Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorununuz 1 saat icinde giderilecektir sarj aleti ve usb kablosu evinize teslim edilmek uzere yola cikmistir saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilgilerini PM ile gönderdim hocam. Bu kadar ilginiz bile açıkcası olumlu manada şaşırttı
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Daha birşey görmediniz hocam. Şaşırmaya devam etmeye hazırlıklı olun derim tecrübelerime dayanarak 😀

Sorun giderildi urunlerin yenisi verildi saygilar

Bu kadar hızlı olmasına çok sevindim. Ben kargoya felan verirsiniz diye beklerken kardeşim az önce aradı elden teslim ettiler diye.
    İlk defa bu kadar hızlı çalışan bir firma ve servis görüyorum. Çok teşekkür ederim.
    Demekki neymiş önce doğru kanaldan derdimizi anlatmakmış.Konu Erkayasan ise hizmette sınır göremedik henüz 😊 İyi forumlar.

• Sadece aksesuar satıyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo quatro bravo vallahi bravo billahi bravo

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Aslında evet. Bende fazla üzerine düşmedim. Sorunumu kendi imkanlarım ile hallettiğimden dolayı. Bir de biz bu güne kadar hep o garanti kapsamına girmez bu girmez kullanıcı hatası vs diye tüketiciyi oyalayan firmalardan dolayı üzerine yeterince düşmüyoruz.
    Erkayasan tüketici sorunlarında çözümlerde Kapıya Bir saatten az sürede hizmet ile kendi adıma çığır açtı. Telefon dünyası ile anlatırsam kendimi 3310 kullanırken S1453 kullanır bulmak gibi bir şey.

Birde bize eğer telefon ile ulaşsaydınız daha çabuk çözerdik özür dileriz diyen güler yüzlü çalışanı ile Kaymaklı kadayıf durumu yaşadık.

• El-Turko_67 kullanıcısına yanıt
    Malesef aksesuar satisimiz yok

• Dun gittigidiyordan t1461 siparisi verdim hemen kargo yaziyordu kargo hala yapilmadi.15:00 civari mesaj attim gunicinde gonderilecek dediler ama hicbigonderiyok saticilar cokilgisiz

• Sn quatro china göndereceğiniz pil ve jelatin için quatromobile pm attım yeterlimidir.teşekkürler.
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam asıl önemli olan sizin yaptığınız gerçekten çok şık bir hareket... Peki hocam Nisan'da gelecek olan telefonla ilgili detaylar belli mi? Sonuçta ticari sır cevap vermek zorunda değilsiniz. Kesin mt6752'li telefon getirecekseniz ben beklemeye razıyım. Şöyle 3 GB ram ve 3000 mah pille gelirse tadından yenmez...

• chess5 C kullanıcısına yanıt
    Tamamdir

• erolinci E kullanıcısına yanıt
    Saticinin ismini verin gerekeni yapalim saygilar

• yeni modelleriniz haftayamı satışa çıkacak ona göre başka telefon almayı düşünüyorumda.
  • shareware_cun kullanıcısına yanıt
    İlk cikacak urunler f1453 olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

İlk cikacak urunler f1453 olacak

f1453 mü yoksa Plus modeli mi?

Düz modelse eğer plus ne zaman çıkacak? Benimde sabır taşım çatlamak üzere.
    Hocam telefonlarınız internet dışında satışa sunulacak mı? Mesela ben Ankara'da yaşıyorum telefonlarınızı görüp kurcalamak isterim. Bir de hocam 8 çekirdekli telefonu kutu içeriği f1453 gibi mi olacak? Youtube'da bir videoda gördüğüm kadarıyla içinden ekran koruyucu, silikon kılıf, akıllı kılıf ve kulaklık çıkıyordu. Bu yeni modellerde de geçerli mi olacak?
    Çok soru sordum kusuruma bakmazsınız artık. :) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:38:51 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.