Şimdi Ara

Quaresma , Quaresma Oley Oley Oley ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
3
Favori
10.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

Bugün hiç koşmadın be Quaresma sen ne işe yararsın..

Çok kendine oynuyorsun , bencilsin..

Hiç geriye yardım etmiyorsun..

Yine gol atamadın be Quaresma..

Takımın içindeki huzuru bozuyorsun..

Geçen sene ne yaptın ki bu sene seni istiyorlar ?

Tek başına maç alamadın be Quaresma..

Defol Quaresma , Tü ka ka..

--

ALAYINA TRİVELA ! SENİ BEŞİKTAŞ'TAN GÖNDERİRLERSE , ONLARDA ELBET GİDECEKLER..

+1903
  • hala Quaresma diyor yahu. Hala !

2010 ve 2011'deki Quaresma'lı derbi sonuçları çok farklıydı çoook.FB'YE 5 GS'ye 5 atıyorduk ama tüh ya Quaresma gitti böyle oldu.

Maccabi maçı bla bla bla diye başlayın şimdi hadi q7'ciler.
  • 3 mılyon euro ver oynatma bu sadece turklere has 1 durum neymıs takım ıcındekı dengelerı bozucakmıs gorende avrupayı ınletıyor sanıcak takımı al kullan yedek soyundur ama o paranın hakkıını versın biraz q7 cozummu degıl ama sen oynat boyle ılkokuldakı gıbı aysenın yanında oturmam triplerıne gırmeye gerek yok
  • Takımda bu kadar ruhsuz ve alt düzey oyuncu varken Quaresma'nın ölüsü bile gözü kapalı oynatılır. 3 milyona indireyim oynatın diyen adama 3.75 milyon verip oynama diyenleri de allah bildiği gibi yapsın.
  • Fikret Orman ve Aybaba gitsin özür dilesin Quaresmadan.
  • Yattığı yerden para kazanıyor şuan. En azından antremanlara çıkar. ilk 18'e al. Bişeyler yap.
  • Sayın Senceru.
    Çok degil 4-5 ay önce Beşiktaş Milangaz 3 kupayı kaldırdığında, Beşiktaşlı arkadaşlarla eğleniyorduk.
    Carlos Arroyo adına başlık açmıştık, kaldırdın.
    Bonsu, Hawkins adına başlık açmıştık, kaldırdın.
    Milleti galeyana getirmeyin, tek başlık altında sevinin demiştin, hatırlarsın umarım.
    Şuan senin yaptığın milleti galeyana getirmek değil midir?
    Neden Maç Başlığı konusuna yazmıyorsun, yoksa bir ayrımcılık mı söz konusu olan?
  • quote:

forumdestek@donanimhaber.com'a mail at ,

link bu yani. Bir mail atalım bakalım, birşey çıkacağını sanmıyorum ya neyse. Ortadan kaybolan mesajlara belki açıklama çıkar. İfade özgürlüğümüz yok burasının adı "FORUM".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gooner

Sayın Senceru.
    Çok degil 4-5 ay önce Beşiktaş Milangaz 3 kupayı kaldırdığında, Beşiktaşlı arkadaşlarla eğleniyorduk.
    Carlos Arroyo adına başlık açmıştık, kaldırdın.
    Bonsu, Hawkins adına başlık açmıştık, kaldırdın.
    Milleti galeyana getirmeyin, tek başlık altında sevinin demiştin, hatırlarsın umarım.
    Şuan senin yaptığın milleti galeyana getirmek değil midir?
    Neden Maç Başlığı konusuna yazmıyorsun, yoksa bir ayrımcılık mı söz konusu olan?

Aksine yanlış hatırlıyorsun. Ben öncelikle Fenerbahçe ile dalga geçilen gifleri kaldırdım. Provake etmemenizi söyledim..

Ardından ise konunun Beşiktaş bölümünde olmaması , basketbol bölümünde olması gerektiği için konuyu kaldırdım.

Ancak uzun bir süre Beşiktaş bölümünde tuttum kurallara rağmen. Birde üstüne Basketbol bölümündeki başlığı süsledim cümlelerle.. Ancak söylenenlere bak şimdi..

Neyse bu konunun yeri burası değil.

Konuyla ilgili cevap vermek gerekirse..

Maç konusuna yazmak zorunda değilim. Her üye gibi bende konu açıp isteklerimi , görüşlerimi dile getirebilirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

quote:

link bu yani. Bir mail atalım bakalım, birşey çıkacağını sanmıyorum ya neyse. Ortadan kaybolan mesajlara belki açıklama çıkar. İfade özgürlüğümüz yok burasının adı "FORUM".

Tabii her türlü şikayetinizi bu adrese yapabilirsiniz. İfade özgürlüğünüzü kim kısıtladıysa , neden kısıtladığını söylerler..
  • Tamer Kıran’dan Quaresma’ya yeşil ışık
    Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, sezon başında kadro dışı bırakılan Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma’nın takıma katılması gerektiğini düşündüğünü söyledi.
    08 Ekim 2012 | 13:17A+A-

Tamer Kıran, başından beri Quaresma ile ilgili görüşmeleri kendisinin yaptığını belirterek, ”Maddi manevi bir orta yol bulmaya çalıştık. Defalarca hem kendisiyle, hem hocayla, hem de yönetim kuruluyla mutabakat arayışları içinde oldum. Yüz yüze görüşmeler de yapıyoruz. Bu görüşmeler neticesinde Quaresma’nın gönülden kalıp oynamak istediğini gördüm. Eleştiri konusu olan disiplin tavırlarını revize ettiği fikrini taşıyorum. 10 gün önceki görüşmemizde ücretinden yaptığı 750 bin Euro'luk indirim, benim için feda demekti. Bence mali anlamda indirim yaptı. Artık hocayla son mütalaayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

”O üzerine düşen görevi yaptı, artık hocayla bu konuyu görüşeceğiz” diyen Kıran, ”Quaresma’nın artık takıma katılması gerektiğini düşünüyorum. Aramızda olması hem Beşiktaş hem de kendisi için en doğrusu” dedi.

