Şimdi Ara

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDD recovery ben programlar yardimiyla gordum hata icindeki dosyalari cikartmaya basardim ama 8.5 gb cdnin icine sigmadi. 26 mb fazla var. sendeki recover disc recovery program filesta winrarla sikistirp gonderirmisn

Orjinalden alıntı: Meclup

HDD recovery ben programlar yardimiyla gordum hata icindeki dosyalari cikartmaya basardim ama 8.5 gb cdnin icine sigmadi. 26 mb fazla var. sendeki recover disc recovery program filesta winrarla sikistirp gonderirmisn
  • sen yanlış yapmışsın.ben recovery disc creator programını çalıştırdım.o zaten nelerin yüklenmesini istediğini soruyor.ben hepsini işaretledim.toplam 4 tane dvd yarattım.1 tane 32 bit,2 dvd 64bit ve 1dvd de app and driver tarattım.sen yanlış yapıyosun.diyosun ya ben o diski buldum içindekileri çıkardım diye.öyle yaparsan olmaz tabi.dvdye yazarken sıkıştırıyor çoğu şeyi.yanlış yapmışın bence.
  • vermiş oldugunuz bu linkteki Waves_360_6.0.5 calısmıyor 32 bit daha dogrusu. x305 genelde 64 bit yuklu. daha iyi bir program yokmu. kernell kullandıgı srs audio indirdim ama oda 32 bit cıktı oda olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: windark

beyler x305q701 kullanıcıları dehset bi ses almak istiyosanız şu prg yi deneyin ben kurdum inanılmaz değişiklik gördüm ve dts ses aldım ilk defa.

işte link eğer bunu kullanamazsanız üye olun siteye
    http://www.waves.com/downloads/6.0/WIN/Waves_360_6.0.5.exe
    4+1 in tadını bunu kurunca aldım begenecenize eminim. ha buarada beyler vistada güncelleme yapınca cacıklıyo benım system ne ayak bilen varmı.ç güncellemeden önce daha iyiydi. güncelleyince 3d mar puanım 400 puan düşüyo vistanın sp 2 si çıkaydı hayırlısıyla. bence hala oturmadı vista eksikleri var. windows se7en deneyen oldumu ben bulamadım hep fake var piyasada

• phazeddl.com a gir 64 bit srs bulabilirsin.
  • yada sen bana sendeki dvdlerin isimlerini gonderirimisin ben burada birseyler ayarlamayi calisacam ve sendeki driver cdde FN tusu driver r-a-p-i-d linkine yukleyim oyle alsam cunku ben suan fn tusu calismiyor bu yuzden touchpad disable konumunda bu yuzden ben recovery programi istiyorum. toshibanin sitesinde baktim fn tusuyla ilgili bi utiliy buldum program calisiyor ama tuslar halen calismiyor
  • ben 64 bit kullanıyorum arkadasım verdim link çalışmaz çünkü üyelik istiyo o adrese üye oldukdan sonra indirebilirsin. bende şimdi srs audio arıyom bide onu kurup deneyim. buarada benım prg yi kurduktan sonra herhangi bi kısayol felan çıkmıyo farkı dinleyerek anlayabilirsiniz. özellikle tiz ler acayip belli ediyo kendini
    quote:

Orjinalden alıntı: rockype

vermiş oldugunuz bu linkteki Waves_360_6.0.5 calısmıyor 32 bit daha dogrusu. x305 genelde 64 bit yuklu. daha iyi bir program yokmu. kernell kullandıgı srs audio indirdim ama oda 32 bit cıktı oda olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: windark

beyler x305q701 kullanıcıları dehset bi ses almak istiyosanız şu prg yi deneyin ben kurdum inanılmaz değişiklik gördüm ve dts ses aldım ilk defa.

işte link eğer bunu kullanamazsanız üye olun siteye
    http://www.waves.com/downloads/6.0/WIN/Waves_360_6.0.5.exe
    4+1 in tadını bunu kurunca aldım begenecenize eminim. ha buarada beyler vistada güncelleme yapınca cacıklıyo benım system ne ayak bilen varmı.ç güncellemeden önce daha iyiydi. güncelleyince 3d mar puanım 400 puan düşüyo vistanın sp 2 si çıkaydı hayırlısıyla. bence hala oturmadı vista eksikleri var. windows se7en deneyen oldumu ben bulamadım hep fake var piyasada

