Şimdi Ara

Quadro 4000 aşırı ısınma problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar herkeze selamlar, bugün sahibinden.com dan 2. el quadro 4000 ekran kartı aldım, kartta bir problem var gibi görünüyor aşırı derecede ısınıyor, yeni sistem toparlıyorum Quadro 4000 grafik kartını aşağıdaki sistemde kullanacaktım.

Power : COOLER MASTER GX 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI
    Anakart : ASUS M5A97 R2.0
    işlemci : Amd fx 6300 (Orjinal Fanlı)
    Ram : Kingston HyperX Savage RED DDR3 8GB 1600MHz CL9
    Hdd : 80 gb sata hdd

Satın aldığım arkadaşın get i onaylanıp hesabına para aktarılsın diye kartı gidip internet kafede denedim, çalıştı ancak 87 ile 91 derece arasında ekran kartı boştayken, karta yüklenmiyorken aşırı ve anormal ısınma oluyor cafede 3ds max i kurduk rendere bastım ve ekran kartının fanının devri artmaya başladı, birkaçsaniye sonra kendiliğinden kapandı tekrar denedim aynı sorun devam ediyor, elimi dvi soketin girdiği yere havanın atıldığı yere koyuyorum hava çok sıcak ve rahat bir şekilde çıkıyor bir tıkanıklık toz filan yok, ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakdesign -- 12 Ağustos 2015; 23:51:16 >

• Havalar esmiyor ondandir o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sogutma plakasının altında gpuya temas eden ısıyı uzaklaştıran blokla gpu arasındaki termal macunu nt-h1 ile degiştirebilirsin eski macunu iyice temizleyerek ve ürünün garantisi varsa hiç ugraşma açmakla felan direk yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye göndermeyi bende düşünmüştüm ama 2. el o yüzden garantisi yok hocam ama macunla bir alakası yok gibi sanki ısıyı plakalara arada iletmese ellenmeyecek kadar sıcak olmaz yumurta koysam pişer yav anakartın chipsetide ısındı 1 power feda ettik :D ilginiz için teşekkürler hocam. termal inslh bir seyi degiştirir urunu geriyede verebilirim ancak çok uyguna düşeş geldi bana durumumda kısıtlıydı o yüzden 2. el aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safakdesign S kullanıcısına yanıt
    Macun işini deneyin bence de büyük ihtimal hallolur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi girmiştir kedi
  • Kartta sorun var geri ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.