Şimdi Ara

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-dvd ile format attım kullanma kılavuzunda nasıl bir yol izlenmişse aynısını uyguladım.
    2-bende bazı toshiba programlarını hiç kurmadım.yüz tanıma sistemi gibi.msnde kamera açıkken ve kaspersky açıkken hiç yavaşlama yok.ayrıyetten bi de müzik dinliyorum.bende de kaspersky var çoğu oyuna girerken kapatmıyorum bile hiç yavaşlattığını görmedim.far cry 2 oynadım,crysis warhead oynadım,fallout 3 oynadım tık yok maşallah.
    4-akşama caps atacam buraya pil değerleri için.
    5-evet fatura ibrazı istediler.
    sana tavsiyem dvd den format at.temiz bir vista kur.en son da toshibanın gereksiz programlarını sil.kullanmadıklarını

Orjinalden alıntı: kernell

meclup dün bendede çalışmıyodu touch pad.fn tuşlarım çalışmıyodu.kapatmıştım ben touch padi bi daha açamadım.sorunu çözdüm.şimdi başlattan programlara girdiğinde orda toshiba diye bir yer var mı.eğer varsa ordan utilitiese girip accessibility var.orda fn tuşlarını active edebiliyosun.sonra active olduktan sonra fn+f9a bas touch padi çalıştırabilirsin.tabi programlarda toshiba klasörü nvarsa

Orjinalden alıntı: rockype

bende msconfig den acılısta cıkan bazı dosyaları iptal ettim ama simdide fn tus ve yukarıdaki dokunmatik ( adını bilmiyorum ) tuslar calısmıyor ısıklar felan calısmıyor. bende toshiba proglarını sildim simdi bu tusların programının adını biliyormusunuz. ama msnconfig den iptal ettikten sonra hepsini etkinlestirmiştim yinede calısmamıstı.

quote:

meclup dün bendede çalışmıyodu touch pad.fn tuşlarım çalışmıyodu.kapatmıştım ben touch padi bi daha açamadım.sorunu çözdüm.şimdi başlattan programlara girdiğinde orda toshiba diye bir yer var mı.eğer varsa ordan utilitiese girip accessibility var.orda fn tuşlarını active edebiliyosun.sonra active olduktan sonra fn+f9a bas touch padi çalıştırabilirsin.tabi programlarda toshiba klasörü nvarsa

• **** yerine r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazacaksın. o dediğin tus calısmıyor programsal yani. onu bende biliyorum yoksa.
  • dvd bende format atıyorum. bana kullanma klavuzu felan gelmedi.normal vista kurar gibi kurmuyor. toshiba yukleme programı altında kuruyor. ve dediğin programları yuklemiyor ama assist, dvdmovie, software upgarades, applicati,.... bunun gibi programları kuruyor. bunlardan bazılarını silince fonksiyon tusuyla dokunmatikler gidiyor :))
    ilk geldiiğinde bende crysis, felan oynadım iyidi ama simdi sistemi yerlestiremediğim icin, kasıyor. ses bile cızırtılı cıkıyor.
    yalnız pc cam biraz harcamayı kısmıslar :)) iyi goruntu vermiyor.
    benim faturayı yok. kuzenin cantada uzerine parfum akmıs. herhalde attı oda desene yandık.
    aksam tekrar format atıyım :))

quote:

1-dvd ile format attım kullanma kılavuzunda nasıl bir yol izlenmişse aynısını uyguladım.
    2-bende bazı toshiba programlarını hiç kurmadım.yüz tanıma sistemi gibi.msnde kamera açıkken ve kaspersky açıkken hiç yavaşlama yok.ayrıyetten bi de müzik dinliyorum.bende de kaspersky var çoğu oyuna girerken kapatmıyorum bile hiç yavaşlattığını görmedim.far cry 2 oynadım,crysis warhead oynadım,fallout 3 oynadım tık yok maşallah.
    sana tavsiyem dvd den format at.temiz bir vista kur.en son da toshibanın gereksiz programlarını sil.kullanmadıklarını

• olamaz boyle bir indirim $1549 aldıgım Qosmio X305-Q701 Bestbuy indirim varmıs $999 bunasıl bir indirim bogle.
    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8897599&type=product&id=1212192365280

