Şimdi Ara

Qualcomm Snapdragon 805: Üst seviye Android cihazlar beklenenden hızlı demode olabilir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 tane kaliteli fifa , gta gibi oyunum var resim video dolu halen 27 GB bol alanım ve 32 GB otg li flash bellek alıp hafızayı arttırabilirsin bunlar boş bahane
  • Farkındalık yaratan bu video için teşekkürler. Geçene sene S4 vardı, HTC One vardı ve devam modeli olmayacağı belli idi bir sene boyunca. Şimdi şu hale bakın, S5 ve HTC One M8 daha yeni çıktı ama şimdiden "Prime" versiyonları konuşuluyor. Hatta HTC'de ürünün tüm detay ve görselleri sızmış bile üstelik bu videodan da anlaşıldıuğı gibi 805 ile en az %20 daha fazla oyun performansı ile gelecekler.

Bu sene kesinlikle geçiş dönemi. Eğer üst modeller artık 3 ayda bir yenilenecekse, 1 yılda bir güncellenen iPhone kesin kazanan olur eğer doğru güncellemeler ile de gelirse.

• İnsanlar S800 ile ne yapamıyorlardı da demode olmasından bahsediyorlar? Sanki mobile adam akıllı oyun geldi de grafik işlemcisi düşük kaldı.

• Note 2 kulanicisiyim ve telefonu %60 kullaniyorum

Note 4 u bekliyorum telefonun kalemi benim canim desem anlarsiniz oyun oynamam ama akici telefon bence

• Neden yeni telefonların çıkış tarihi ile bu işlemcilerin çıkış tarihi farklı ki aralık gibi yeni işlemciler tanıtılsa yılın ilk çıkan telefonlarında da bu işlemcilerkullanılsa.
    Birde s801 li telefonların 2500TL olduğu ülkemizde s805 li telefonları düşünemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

MSI B450 TOMAWAWK
    AMD R5 2600
    MSI RTX2060 GAMİNG Z
    CORSAİR VENGEANCE 3000Mhz 16GB 8x2 DUAL
  • Ben Hala ideos x5 kullanıyorum. Değiştirmeyi de düşünmüyorum,

• Muzik güzelmis erdi abi ismi ne

• Bu işlemci büyük olasılıkla Samsung Galaxy Note 4 ile gelecektir ve muhtemelen android yeni işlemciside Note 4 ile gelecek..

Bu arada hala ona gerek yok buna gerek yok diyen insanların hayat bakış açısı nedir merak ediyorum. Bazen diyoruz ya bizim ülkemiz neden bu kadar geride işte özeti burda kafa bu oldumu nasıl ileri gidelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Şu an s2 kullanan adamla s5 kullanan adam aynı işi yapıyor.hepsi para tuzağı.

Bu mantıkla çıta turkcell t10a kadar düşürülebilir.Sonuçta ikiside fotoğraf çekebiliyor, mp3 oynatabiliyor.Önemli olan bu işlevleri ne kadar başarılı yaptıklarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmrc1143 -- 24 Mayıs 2014; 23:24:28 >
    Yorumunuz yanlış olmuş.Türkiye dünyada en çok akıllı telefon satılan ülkelerden biri,teknolojiyi çok hızlı tüketiyoruz, yurt dışına giderseniz orada ki insanların eski telefonları uzun süre kullandığını görürsünüz, ABDde halen ABD liler en son gittiğimde tuşlu Motorolaları kullanıyordu, tv lerde ki iphone kuyruklarına kanmayın onlar hep koreli, türk vb göçmen insanlar! dikkatli bakın anlarsınız. Yani özet ile son teknolojiyi kullanmak sizi gelişmiş yapmaz, Japonya'da, ABD'de adamlar halen Crt monitörleri kullanıyorlardı ofislerinde! şaka değil, gerçek. Bizde ki tüketim çılgınlığı..
    Şimdi crt monitör kullanmak enerji sarfiyatı vb, ile aptallık diyebilirsiniz, ancak onlar bir ürün alırken süre koyuyor, örneğin 6yıl kullanılmak üzere gibi, o süre geçmeden değiştirmiyorlar, bu sebep ile alım yaparkende uzun vadeli kullanacakları için dikkatli araştırıp alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahves -- 24 Mayıs 2014; 23:25:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adamlar yama çıkarır gibi işlemci çıkarıyor.. şaka gibi..işlemci hikaye optimizasyon şahane olan telefonlara yönelmek lazım yoksa sıkıntı..

• Bu çılgınlık nedir arkadaş sanki Battlefield oynıcaz telefonda.

F-4E Phantom II
    1987-2014
    F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies

1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde
  • 2k çözünürlük = gereksizlik
    bu işlemciler 2k da oyun oynatmaktan başka ne avantaj sağlayacak? hiç
    o zaman 805 de komple gereksiz
  • Adreno 420 geldi performans arttı çözünürlükte arttı. Ne işe yaradıki günlük kullanımda full hd bir s5 ile gözle görülür fark olmayacak. 420 full hd gelseydi. Konsolu yakalardı.

• Cihazı aldığın ilk gün rr3,mc4 vs. yüklersin(tabii açacakmı korkusuyla alırsın)
    gelirsin eve 10 dk rr3 30 dk mc4 daha sonra açmazsın bile.
    Ne gerek var ??

• zaten android telefonlarin nezaman ömrü 1 seneden fazla olu ki bir islemcisi yüzünden demode olsun .

rica edicem videolari gec yayinlamayin ya günün önemli saat´leri gecdi bu saat´e yayinliyorsunuz ..tabi sadece bir istek..

• Bunun sonu yok ihtiyacınıza göre cihaz alın ve kullanın gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Şu an s2 kullanan adamla s5 kullanan adam aynı işi yapıyor.hepsi para tuzağı.

imzami atarim..
  • Android elindeki donanımı verimli kullanmayı öğrenmeli bence. Mesele cihaza donanım dayamak değil, bunu neden Android cephesi bir türlü çözemiyor, buna çözüm getiremiyor? IOS'u uzaylılar mı yazdı da benzer şekilde donanıma direkt erişim sağlayan bir Android üretilemiyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.