Şimdi Ara

Quaresma , Quaresma Oley Oley Oley ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
10.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

Benim görüşüm budur üstte neden bu görüşte olduğumuda anlattım.

Çıksın Quaresma'da konuşsun. Dinleyelim..

Ondan sonra ilk ben defol dicem Quaresma'ya..

adam kendisi muhattap olmuyor ki manejeri %20 komisyon alacak diye; Beşiktaşı çok seven adam böylemi olmalı? 3 maç kaybedildi diye tekrar 3,750 çıkmak fırsatçılıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

quote:

Helal olsun sana , adamsın diyordukta sen adamın dibiymişsin Quaresma !

Senin yaptığın 750 bin €'luk indirimi kabul etmeyip , Fenerbahçe maçını bekleyen ve yenilgi sonrası ortamı yumuşatmak için seni arayıp kampa katıl diyeceklerken. İndirimden vazgeçtim diyip bu yönetimi rezil ettiğin için tebrik ediyorum seni..

Adamsın sen adam..

Düz koşunu yap , 3.750 Milyon €'nu da al , seneyede avrupaya bedelsiz transfer ol herkes görsün 1 yılda yatsan , 2 yılda yatsan transfer olabileceğini..

Talihsiz bir açıklama olarak düşünmek istiyorum.

adamlık dibe vurmuş.

• quote:

Benim görüşüm budur üstte neden bu görüşte olduğumuda anlattım.

Çıksın Quaresma'da konuşsun. Dinleyelim..

Ondan sonra ilk ben defol dicem Quaresma'ya..

İbrahim Toraman Lig baslamadan önce
    http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2012/07/16/3244485/toramandan-quaresmaya-g%C3%B6nderme

İbrahim Toraman 7.Hafta sonu
    http://www.haber1903.com/Besiktas-4969-quaresmaya_ihtiyacimiz_var.html

Tamer Kıran Lig baslamadan önce

http://www.haber1903.com/Besiktas-4419-hic_kimse_q7yi_istemiyor.html

Tamer Kıran 7.hafta

http://www.haber1903.com/Besiktas-4936-quaresmaya_af_yolda_kirandan_u_donusu.html

Niye 7.hafta beklendi? Menfaat ugrunamı yoksa sevıldıgındenmı? Quresmayı dınlemeden bence kesın sonuca varmam ... Her iki tarafı dınleyıp sonuca varmak bencede en dogrusu...

• Oynarsa 3 bin euro alacak, oynamazsa 3.700 euro alacak ve takım 700 bin euro zarara girecek.
    Ben bunların yapacağı işin yemin ederim. Bir adamı ya oynatırsın ya oynatmaz biletini keser gönderirsin.
    Bunlarda eline yüzüne bulaştırdı. Artık gazetelerde sitelerde q7 haberlerini görmekten sıkıldım.
    Yok affedildi bilmem ne. Adam ne yaptı ki? Zorla mı kontrat imzalattı size yada önceki yönetime.
    Adam 700 bin euro indirime gitmiş siz az bulmuşsunuz. Adam 700 bin inmek zorunda da değildi.
    Şimdi misilleme yapmış inmem diyormuş bu saatten sonra. Ben olsam bende inmem.
    Siz tutarsız hareket ederseniz o adamda öyle yapar. Quaresma bir şey kaybetmez, kaybeden biz oluruz.
    Her sene aynı muhabbetler. Kan kusarak maç izliyoruz. Büyük takım olgusundan çıkarıyor Beşiktaş'ı bu hareketler.
    Bıktım yemin ederim. Feda dediler formamızı aldık fedamızı yaptık t shirt'ümüzü aldık.
    Zippo aldık bileklik aldık onu aldık bunu aldık. Bir şekilde başka yerden almam gereken aksesuarları bile Kartal Yuvasından aldım.
    Elimizden geleni yapıyoruz ama takımımızı düşürdükleri hale bak. Artık bıktım Beşiktaşı bu halde görmekten.
    Adam gibi adam gelmedi gitti yönetimin başına.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ohooo her mağlubiyetten sonra q7 gelsin denilecekse işimiz var. Geçin artık bunları yahu, takım ilk başlarda iyi mücadele ediyordu. Şimdi onu da yapamadığı bir gerçek, bu Milli maç arası inşallah ilaç olur bize. Eldeki malzeme belli , bu tarz sonuçlara kendimizi alıştırmamız gerektiğini sezon başında da söylemiştik. Yeniden yapılanma içerisnde zamana ihtiyacımız var. İnşallah düzelir takım.