Qosmio X305-Q708 $4.199 işlemcisi Extreme

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?seg=HHO&poid=424965

• yeni model cikinca bizimkiler deger dustu best buyda elindekini modelleri cikartmayi ugrasiyor. bende tax ile 1440 dolara almistim
    quote:

Orjinalden alıntı: rockype

olamaz boyle bir indirim $1549 aldıgım Qosmio X305-Q701 Bestbuy indirim varmıs $999 bunasıl bir indirim bogle.
    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8897599&type=product&id=1212192365280

Qosmio X305-Q708 $4.199 işlemcisi Extreme

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?seg=HHO&poid=424965

• bende fatura var ama turkiyede gecerli olmaz sanrim cunku bestbuydaki adamlar uluslararasi garanti icin 2yilik 250; 3 yilik 300 dolar istemislerdi
    quote:

Orjinalden alıntı:
    1-dvd ile format attım kullanma kılavuzunda nasıl bir yol izlenmişse aynısını uyguladım.

• Bende gecen sene X205-S9349 almistim . O zaman en iyi laptoplardandi.. cod4 u full calistiriodum kimse inanmiyodu

-Toshibanin sitesinde inanilmaz bi model cikmis arkadasin dedigi gibi..

Qosmio X305-Q708 : Detailed Product Specs Detailed Product Specifications PDF
    Operating System
    Genuine Windows Vista® Ultimate (32/64-bit version), SP1
    Processor Type
    Core™ 2 Extreme
    Processor Number
    QX9300
    Processor Speed
    2.53GHz
    Front Side Bus
    1066MHz
    Memory Size
    4096MB
    Memory Speed
    PC3-8500 DDR3 1066MHz SDRAM
    Display Size
    17.0" widescreen
    Display Type
    WSXGA+ with TruBrite® Technology
    Display Resolution
    1680x1050
    Graphics Engine
    Dual NVIDIA® GeForce® 9800M GTS graphics with NVIDIA® SLI® Technology
    Graphics Memory
    512MBx2 GDDR3 discrete graphics memory plus up to 1663MB dynamically allocated shared graphics memory using NVIDIA® TurboCache™ technology
    Hard Drive Size
    128GB Solid State Hard Drive (SSD)
    Secondary Hard Drive Size
    320GB 2nd HDD
    Secondary Hard Drive Speed
    7200rpm
    Optical Drives
    DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash™ drive supporting up to 11 formats
    Wireless LAN
    Atheros® Wireless-LAN (802.11b/g/n)
    Bluetooth
    Bluetooth® V2.1 + EDR
    Webcam
    Webcam and microphone built into LCD bezel
    Input Devices
    CD/DVD Buttons (Play/Pause, Stop, Prev Track, Next Track), Mute button, Media button, 104 key US keyboard with 10 Key Pad, Camera control buttons, Dolby settings, Panel Lights
    Modem
    Modem
    LAN
    10/100/1000 Ethernet LAN
    Audio
    Built-in microphone, Microphone jack (mono), 4 harman/kardon® stereo speakers with subwoofer, S/P DIF output port (shared with headphone port), Headphone jack (stereo)
    AC Adapter
    230W (19V 12.1A) Auto-sensing, 100-240V / 50-60Hz input
    Battery Type
    Li-Ion (3200mAh)
    PC Express Slot
    1-ExpressCard™ Slot
    USB Ports
    3-USB (2.0) with Sleep and Charge, 1-eSATA/USB (2.0) combo port with Sleep and Charge
    iLINK
    i.LINK™ IEEE-1394
    Media Port
    5-in-1 Bridge Media Adapter, S/P DIF output port (shared with headphone port)
    Software
    TOSHIBA ConfigFree®, WildTangent® Orb™ Games Console, Hard disc (HDD) recovery, PowerCinema for TOSHIBA, TOSHIBA Face Recognition, Norton 360™ All-In-One Security (60-day Trial), TOSHIBA Disc Creator, Microsoft® Works Version 9.0, TOSHIBA Recovery Disc Creator, TOSHIBA Speech System, Ulead® DVD MovieFactory® 5 for Toshiba, Google Picasa™, TOSHIBA DVD Player, Microsoft® Office Trial Home and Student 2007 Edition (60-day trial)
    Weight
    Starting at 9.04 lbs.
    Color
    Fusion Finish™ with Rogue™ pattern
    Warranty
    1-Yr Parts and Labor, 1-Year Battery

bestbuyda arkadasin laptop 999$ aa dusmus oha yani
    ... GIGABYTE P55-UD4 INTEL I7 860 2.80Ghz Quad Core OCZ 4GB (2x2GB) DDR3 2000 Mhz Gold CL10 Samsung 1TB HDD SATA II 32MB 7200rpmMSIHD5770 Thermaltake ARMOR+ MX Siyah OCZ 600W StealthStream PSU ......

