Şimdi Ara

Qasqhai Gündüz Ledleri Sinyali Lambasını Engelliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ikindi-akşam arası bir vakitte dikkatimi çekti arkadaşlar, karşıdan gelen yeni kasa Qashqai'nin gündüz ledleri nedeniyle sinyal vermekte olduğunu araç yanıma yaklaşınca fark edebildim.

Gündüz ledleri artık trend halini almış durumda ama bu modelde biraz abartmışlar sarı sinyal lambası bile belli olmuyor...

• Mercedes'te ve birkaç markada gündüz ledi aynı zamanda sinyal görevi görüyor, normalde beyaz led olarak yanıyor sinyal verince turuncu yanıp sönüyor, bu sistem çok daha kullanışlı bence.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    En güzeli böyle olan ledler
  • Benim arabamdaki gündüz farları led değil. Led kadar kuvvetli olmadığı halde, sinyal verdiğim zaman o taraftaki gündüz farı sönüyor sadece sinyal yanıyor, sinyali kapatınca yeniden yanıyor o taraftaki gündüz farı.Hatta bir sefer polis farın yanmıyor demişti, ben de sinyali kapatıp yandığını göstermiştim.
  • Bir cok aracta gunduz fari sonuyor sinyal yanarken.

Isin ilginci Qashqai da sinyal tam gunduz farinin yaninda ve resimde bile belli oluyor sorun olacagi.

Qasqhai Gündüz Ledleri Sinyali Lambasını Engelliyor...
  • Bmw'lerde yuvarlak ledler yanarken sinyal verdiginiz zaman ledlerin seviyesi dusuyor sinyal daha belirgin oluyor.Sonra eski haline donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audilerde sinyal verdiğin tarafın farı ışığını azaltıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg Gösterge Işıkları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ford'da da led'in ışığı kısılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.