Şu başlıktaki en mantıklı yorum.
  • Q7 defteri kapandı dedi sayın başkan.
    Boşuna tartışmayın artık devre arası büyük bi ihtimalle gidecek sanırım.
    adam zaten gidecek pisi pisine gideceğine oynatsanızda hem takıma faydası olur hem piyasası olur. Her türlü o parayı alacak adam zaten.
    Neyse
  • Daha adamın Bonservisini ödememiş kulüp, ama adamı parlatıp satacağına prensip uğruna öldürüyor ve takımdan her giden oyuncu gibi parada kazanılmadan bedavadan gideceğini hepimiz biliyoruz. Ne oynatmayı becerebiliyosun ne de satmayı. Al işte elinde patladı.
  • quote:

Senin yaptığın 750 bin €'luk indirimi kabul etmeyip , Fenerbahçe maçını bekleyen ve yenilgi sonrası ortamı yumuşatmak için seni arayıp kampa katıl diyeceklerken. İndirimden vazgeçtim diyip bu yönetimi rezil ettiğin için tebrik ediyorum seni..

Adamsın sen adam..

Düz koşunu yap , 3.750 Milyon €'nu da al , seneyede avrupaya bedelsiz transfer ol herkes görsün 1 yılda yatsan , 2 yılda yatsan transfer olabileceğini..

yönetici arkadaşım yaşın kaç hangi işle meşgulsün bilmiyorum ama ticaret ve paradan anlamıyosun heralde bu iş öyle kolay değil 1 hafta kısa bile bir süre adam 3 demiş tamam ama başkan 2.5 dan fazla vermem demiş burayada tamam

sonra tamer kıran ve diğer yönetici 50 kuruşa sakız almıyolar sonuçta bütçelerini kontrol ediyorlar senede 250şer BİN EURO (bu parayı kaçımız bir arada gördük bi düşün) verebilirmiyiz diyorlar kendi şirketlerinin maliye bölümlerinden onay alıyorlar ve başkana çıkıp biz verebiliriz diyorlar bu işlerin 1 haftada bitmesi gerçekten süper bi olay biz ufacık şirkette bi rapor parası için 15 gün bekliyoruz o da 200 lira tey yavrum tey

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

quote:

Adamsın sen adam..

yönetici arkadaşım yaşın kaç hangi işle meşgulsün bilmiyorum ama ticaret ve paradan anlamıyosun heralde bu iş öyle kolay değil 1 hafta kısa bile bir süre adam 3 demiş tamam ama başkan 2.5 dan fazla vermem demiş burayada tamam

sonra tamer kıran ve diğer yönetici 50 kuruşa sakız almıyolar sonuçta bütçelerini kontrol ediyorlar senede 250şer BİN EURO (bu parayı kaçımız bir arada gördük bi düşün) verebilirmiyiz diyorlar kendi şirketlerinin maliye bölümlerinden onay alıyorlar ve başkana çıkıp biz verebiliriz diyorlar bu işlerin 1 haftada bitmesi gerçekten süper bi olay biz ufacık şirkette bi rapor parası için 15 gün bekliyoruz o da 200 lira tey yavrum tey

Bu kulüplerin bütçesi 3bin dolar değil ki,öyle paralara baksınlar,100 milyon dolarlardan bashediyoruz,750bin onlar için normal para sayılır.100 liran varken,75 kuruşun hesabını yapmazsın.Sana 5-10 lira getiricekse adam.Quaresmanın yaptığı doğru bence.Adam daha ne zaman dedi 750 bin indirim yapıcam diye,ama sen git sırf Fener yenilgisini kapatmak için adamı geri çağır oldu.Adam da tabiki vazgeçer.Sen kriz yönetmeyi bilmiyorsan ve ya gelecek hesaplamayı bilmiyorsan,büyük işlerin başına geçip,çok kişinin sorumluluğunu almayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

quote:

Adamsın sen adam..

