Şimdi Ara

Qasqhai Mi Sportage Mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

qashqai 2019 yılındaki değişiklikle dct çift kavramalı şanzıman kullanmaya başladı. cvt artık kalmadı. sürekli yağ içerisinde çalışan ıslak kavrama güvenilir bir şanzıman.

ben de araç alma arefesinde qashqai 3008 ve grandland arasında kalıp qashqai almıştım. eskidi artık söylemleri beni çok etkilemiyor, araç ne vadediyor ne veriyor ona bakarım ben. eskimiş hali bile bence grandland'den daha yakışıklı. grandland'e hiç ısınamadım. sportage'ın ön tasarımını hem ben hem eşim sevmedik. qashqai yakıt tüketimi çok iyi 1.5 dci motorun. yalıtımı eski qashqailere nazaran bayağı iyileştirmişler. bagajın küçük olması dışında bir sıkıntım yok açıkçası. yol tutuş, konfor vs. gayet yerinde.

gönlüm tabiki 3008den yanaydı ancak 1.5 dizel aldığım paranın üstüne 10.000 daha koyup 3008in 1.2 benzinlisini alabiliyordum anca. bütçenin sınırlarında olduğumdan 3008 hayali bitti ve qashqai aldım ancak araçtan gayet memnunum. ancak vaktiniz zamanınız varsa yeni kasayı beklerin derim.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

Qq memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarpasa

Qq memnun musunuz?

Genel olarak memnunum ama trim sesleri rahatsız ediyor çok ince trim sesleri var belki başkası için sorun olmaz ama benim için can sıkıcı
    Yüksek gitmesi güzel ama darbe sönümlemesi kötü çukurdan geçince araba dağıldı sanıyorum qq bu segmentin yaratıcısı ama şu anda rakiplerinin gerisinde sıralama yapacak olsam dacia dusterden sonra qq sondan 1. Olur bence
  • QQ makyajlı kasa olarak eskisine nazaran çok daha iyi hale geldi, ön yüzü çok eskimişti ve o eski direksiyon simidi hiç yakışmıyordu QQ'ya gerçekten. ancak yinede QQ'da olan önemli eksikler bence ;

- konfor arayan için süspansiyonlari biraz sert kalıyor.
    - cam tavan var ama açılmıyor (sunroof yok)
    - bagaj hacmi düşük kalıyor rakiplere göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 5 Ocak 2021; 12:24:6 >
  • Peder kilisede mi çalışıyor ?

• Qq midnight var 19" jantlar raporla. O zaman 19" arabada hiç oturulmaz sesten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarpasa -- 5 Ocak 2021; 14:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarpasa

Qq midnight var 19" jantlar raporla. O zaman 19" arabada hiç oturulmaz sesten.

19 çok konforsuz kalır bide, en iyisi 17 jant.

• 1.5 dcı sandero stepway

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eksikleri nelerdir hocam?
  • funky soul kullanıcısına yanıt
    Hocam esp testine baktım sportage uçuyor. Kia zıplayan araba yapmış.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Sağlam emekli adam, ona borç da ödedim bayağı adam zengin oldu
    Harbiden Duster iyi mi :) Geyik testine baktım Qq bayağı iyiymiş güzel giriyor viraja.
  • Sorunun cevabı net şekilde sportage
    Nissan diyenler sportage kullanmamıştır.
    5 yıl 150.000km garanti crdi sorunsuz motor 136 HP 320 tork
    Bu iki aracın galibi bence sportagedır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Harbiden Duster iyi mi :) Geyik testine baktım Qq bayağı iyiymiş güzel giriyor viraja.
    Yok hocam duster eşşek o ayrı mesele
    Duster sonuncu ise qq sondan 1. Demek istedim
    Dediğim gibi qq rakiplerinin çok gerisinde kaldı inşallah yeni kasa ike efsane yeniden doğar
    Bu arabalardan viraj performansı falan bekleme bu arada en kralı bile en dandik c hb den daha kötü viraja girer keza süspansiyon performanslarıda öyle tek artısı yüksek girmek oda gerçekten keyifli
  • quote:

Eksikleri nelerdir hocam?
    Bagaj hacmi sınıfının en ufağı arabada öyle rakiplerinden 20 30 cm daha kısa tucson la yanyana durunca çok ezik kalıyor
    Trim sesleri var can sıkıyor
    Darbe emişleri çok kötü ben 1.2 sahibiyim 1.2 3008 ile arasında 30 40 bin fiyat farkı vardı f/p olarak tercih ettim ama aynı para ise kesinlikle boşa doluya bakmam rakiplerine giderdim
    O paraları vercekseniz tucson yada 3008 alın derim sonuç olarak memnunum arabamdan çünkü verdiğim paranın karşılığını aldım aöa dediğim gibi 3008 yada ile aynı para olup qq seçseydim üzülürdüm
  • çok net Sportage da yeni kasayı beklemek mi daha doğru olur bilemedim yeni Sorento gibi içi full ekran lı falan gelcek muhtemelen

Bizimkiler engelli indirimi ile araba alacaklar uygun arabalar:
    Qasqhai
    Kia Sportage
    Grandland X

Bu paraya Grandland boş olduğu için eledik. Sportage'in de yol tutuşu kötü ve bizimkiler beğenmedi. Qasqhai daha teknolojik ve az yaktığı için seçeneğimiz oluyor.
  • quote:

Bizimkiler engelli indirimi ile araba alacaklar uygun arabalar:
    Qasqhai
    Kia Sportage
    Grandland X

Bu paraya Grandland boş olduğu için eledik. Sportage'in de yol tutuşu kötü ve bizimkiler beğenmedi. Qasqhai daha teknolojik ve az yaktığı için seçeneğimiz oluyor.

Moose teste bakarak yol tutuşu ölçerseniz hata edersiniz. Gidin sürün kararınızı öyle verin. Araçların giriş hızına değil çıkış hızına bakarsanız daha doğru bir sonuç alırsınız. 75 ile ilk havuza girip son havuza 34 ile giren QQ mu daha iyi yol tutar yoksa 46 ile giren Sportage mı? Üretici aracına güvenmiyorsa ESP sini agresif yönde kullanır ve aracın tehlikeye düşmesini engeller çünkü aracına güvenmiyordur. Bakın 911 son havuza 59 ile giriyor 59, ESP müdahalesi neredeyse yok, mekanik tutuş ile o hızı koruyor. Manevra yüzünden hız kaybediyor sadece. Ya da aynı kişinin yaptığı araç testlerini izleyin daha iyi bir fikriniz olur.

Qasqhai Mi Sportage Mi?
    Qasqhai Mi Sportage Mi?
    Qasqhai Mi Sportage Mi?

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum bayilere gidip arabayı test edeceğim ona göre karar veririz sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.