Şimdi Ara

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler,Ordan getittirecek birini bulmam lazım
  • Hayırlı olsun, gerçekten hasta oldum, getirtecek birini bulabilsekde getirsek gerçekten çok iyi. Sen hangi firmadan 1350usd aldırdın bu ürünü
  • Best Buy'ın mağazasından aldırdım.150 dolar indirim kampanyası vardı.şimdi o kampanya bitmiş 1549 dolardan satışta sunmuşlar artık.birde ben boston'ın newshampshire bölgesinden aldırdım orda vergi yokmuş yaklaşık 160 dolar vergiden kurtulduk.şu an da vergi dahil satış fiyatı 1710 dolar.yaklaşık 300 dolar tasarrufumuz oldu.bi de ipod touch bedavaya geldi..Benim birader çok yer gezdi bayağı bi araştırdı yanlız.kampanyaları takip etti hep.

Çok memnunum açamadığı oyun yok.bazı oyunlarda extra grafiklerde çok az takılma oluyor.ama high grafiklerde hiçbir problem yok.race driver,cod 4 mw, nfs pro street, compony of heroes, rainbow six vegas 2 extra grafiklerle oynadım hiç bi yavaşlama yok fps değerleri düşmüyor hiç takılma hiç yaşamadım.ama crysis ultra grafiklerle çok az takılma oluyor ama tüm yamalarını yüklemeniz lazım high grafiklerle bile tekliyodu yamaları yüklemeden önce.tüm yamalarını yükledim.ultra ayarlarda çok az takılma oldu.Bu sıcaklarda 6-7 saat boyunca çok yüklendim bilgisayara ısınma çok az.altta 2 tane fan var biri dışardan havayı alıyor diğerinden atıyor.birde panelin arkasında uzunca bayağı bi büyük fan var metaller gözüküyor ızgaradan.çok iyi soğutıuyor laptobı.ekran parlaklığı da çok güzel.

• quote:

Orjinalden alıntı: kernell

Best Buy'ın mağazasından aldırdım.150 dolar indirim kampanyası vardı.şimdi o kampanya bitmiş 1549 dolardan satışta sunmuşlar artık.birde ben boston'ın newshampshire bölgesinden aldırdım orda vergi yokmuş yaklaşık 160 dolar vergiden kurtulduk.şu an da vergi dahil satış fiyatı 1710 dolar.yaklaşık 300 dolar tasarrufumuz oldu.bi de ipod touch bedavaya geldi..Benim birader çok yer gezdi bayağı bi araştırdı yanlız.kampanyaları takip etti hep.

Çok memnunum açamadığı oyun yok.bazı oyunlarda extra grafiklerde çok az takılma oluyor.ama high grafiklerde hiçbir problem yok.race driver,cod 4 mw, nfs pro street, compony of heroes, rainbow six vegas 2 extra grafiklerle oynadım hiç bi yavaşlama yok fps değerleri düşmüyor hiç takılma hiç yaşamadım.ama crysis ultra grafiklerle çok az takılma oluyor ama tüm yamalarını yüklemeniz lazım high grafiklerle bile tekliyodu yamaları yüklemeden önce.tüm yamalarını yükledim.ultra ayarlarda çok az takılma oldu.Bu sıcaklarda 6-7 saat boyunca çok yüklendim bilgisayara ısınma çok az.altta 2 tane fan var biri dışardan havayı alıyor diğerinden atıyor.birde panelin arkasında uzunca bayağı bi büyük fan var metaller gözüküyor ızgaradan.çok iyi soğutıuyor laptobı.ekran parlaklığı da çok güzel.

bu notebook 1-2 saatir inceliyorum. 1 tane eksiğini dışında çok etkileyici. 1500-1799 usd seviyesine göre super ozellikleri var.
    eksiğe gelirsek ekran full hd olmaydı. Ha birde işlemcisi daha guçlu olabilirdi ama bu fiyata super keşke trden bu fiyatdan satılsa diger notebooklarla kıyaslanamaz çogu kişi tarafından tercih edilirdi.(taşınabilir olması önemli olan kişiler tarafından)

bir de sormak istediğim kaç kilo bu alet?

• özel çanta aldık 2 kg sırf çanta 17 inç uygun olsun diye baya bi kaliteli
    laptop 3.7 kg
    şarj aleti 1 kg

toplam 4.7
    çantayla 6.7 kg ediyor.taşınabilirliği tercih eden arkadaşlara göre değil

ben ekranına çok dikkat ettim bizim full hd tv ile yanyana koydum.hdmı çıkışıyla bağladım (1080p çıkış veriyor laptop yanlız)aşırı farkedilecek bi fark yok.çok dikkatli bakmanız lazım.laptop açılırken bi program devreye giriyor ekranın rengi çok canlanmaya başlıyor.msconfigde gördüm toshiba smooth diye bişet devreye giriyor.