• fiyatıda inalnılmaz bir Qosmio X305-Q708 fiyatıda inanılmaz
    iki ayda bukadar bir indirim de olmazki ama
  • 1 yıl uluslararası garantin var.adaptörüm patladı.garanti kapsamında değiştirdiler burda.bestbuyın sattıkları pakettler.bu tarz konularda bana soru sorabilirsiniz.Araştırmaları kitap olarak yazarım hehe
    quote:

Orjinalden alıntı: Meclu

bende fatura var ama turkiyede gecerli olmaz sanrim cunku bestbuydaki adamlar uluslararasi garanti icin 2yilik 250; 3 yilik 300 dolar istemislerdi
    quote:

Orjinalden alıntı:

• arkadaşlar yarattığınız o dvdlerle temiz bir kurulum yapın.kurulumdan sonra yüz tanıma sistemini silin.ben aldığımda format attım diski 2ye böldüm kullanma kılavuzundan giderek.hala daha kullanıyorum 3 aydan beri sistemde 1 hata bile yok maşallah diyelim.bende msconfigden yanlışlıkla toshibanın 1programını deaktive edince fn tuşum çalaışmada.tekrar active ettim gene çalışmadı.sonra size anlattığım yerden sorunu çözdüm.
    Birde sisteminizi fazla şişirmeyin.stabil kullanın.programlarla boğmayın bilgisayarı.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowProduct&productID=7037&ref=nekadar

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.8 GHz. 6 MB Cache T9600 İşlemci

RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max. 8 GB) Ram

HDD: 640GB (320+320GB) (5.400rpm) Seri ATA HDD

OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer

EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 9800M GTS 1GB (Max. 1791 MB)

Ekran Boyutu: 17.1”

Ekran Çözünürlüğü: 1440 x 900
    9800 GTS ekran kartı bence doğru karar. GTS ile GTX arasında şahsi görüşüm fiyat farkına değecek bir performans artışı yok. Tabi bu model sanırım şu anda piyasadaki en pahalı bilgisayar ünvanını ele geçirecek,

Peşin Fiyat 2.939 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 6.588,89 YTL
    Kredi Kartı Tek Çekim Fiyatı 6.391,22 YTL
    Havale/EFT/Nakit İndirimli 6.193,56 YTL

Ben GTX ekran kartı ile 7.000 YTL üzeri olur diye tahmin ediyordum, yine beklediğimden iyi çıktı.

• hayatta o kadar para vermem gider bi tofaş şahin veya doğan alırım o parayla hahaha.olmadı o paraya süper bir masaüstü yaparım.ben neden amerikadan aldım bü ürünü fiyatı yüzünden işte.bizim model 1000 dolara düşmüş yaa.birde buaraya bakın 3000 ytlden satıyor o site x305-q701i haha
  • Arkadaslar suanda 999 Dolar alıyım mı sizce S0ny vaio var 128 Mb ekran kartı 1gb rami var leptop knight online oynarken uzun süre acık kaldıgında mavi ekran cıkıyor ve res atyıor ya ekran kartından ya ramden bu pcde böyle bir sorun olur mu sizce ?
  • şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım 4 aydır elimde.sorun senin laptobında.çok eski bir model herhalde özelliklerini söylediğine göre.ekran kartı veya ramde sorun var. ya da çok ısınıyor.geçenlerde aralıksız 10 saat boyunca cod world at war oynadım,arkadaşlarla yaklaşık gene 10 saat boyunca pes oynadık bir kere bile oyundan atmadı ve hata vermedi.bilgisayarın sıcaklığını bile hissetmiyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 12 Kasım 2008; 10:33:21 >
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.