Bu kulüplerin bütçesi 3bin dolar değil ki,öyle paralara baksınlar,100 milyon dolarlardan bashediyoruz,750bin onlar için normal para sayılır.100 liran varken,75 kuruşun hesabını yapmazsın.Sana 5-10 lira getiricekse adam.Quaresmanın yaptığı doğru bence.Adam daha ne zaman dedi 750 bin indirim yapıcam diye,ama sen git sırf Fener yenilgisini kapatmak için adamı geri çağır oldu.Adam da tabiki vazgeçer.Sen kriz yönetmeyi bilmiyorsan ve ya gelecek hesaplamayı bilmiyorsan,büyük işlerin başına geçip,çok kişinin sorumluluğunu almayacaksın.

işte o 75 kuruşlar yüzünden düştük bu hale adamlar ceplerinden bir adama 500 bin euro veriyo arkadaşım sana deseler 500 tl ver yurtdışına kaçarsın valla arkadaşlar yapmayın bunlar ciddi paralar ben bu sezon başından bere 3 forma 2 tane feda aldım onları zor ödüyorum valla

• quote:

işte o 75 kuruşlar yüzünden düştük bu hale adamlar ceplerinden bir adama 500 bin euro veriyo arkadaşım sana deseler 500 tl ver yurtdışına kaçarsın valla arkadaşlar yapmayın bunlar ciddi paralar ben bu sezon başından bere 3 forma 2 tane feda aldım onları zor ödüyorum valla

Öncelikle zenginlikle fakirliği karıştırma,büyük paralarla oynamak daha kolaydır,gerçek anlamıyla şöyle yükselteceğiz Beşiktaş'ı şeklinde projeler sunmadıkça Fikret Orman'dan birşey olmaz.Anca böyle futbolcu maaşlarını yükseltir ,alçaltır.Simao'yu üstüne 1 milyon dolar vererek yollar.Takımın en önemli adamlarını maaş azalsın diye yollar.Sezon sonu gelir,taraftar iyi transfer ister,daha çok para harcamak zorunda kalır.Batan takımı çıkarmak,kaliteli oyuncuları iyi scout sistemi ile araştırarak çıkar.Sen gidip,Mcgregor,escude,uğur boral'ı alırsan.İlerde satamayacağından dolayı daha da kötü çöküşe girersin.Bilinçsizce yapılan hareketler Fikret Orman'ın yaptıkları.Açıkçası Beşiktaş'tan hiçbir umudum yok.Ünal Aysal gelirken tonlarca vaatle geldi,Fikret Orman gelirken sadece Demirören gitsin de yerine kim gelirse gelsin mantığıyla geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

Öncelikle zenginlikle fakirliği karıştırma,büyük paralarla oynamak daha kolaydır,gerçek anlamıyla şöyle yükselteceğiz Beşiktaş'ı şeklinde projeler sunmadıkça Fikret Orman'dan birşey olmaz.Anca böyle futbolcu maaşlarını yükseltir ,alçaltır.Simao'yu üstüne 1 milyon dolar vererek yollar.Takımın en önemli adamlarını maaş azalsın diye yollar.Sezon sonu gelir,taraftar iyi transfer ister,daha çok para harcamak zorunda kalır.Batan takımı çıkarmak,kaliteli oyuncuları iyi scout sistemi ile araştırarak çıkar.Sen gidip,Mcgregor,escude,uğur boral'ı alırsan.İlerde satamayacağından dolayı daha da kötü çöküşe girersin.Bilinçsizce yapılan hareketler Fikret Orman'ın yaptıkları.Açıkçası Beşiktaş'tan hiçbir umudum yok.Ünal Aysal gelirken tonlarca vaatle geldi,Fikret Orman gelirken sadece Demirören gitsin de yerine kim gelirse gelsin mantığıyla geldi.

