Şimdi Ara

Rövanş maçında Sow ve Kuyt çift forvet oynamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sow abi. ister oruç tutuyor dersiniz ister kondisyonu yok, ama adam hemen farkını hissettirdi. Gerçek forvet budur beyler. Kuyt anca 4-4-2nin 2. santraforu olur tek santraforda yapamıyor.

Volkan
    gg bekir-REYİZ- egemen hasan ali
    mehmet topuz topal baroni caner
    kuyt sow

oynamamız lazım bence, alexi bile kestim.

Orijinalden alıntı: muvensa

alex olmasa atak yapamazdık.

Alex'in maç boyunca ezdiği 3 net top saydım. Bu maç hiç oynamayadı + adam çok yavaş. tamam teknik falan bende çok severim ama avrupa maçlarında adama markajı koyuyorlar kıpırdayamıyor bıle. pas bıle dagıtamıyor, kaldıkı vasluı çok genç ve hızlı bir takım alex etkisiz kalır bu takıma. bu sistemle oynarsak rahatlıkla gol bulacağımıza inanıyorum, kaldı ki turu geçmek için gol gerekecek, iyi bir skor almadık yenmemız gerekıyor orda veya 2-2, 3-3 falan gollu beraberlik.

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Alex'in maç boyunca ezdiği 3 net top saydım. Bu maç hiç oynamayadı + adam çok yavaş. tamam teknik falan bende çok severim ama avrupa maçlarında adama markajı koyuyorlar kıpırdayamıyor bıle. pas bıle dagıtamıyor, kaldıkı vasluı çok genç ve hızlı bir takım alex etkisiz kalır bu takıma. bu sistemle oynarsak rahatlıkla gol bulacağımıza inanıyorum, kaldı ki turu geçmek için gol gerekecek, iyi bir skor almadık yenmemız gerekıyor orda veya 2-2, 3-3 falan gollu beraberlik.

verdiği pasları asisti filan görmedin sen heralde, bugünkü takımdan bana 1 tane asıl oyununu oynayan, oynayabilen adam göster. yok. (bekir belki) takım tamamen kötüydü, alex olmasa gol atamayız. bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

quote:

quote:

verdiği pasları asisti filan görmedin sen heralde, bugünkü takımdan bana 1 tane asıl oyununu oynayan, oynayabilen adam göster. yok. (bekir belki) takım tamamen kötüydü, alex olmasa gol atamayız. bu kadar.

Alıntıları Göster
    kuyt kanat oyuncusu. bu adam forvet oynayamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    gelin iddiaya girelim haftaya rövanşta alex 11 başlarsa bu takım turu geçemez.

geçerse imzama 1 ay boyunca "ben alex de souzanın krallığını reddeden bir öküzüm" yazıcam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    17 milyon euro verdiğimiz herif oruç tutuyor diye oynamıyor işe bak lan
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

geçerse imzama 1 ay boyunca "ben alex de souzanın krallığını reddeden bir öküzüm" yazıcam

Mantikli mi sence? niye turu gecememizi 1 oyuncuya bagliyorsun? egemenin topu iskalamasinin sucu Alex mi?

Alex'in bu takım karşısında birşey yapamayacağını düşündüğümü anlatmak istedim sadece. Yoksa tabi ki inşallah turu geçeriz.

• quote:

quote:

quote:

Mantikli mi sence? niye turu gecememizi 1 oyuncuya bagliyorsun? egemenin topu iskalamasinin sucu Alex mi?

Alex'in bu takım karşısında birşey yapamayacağını düşündüğümü anlatmak istedim sadece. Yoksa tabi ki inşallah turu geçeriz.

Alıntıları Göster
    sow a top değdimi girdiği dk dan beri ben görmedim de ne farkı vardı ha ilk 11 de başlasa belki farkını ortaya koyardı

• quote:

Alıntıları Göster
    bu takımda adam gibi bi orta saha yokken alex siz çift forvet oynarsan rakip kaleye doğru giden her top duvara çarpmış gibi gelir

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

sow a top değdimi girdiği dk dan beri ben görmedim de ne farkı vardı ha ilk 11 de başlasa belki farkını ortaya koyardı

Alıntıları Göster
    Ben onu bunu anlamam. Bu takım ŞL'ye ya gidecek ya gidecek

Orijinalden alıntı: ksenhops

Ben onu bunu anlamam. Bu takım ŞL'ye ya gidecek ya gidecek

Alıntıları Göster
    Orta sahadan top çıkaramıyoruz hala çift forvet diyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

Orta sahadan top çıkaramıyoruz hala çift forvet diyorsunuz.

Alıntıları Göster
    istersen 5 forvet yap orta sahada dikine top çıkaramayan adam olmadıktan sonra bi b*k olmaz

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

Bu mesaj silindi.
    Şu takım topu ileri taşıyamaz, taşısa orda tutamaz ne mantığı kaldı o zaman çift forvet oynamanın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Orta sahamız böyle olduğu sürece, takımdan Alex'i çıkartıp çift forvetle oynarsak emin ol şu durumdan daha beter duruma düşeriz.Alex'in arkasına koy bakalım sağlam orta sahayı o zaman nasıl tek forvette uçuyoruz.

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Orta sahamız böyle olduğu sürece, takımdan Alex'i çıkartıp çift forvetle oynarsak emin ol şu durumdan daha beter duruma düşeriz.Alex'in arkasına koy bakalım sağlam orta sahayı o zaman nasıl tek forvette uçuyoruz.
    Sow formsuz. Bir de bu adam niye oruç tutuyor parasını versin günlük yeter
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Sow formsuz. Bir de bu adam niye oruç tutuyor parasını versin günlük yeter

Alıntıları Göster
    Ben yanlış maçı izledim sanırım.Mehmet Topal iki stoperin arasına kendini atıp etliye sütlüye karışmazken,Baroni rakibin arkasına saklanırken Alex gelip top aldı kaç kere defanstan.Kusura bakma ama takım Alex'i orta sahanın ortasına hatta kendi yarı sahasına kadar gelmeye mecbur bırakırsa kimse Alex'e kızmamalı.Bu adam da Messi değil sonuçta.5-6 kişi çalımlayıp gol atamaz.

Özet:Alex oynamalı.

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)

• hala sow diyor lan

adam önündeki topa gitmiyor bunun oruçla falan alakası yok.Kendini sattirmaya calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: K U N

hala sow diyor lan

adam önündeki topa gitmiyor bunun oruçla falan alakası yok.Kendini sattirmaya calisiyor.
    Rövanşta kesinlikle 4-3-1-2 oynamalıyız .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.