daha az ısı anlamına da gelebilir.

Bu arada Ankaralı olmanıza sevindim. İnşallah bir gün tanışma fırsatımız olur. :)

• quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni modellerle ilgili bilgileri bekliyoruz web sayfanızda. :)

Fırsatınız olduğunda biraz içeriği artırın hocam. İyi çalışmalar.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.