adam daha ne sunsun sezon sonu beşiktaşı düze çıkarıcam stad ve onun haricinde 3 4 tane tesisin startını vericem dedi vaad se vaad sana

ayrıca insanın geliri gibi giderleride artar ya neyse birgün şirket yönetirsen yada maaşlı çalışanın olursa anlarsın ne demek istediğimi

• quote:

Orijinalden alıntı: soho

quaresma portekiz'in varoşlarındandır, yani portekiz'in sıradan ve yoksul insanların yaşadığı yerlerden çıkmadır, quaresma'nın c.ronaldo ile çekilmiş gençlik bir resmi vardı, ordan da quaresma'nın varoş olduğunu görebilirsiniz...c.ronaldo da varoş olmasına rağmen nerelere tırmanırken quaresma işte böyle ufak hesapların peşinden gidiyor.
    bas git quaresma, beşiktaş seninle 3-5 puan fazla alacaksa şayet kalsın, o puanlarla beşiktaş küme düşmeye oynasın o inönü'de gerçek beşiktaşlılarla "beşiktaş" diye bağırmak bana yeter.

+1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

quaresma portekiz'in varoşlarındandır, yani portekiz'in sıradan ve yoksul insanların yaşadığı yerlerden çıkmadır, quaresma'nın c.ronaldo ile çekilmiş gençlik bir resmi vardı, ordan da quaresma'nın varoş olduğunu görebilirsiniz...c.ronaldo da varoş olmasına rağmen nerelere tırmanırken quaresma işte böyle ufak hesapların peşinden gidiyor.
    bas git quaresma, beşiktaş seninle 3-5 puan fazla alacaksa şayet kalsın, o puanlarla beşiktaş küme düşmeye oynasın o inönü'de gerçek beşiktaşlılarla "beşiktaş" diye bağırmak bana yeter.

Süper yorum.+1
  • Gelme adamım sen gelme.. Bu takımda oynamak , böyle bir teknik direktörün futbolcusu olmak için + para istemen lazım senin..

Fernandes'i de al , kaçın kurtarın kendinizi..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Gelme adamım sen gelme.. Bu takımda oynamak , böyle bir teknik direktörün futbolcusu olmak için + para istemen lazım senin..

yav sende her maç şu konuyu uplayıp durma adam 2 sene oynadı da ne oldu gelse ne olucak
  • Sayın Kuğaresmasporlular ne yaparsanız yapın gelmeyecek o adam geriye boşuna ümitlenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Gelme adamım sen gelme.. Bu takımda oynamak , böyle bir teknik direktörün futbolcusu olmak için + para istemen lazım senin..

yav sende her maç şu konuyu uplayıp durma adam 2 sene oynadı da ne oldu gelse ne olucak

Olur kesin sen dedin diye uplamam.. Sana mı sorucam arkadaşım ??

2 sene oynadı ama Almeida gibi bir adamla oynadı. Almeida attığı topların yarısını gol yapsa şimdi kral yapmıştınız adamı..
  • Kimse demiyor ki Quaresma gelecek bu berbat kadroyla takımı Şampiyon yapacak...

AMA BU KADRODA O ADAM ÇOK RAHAT YER BULUR ARKADAŞ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Kimse demiyor ki Quaresma gelecek bu berbat kadroyla takımı Şampiyon yapacak...

AMA BU KADRODA O ADAM ÇOK RAHAT YER BULUR ARKADAŞ !

Kimse anlamıyor işte bunu..

Kadrosunda dünyanın en iyi kanat oyuncularından biri var , adam Almeida'yı kanat oynatıyor ya...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.