Umarım kazanan Beşiktaş olur

Tamer Kıran, Samet Aybaba’nın, Quaresma’yı oynatabileceğine inandığını dile getirerek, ”Neticede kendisi sahanın içinden gelen, sahanın ruhunu bilen, yıllarını bu işe vermiş tecrübeli bir isim. Bu açıdan bir endişe taşımıyorum. Umarım kazanan Beşiktaş olur” diye konuştu.

Samet Aybaba ile en kısa sürede görüşeceğini kaydeden Kıran, ”Antalya kampının öncesinde bu görüşmeyi yapacağız. Bu konuya çok emek verdim ve bir yere getirdim. Bu işin çözülmesi lazım. 10 gün içinde 3 görüşme yaptım ve bu işin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kıran, bu konuları Kulüp Başkanı Fikret Orman ile sürekli görüştüklerini ve atılan her adımdan başkan Orman’ın da bilgisinin olduğunu kaydetti.

(AA)

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Tamer Kıran’dan Quaresma’ya yeşil ışık
    Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, sezon başında kadro dışı bırakılan Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma’nın takıma katılması gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Tamer Kıran, başından beri Quaresma ile ilgili görüşmeleri kendisinin yaptığını belirterek, ”Maddi manevi bir orta yol bulmaya çalıştık. Defalarca hem kendisiyle, hem hocayla, hem de yönetim kuruluyla mutabakat arayışları içinde oldum. Yüz yüze görüşmeler de yapıyoruz. Bu görüşmeler neticesinde Quaresma’nın gönülden kalıp oynamak istediğini gördüm. Eleştiri konusu olan disiplin tavırlarını revize ettiği fikrini taşıyorum. 10 gün önceki görüşmemizde ücretinden yaptığı 750 bin Euro'luk indirim, benim için feda demekti. Bence mali anlamda indirim yaptı. Artık hocayla son mütalaayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

”O üzerine düşen görevi yaptı, artık hocayla bu konuyu görüşeceğiz” diyen Kıran, ”Quaresma’nın artık takıma katılması gerektiğini düşünüyorum. Aramızda olması hem Beşiktaş hem de kendisi için en doğrusu” dedi.

Tamer Kıran, Samet Aybaba’nın, Quaresma’yı oynatabileceğine inandığını dile getirerek, ”Neticede kendisi sahanın içinden gelen, sahanın ruhunu bilen, yıllarını bu işe vermiş tecrübeli bir isim. Bu açıdan bir endişe taşımıyorum. Umarım kazanan Beşiktaş olur” diye konuştu.

Samet Aybaba ile en kısa sürede görüşeceğini kaydeden Kıran, ”Antalya kampının öncesinde bu görüşmeyi yapacağız. Bu konuya çok emek verdim ve bir yere getirdim. Bu işin çözülmesi lazım. 10 gün içinde 3 görüşme yaptım ve bu işin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kıran, bu konuları Kulüp Başkanı Fikret Orman ile sürekli görüştüklerini ve atılan her adımdan başkan Orman’ın da bilgisinin olduğunu kaydetti.

(AA)

Quaresma , Quaresma Oley Oley Oley !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

quote:

Tabii her türlü şikayetinizi bu adrese yapabilirsiniz. İfade özgürlüğünüzü kim kısıtladıysa , neden kısıtladığını söylerler..

Hocam zaten silinen mesaja "Şu sebepten silindi" diye bir ibare gönderseler süper olacak. Yönetiilerinde tabii işi gücü var, forum bayağı kalabalık belkide çok zaman kaybı ve gereksiz yorgunluk olacak diye bu yola başvumadılar. Neyse konudan saptırdım kusuruma bakmayın.

• Nerdesiniz bize Quaresmasporlu diyenler alın arkasında durduğunuz yönetici dansöz gibi kıvırdı.

Uğur Boralın imza törenindeki gülüşü aklıma geldi, rezilsin Tamer Kıran.
  • Quaresma gelirse ilk kaybedilen maçta yüklenecekler quaresmaya, topu eziyo diyecekler, yok efendim defansa gelmiyor diyecekler, quaresma quaresma diyordunuz alın size quaresma diyecekler, Sametsporcular bir nevi kendilerini kurtaracak quaresmanın gelmesiyle. Kötü oynayan takım değilde quaresma olacak ve kendilerini böyle teselli edecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Tamer Kıran’dan Quaresma’ya yeşil ışık

(AA)

• Quaresmaaaaaaaaaaaaaa
    Sen olmayınca belini kırdığın adam maçın kahramanı oldu
  • Adamım geri dönüyormuşsun.. Verdiğimiz savaşlar işe yaradı..

Sen dön ben formanı alıcam tekrardan..
  • quote:

Adamım geri dönüyormuşsun.. Verdiğimiz savaşlar işe yaradı..

Sen dön ben formanı alıcam tekrardan..

bi nevi totem oldu
    hayırlısı bakalım umarım gözümüzü kara çıkarmaz kara gözlü çingene
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.