Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma 2 yıl aradan Portekiz Milli Takımı'na çağırıldı.
son dakika haberiymis arkadaslar ntvspor ve tumsporda yazıyor ayrıntılar geliyor dedi geldiginde degistiririm burayıda
quote:
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Portekizli yıldız son iki yılda İnter ve Chelsea maceralarında beklediği performansı gösterememiş ve 2010 Dünya Kupası'nda milli takımının kadrosunda yer alamamıştı. Ancak Quaresma'nın Beşiktaş'ta son iki aydır gösterdiği performans sonrası yıldız oyuncuya yeniden milli takım kapısı açıldı. Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Carlos Queiroz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için 3 Eylül'de Güney Kıbrıs, 7 Eylül'de deplasmanda Norveç ile oynayacakları karşılaşmaların kadrosuna Quaresma'yı da çağırmaya hazırlanıyor.
Quaresma'ya bugün Portekiz Futbol Federasyonu'ndan gelen yazıda, yeniden milli takıma çağırılmasının düşünüldüğü ve kendisine bu konuda ön bilgi verildiği belirtildi.
Quaresma en son yaklaşık 2 yıl önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli formasını giymişti. Yıldız oyuncu A Milli Takım kariyerinde bugüne kadar 25 kez forma giymiş ve ülkesi adına 3 gol kaydetmişti.
Portekiz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu'nda Danimarka, Norveç, Güney Kıbrıs ve İzlanda ile Ukrayna ve Polonya'da gerçekleşecek finallere kalma mücadelesi verecek.
DHA
Bende biraz önce gördüm . Kıbrıs Rum kesimiyle yapılacak maçta oynayacakmış ( yanlış duymadıysam)
Q7 yıldız oyuncu ise niye milli takımda değil bla bla
yakışır
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
simdide niye yedek oturuyor derler ne olcak ki :
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
2 yıl oynaman adamın milli takıma alınmayacağı bilemeyen ve bu konuyu yıldız futbolcudur değildir tartışmasına getiren arkadaşlar bu haberden sonra susarlar sanırım
bu kadar erken olacağını sanmıyordum . neyse BBBAAAZZZIII renklilerin 1 iddiası daha çürümüş oldu
Allah bozmasın çok iyi gidiyo Q7
quote:
Orijinalden alıntı: kartalizmaemre
adam fener maçı oynamadan milli oldu helal
çok ayıp
quaresma kim adammı 2 yıldır kaç dakka oynamış kaç gol atmış milli takımda 2 senedir yok
alayınıza trivela ulan
yakışır q7 'me.sağda C.ronaldo solda R.quaresma.arada kanatları değişirler artık. karşılarında olmak istemem valla
Nani de var, Quaresma'nın ilk 11 oynaması zor olabilir, ama şans ta bulabilir tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Nani de var, Quaresma'nın ilk 11 oynaması zor olabilir, ama şans ta bulabilir tabii.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Bilmem bilirmisiniz? Şöyle ithamlarda bulunmayın artık, ben bile sıkılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Bilmem bilirmisiniz? Şöyle ithamlarda bulunmayın artık, ben bile sıkılıyorum.
Ha öyle öyle mundar dermiş. Söyleme bak. Şans bulabilir tabii diyorum ama karşısında Nani gibi bir rakip var. Ronaldo'nun yeri bir kanatta garanti zaten. Beni bari böyle ithamlarla yakıştırmayın diğer aşağılayıcı yorum yapanlara, bakın bakalım mesajlarımda hiç Quaresma veya Guti transferlerine mundar diyen yorumum var mı? Daha doğrusu kendi takımımdan başka takımlara yorum bile yapmadım çoğunlukla, şurada gerçekçi bir şey söylüyorum kedi-ciğer-mundar oluyor ya, bravo. Oldu o zaman ciğere uzanamayan kedi konumuna düşmemek için şöyle diyeyim;
Quaresma garanti oynar ilk 11'de, Ronaldo'yu bile keser hatta.
Yukardaki mesajımda hiç bir art niyet yok, kendi düşüncemi söylüyorum, gelen cevaba bak.
Adam milli takımı zaten hakeden bir yıldız ama oynamama nedeni gitmiş olduğu takımlarda forma giymemesi ve kafa olarak futbola vermediği için .Ben aslında Q7 nin yerinde olsam portekiz hocasının davetini kabul etmezdim çünkü bu adamın neler yaptığı ve neler yapacagını iyi kötü dünya biliyor haksız bir şekılde bana göre forma giymediği için inter ve chelse de morali bozulmuştur portekiz hocasınında her daim bu adama milli formayı vermesi onu moral olarak yukzek tutması lazımdı .Kolaymı Q7 gibi adamlar dünyaya fazla gelmez herkesin önlem alacagı bir oyuncu .5yasında bir çocuğa sor portekız mıllı takımından kımı tanıyorsun diye cevap ronaldo ve Q7 der
ronaldo zaten kanat oynamıyor milli takımda.en uçta oynadı genellikle.
quote:
Orijinalden alıntı: KUSCUM4283
Adam milli takımı zaten hakeden bir yıldız ama oynamama nedeni gitmiş olduğu takımlarda forma giymemesi ve kafa olarak futbola vermediği için .Ben aslında Q7 nin yerinde olsam portekiz hocasının davetini kabul etmezdim çünkü bu adamın neler yaptığı ve neler yapacagını iyi kötü dünya biliyor haksız bir şekılde bana göre forma giymediği için inter ve chelse de morali bozulmuştur portekiz hocasınında her daim bu adama milli formayı vermesi onu moral olarak yukzek tutması lazımdı .Kolaymı Q7 gibi adamlar dünyaya fazla gelmez herkesin önlem alacagı bir oyuncu .5yasında bir çocuğa sor portekız mıllı takımından kımı tanıyorsun diye cevap ronaldo ve Q7 der
Öncelikle bir sorum var bizim Portekiz maçında varmıydı Q7 takımda 2008 deki maçta tabi?
Konuya dönersek;
Milli Takım'da olmaması da kendi suçu, şimdiki gibi oynadıda TD gıcıklığına mı almadı sanki. Aklını başına devşirsin dün Schuster'in de dediği gibi kendini göstersin. Böyle oynamayacaksa zaten adının Querasma olmasının bi anlamı yok. Mesela eskileri bilenler hatırlar Redondo vardı Real Madrid'te, harika bir oyuncuydu bana göre ama tam performans veremedi bir çok sezon boşa gitti.
Q7'de aklını başına alıp böyle oynarsa hem kendisi için hem de Beşiktaş için fazlasıyla faydalı olur. İnşallah performansı düşmez.