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 13 Ağustos 2008; 19:38:48 >

• arkadasım nettemiisnn kernell
    Ben inanıyorum yakın zaman içerisinde bunun upgrade bir versiyonunu çıkaracaklardır ki çünki işlemci ve hdd özellikle qosmio lara yakışmayacak şekilde seçilmiş. Tabi fiyatın uygun olmasında bunun da etkisi var. Ama daha güçlü bir işlemci, 200+200 raid hdd, aynı ekran kartı veya daha iyisi, 1080p lcd li bir model çıkarmasını bekliyorum.(belkide boş bir beklenti ama tasarımı çok etkileyici)
  • Cikacak 3500 dolars amerika fiyati.ya simariklik yapiyosunuz 1400 dolara Benin aldigim ozellikte bi laptop gosterin. surasi sole burasi boyle hep olumsuzluk.ben com membunum acamadigi biseyyok ultra high grafiklerle son cikan tim oyunlari rahatlikla oynuyorum.bufiyata turkiyede boyle laptopyok.ben aldim com memnunum.goren bilgisayardan anlayaninda anlamayaninda bi tarafi dusuyor.i incelemesini yapacaktim vazgectim.devamli olumsuzluklar var sanki ellerinde daha iyi bi alet var. Hadi eyvallah.almak isteyen var ise ben cok memnunumn.en onemli artisi cok az isinmasi ben sasirdim bide bu sicaklarda ve kastirici oyunlar oynamama ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 17 Ağustos 2008; 11:25:33 >
  • pardon ipodsan atiyorum msjlari sozlugu ortaligi karistirmis pardon.sayıları kafanıza odaklamayın.platforma ve teknolojiye bakın.hemen hemen her yerde karşılaştırmalı testler fiyat ve performans üzerine.bu fiyata bu performansta ürün bulamazsınız.böle bir ürün türkiyede yok kimse kusura bakmasın.Olumlu hiçbir cevap göremedim.4 4lük b
    laptob istesinizde bulamazsınız arkadaşlar, adamların üretim stratejhisi bu.4 4lük olsa kimse diğer laptopları almaz.startejiyi öğrenin.Hep bi yerlerde eksik bişey aramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 17 Ağustos 2008; 11:23:45 >
  • offff ya arkadaslar bu toshIbanIn yeni nesil montevina islemcileri ne zaman türkiyede satIsa sunulacak??asus sunmaya baSladI hepsi buradada asusun ve hp nin yeni islemcili notebooklarI var.nedennnnnn???hadi sun art1k??????
  • ayrıca ısınma ve ses sorunları var mı gerçi yukarda yok demişsin ama belki son günlerde bi gelişme olmuştur
  • RENgi göründüğü gibi değil gören herkesin çok hoşuna gitti,bunları söyleyenlein hepsi samimi arkadaşlarım.sıcaklık konusunda hala aynı bi değişiklik yok ısınma yok denecek kadar az.3 tane kocaman fan var arkadaşlar sistemi çok kastırdığım zamanlarda bile sıcaklık değerleri

cpu:60
    1.core: 55
    2.core 52
    hard disk: 49
    gpu(ekran kartı) 78 derece çok güçlü oyun oynadıktan sonraki değerler birde bu testi ikindi vaktinde yaptım çünkü o zaman benim odam hamam gibi oluyor güneş vuruyor (70-90
    derece arası normal ------ 40-70 serin)
    Ben elimi altına rahatlıkla koyuyorum.dizimde bile rahatlıkla tutabiliyorum. ısınma yok.bir tek wireless sorunu vardı.o da vista da hep oluyomuş xp 64 bit driveri yükleyince sorun kalmadı..Sesde de sorun yok acayip ses geliyor.baslar çok kuvvetli.hiç bir sorunla karşılaşmadım.nvidia nın physx driverını yükledim.physx destekli oyunlar bu driverdan sonra daha hızlı, fps değerleri düşmeden oynadım.duman ve gölge efektlerinde hiç yavaşlama olmuyor.ayrıca oyunlar physx destekli ise ekran kartı kendinden efekt koyuyor.Birde cuda destekli yazılım yükledim..mkv formatına yaklaşık 2.5 dakkada çevirdi.bu yazılım olmadan 15 dakkayı buluyor.Cuda yazılımları, ekran kartının gpu'sunu kullanıyor.Daha yeni yeni bu programlar piyasaya çıkıyor.develop aşamasında.ben bşr laptoptan bu kadar bişey beklemiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 11 Eylül 2008; 12:01:26 >

• kernel ürünü almam konusunda yardımcı olabilecekmisin arkadaşım. cıdden alacam ürünü parasıda hazır
    msn teknikadam19@hotmail.com
    biri bana yardımcı olsun pls. askere gitmeden almak istiyom ::(