• dun pc format attım tekrar. orjinal toshiba yarattıgım dvd ile yuledim ama toshibanın programlarınıda yukledi hatta daha once d olusturmustum onu da silip tek hdd olusturdu. ama vistayı turkce yaptım. linkteki programla. ama vistayı etkinlestirsemde
    ozelliklerde ürün anahtarı değistir cıkıyor. xp den vistaya gecis zor :)))

resim eklemeye calısıyorumm ama olmadı. sistem hazırlama aracı diye bir sey cıkıyor surekli bunun iptalı yokmudur. birde toshibanın final configration cıkıyor ods kspsnmıyor

http://www.turknull.com/2008/08/14/vistalizator_1.40-windows-vistayje-tm-srmlerde-tm.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockype -- 27 Ekim 2008; 22:35:30 >

• rockype bana program filestan baan toshiba recovery disc creater winrar la rapide yuklermisin bana lazimda toucah pad calismiyor ben orjinal cd yapmadan laptou sildim recovery programi ile pc deki orjinal programlari cekeceyim de bana yardimci olurmsun
  • Meclup full hepsini yukleyemem ama sana sadece touchpad gonderim. her pc nin recovery key farklılıkları var bildigim kadarıyla cunkü dun format atım key felan istemedi onun için fulll recovery rap. atmam. birazdan touch raplıyorum
  • buradan indir **** yerine geleceğini biliyorsun
  • meclup dün bendede çalışmıyodu touch pad.fn tuşlarım çalışmıyodu.kapatmıştım ben touch padi bi daha açamadım.sorunu çözdüm.şimdi başlattan programlara girdiğinde orda toshiba diye bir yer var mı.eğer varsa ordan utilitiese girip accessibility var.orda fn tuşlarını active edebiliyosun.sonra active olduktan sonra fn+f9a bas touch padi çalıştırabilirsin.tabi programlarda toshiba klasörü nvarsa
  • bende msconfig den acılısta cıkan bazı dosyaları iptal ettim ama simdide fn tus ve yukarıdaki dokunmatik ( adını bilmiyorum ) tuslar calısmıyor ısıklar felan calısmıyor. bende toshiba proglarını sildim simdi bu tusların programının adını biliyormusunuz. ama msnconfig den iptal ettikten sonra hepsini etkinlestirmiştim yinede calısmamıstı.

quote:

Orjinalden alıntı: kernell

meclup dün bendede çalışmıyodu touch pad.fn tuşlarım çalışmıyodu.kapatmıştım ben touch padi bi daha açamadım.sorunu çözdüm.şimdi başlattan programlara girdiğinde orda toshiba diye bir yer var mı.eğer varsa ordan utilitiese girip accessibility var.orda fn tuşlarını active edebiliyosun.sonra active olduktan sonra fn+f9a bas touch padi çalıştırabilirsin.tabi programlarda toshiba klasörü nvarsa

Orjinalden alıntı: rockype

bende msconfig den acılısta cıkan bazı dosyaları iptal ettim ama simdide fn tus ve yukarıdaki dokunmatik ( adını bilmiyorum ) tuslar calısmıyor ısıklar felan calısmıyor. bende toshiba proglarını sildim simdi bu tusların programının adını biliyormusunuz. ama msnconfig den iptal ettikten sonra hepsini etkinlestirmiştim yinede calısmamıstı.

quote:

Orjinalden alıntı: kernell

meclup dün bendede çalışmıyodu touch pad.fn tuşlarım çalışmıyodu.kapatmıştım ben touch padi bi daha açamadım.sorunu çözdüm.şimdi başlattan programlara girdiğinde orda toshiba diye bir yer var mı.eğer varsa ordan utilitiese girip accessibility var.orda fn tuşlarını active edebiliyosun.sonra active olduktan sonra fn+f9a bas touch padi çalıştırabilirsin.tabi programlarda toshiba klasörü nvarsa

• var ama THİS SYSTEM. CAN NOT USE "TOSHİBA ACCESİBİLİY" yazıyor.
    sen nasıl format attın. baslatırken dvd ilemi yoksa F11 ilemi. vistaya yabancıyımda. ben tekrar atacam ama Toshiba prog.ları kastırıyor birde kaspersky. msn dede kameralı ve sesli konusurken CPU %70-%80 den asagı inmiyor. Ram ise 1.40 GB cıvarlarında oynuyor. birde pilin ayarını yazacaktın unuttun galiba :) servige gittiğinde senden fatura veya baska birsey istedilermi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.