Orjinalden alıntı: kernell

RENgi göründüğü gibi değil gören herkesin çok hoşuna gitti,bunları söyleyenlein hepsi samimi arkadaşlarım.sıcaklık konusunda hala aynı bi değişiklik yok ısınma yok denecek kadar az.3 tane kocaman fan var arkadaşlar sistemi çok kastırdığım zamanlarda bile sıcaklık değerleri

cpu:60
    1.core: 55
    2.core 52
    hard disk: 49
    gpu(ekran kartı) 67 derece çok güçlü oyun oynadıktan sonraki değerler birde bu testi ikindi vaktinde yaptım çünkü o zaman benim odam hamam gibi oluyor güneş vuruyor (65-80
    derece arası normal ------ 40-60 serin)
    Ben elimi altına rahatlıkla koyuyorum.dizimde bile rahatlıkla tutabiliyorum. ısınma yok.bir tek wireless sorunu vardı.o da vista da hep oluyomuş xp 64 bit driveri yükleyince sorun kalmadı..Sesde de sorun yok acayip ses geliyor.baslar çok kuvvetli.hiç bir sorunla karşılaşmadım.nvidia nın physx driverını yükledim.physx destekli oyunlar bu driverdan sonra daha hızlı, fps değerleri düşmeden oynadım.duman ve gölge efektlerinde hiç yavaşlama olmuyor.ayrıca oyunlar physx destekli ise ekran kartı kendinden efekt koyuyor.Birde cuda destekli yazılım yükledim..mkv formatına yaklaşık 2.5 dakkada çevirdi.bu yazılım olmadan 15 dakkayı buluyor.Cuda yazılımları, ekran kartının gpu'sunu kullanıyor.Daha yeni yeni bu programlar piyasaya çıkıyor.develop aşamasında.ben bşr laptoptan bu kadar bişey beklemiyodum

arkadasım hayırlı olsun. benimde kuzenim amerikada bende cok arastırdım bu modelde karar verdim. buradaki gorusler doğrultusunda. ama galiba biraz ağır bir pc miş. bestbuy da bakıyorum kdv dahil yaklasık 1700$ geliyor senin aldıgın magzanın net adresi varmı. Californiya da kendisi net üzerinden aldırayım oradan 1-2 günde ulasır galiba ona. Pc performasından menmun oldugunu gördüm. toshibanın pil süresi en iyi oldugunu duymustum, nasıl sende. web cam ne düzeyde, klavye nasıl tus farklılıkları sorun oldumu? veya değiştire biliniyormu burada. bu pc buradaki fiyatı ne kadardır ben bulamadım.
    peacekaya1@hotmail.com msn detaylı bilgi verirsen sevinirim. kuzen 1 hafta içinde dönüyor bu hafta sonuna kadarda para gondermem lazım. tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockype -- 3 Eylül 2008; 14:25:06 >

• Benim kardeşim californiadaydı orda vergi fazla,daha sonra new yorka ordan bostana geçti işleri yüzünden şansına netten araştırdığında vergi alınmayan yerlerden birisi boston'ın newshampshire bölgesini görmüş hemn ordaki mağazaya gitmiş.yani senin kuzende araştırsın californiadan nerden vergi almıyolar.direk mağazadan alsın. ben 1399 dolara aldım

1-Pil konusu:Max performansta 1 saat 15 dakka, Battey moda alıp orda da işlemci ayarlarını vs. vs. değiştirdiğin taktirde 2buçuk saati buldu. bu modda rahatlıkla hd fil ve nete bağlandım.ama oyun performansı düşüyor.

2-web cam 1.3 mp gayet net

3-klavye çok güzel parlak tuşlu, kırmızı ışıklandırmalar var süper bişi, numpadi var. benim önceki laptobımda ingilizce klavye idi.ben onu sstemden türkçe q ya alıyodum zamanla elim alışmıştı.zamanla alışıyosun virgül nerde nokta nerde vs. ama elin türkçe klavyeye alışık olduğu için elin pat diye gidiyor.İ,Ş,Ü,Ğ,Ç,Ö harfleri aynı yerde enterın yanı oluyor zaten,ama noktalam işaretleri iç.in bvayağı bi elin alışması lazım.

4-oyunlarda crysis hariç çoğu oyunu verh high ve 8x anti-aliasingle oynuyorum

5-ses konusunda 1 numara şu an da tüm laptobların içinde.4 harman karbon speaker,birde altta kocaman subwoofer var.

6-eSATA olayı manyak elimde 500 gb lık enternal hard drive var yani,hard disk.esatadan baylağınca ikinci bir hard disk görüyor.veri atma 70mb esatadan,yani bilgisayarın içinde 2 tane hard disk bilgi alışveriş gibi oluyor hız konusunda.

7-hdmi çıkışından 1080 p çıkış alınıyor.yanlız full hd 1080p formatında yavaşlıklar oluyor çok detay olunca mesala yağmur ve çok hareket varsa ses kaymaya başlıyor.720p riplenmemiş hd filmde hiç yavaşlama yok

8-ram' e zaten diyecek yok 4 gb DDR3

YANİ DONANIMLARIN TÜM MHZLERİ 1066MHZ, 800MHZ değil.Bu çok büyük bi artı.Bu da demek oluyor ki Donanım uygunluğu en üst seviyede demek

• Açıklaman için cok tesekkür ederim. kafamdaki soru işaretlerini giderdin. kuzenime soyledim x305 alıyor tabi arastırıyor kdv olayını. dahil $1700 buluyor senin aldıgından 300 daha pahalı bakalım bulabilirse bende Toshiba qosmio X305 li olacam, şimidden heceyanla bekliyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.