Şimdi Ara

qashqai otomatik dıg-t 1.2 2018 makyajlı kasa alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar makyajlı kasa 2018 1.2 dıg-t otomatik qashqai alacağım nasipse ama yağ yakma ve satarken zor satarsın diyenler çok oldu. Eski kasadan yeni kasaya geçerken yağ yakma sorunu halledildi mi ? Şehir içi eşim kullanacak dizel almak istemiyorum 1.3 lerde pahalı maalesef bütçe yetmiyor. Sizce qashqai alınır mı yada önerdiğiniz suv qashqai kadar geniş otomatik araç var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe nedir

• Daha önce sahibi olduğum bir araçtı, Visia paket en boşuydu.

Yağ yakma sorunu evet halledildi deniyor ve benim başıma gelmemişti

Şanzımanın da tork dayanımı düşük olduğu için manuellere göre motor daha düşük tork ile geliyor.

Bundan sonra Kia Sportage'a binmistim, net olarak Qashqai'den daha iyi araba. Bu Qashqai zamanında bir şekilde çok satmasının ekmeğini yiyor ama sınıfında alt sıralara oynayan bir araç kalite olarak. Ama yine de iş görür ve alınıp binilir bir araç. Alabileceğiniz düşük fiyatlara almaya bakın fiyatı Tucson, Sportage, Grandland vs seviyesine çıkarsa net olarak QQ alinmaz

• en1gma kullanıcısına yanıt

1.100 en fazla

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt

1.100 bütçe şehir içi eşim kullanacak bagaj hacmi lazım biraz 2 çocuktan dolayı, dizel almak istemedim sportagelerde çok yakıyor LPG varsa sorun olur mu, Tucson benzin LPG lisine baktım

• mustafbrcan M kullanıcısına yanıt

Garantisi devam eden Egea cross wagon alıyor bu para,macera olur 1.2 Nissan LPG'li Hyundai falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Aralık 2024; 21:37:54 >

Nissan 1.2 Puma gibi araçlara baktım, yeni kasa nissan 1.2 tutulmuyor mu kronik sorunu yoksa ona daha yakınım, şuanda egea var 1.3 memnunun ama suv tarzı otomatik almak istedik. Fiat da bakmadım aklımda olmadığı için dizel almak istemiyorum şehir içinde eşim kullanacak işe gidip gelirken günde en fazla 15 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafbrcan -- 20 Aralık 2024; 22:13:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakın inanılmaz yağ eksiltiyor almayın bizde mevcut …

Nissan 1.2 motor tutulmuyor hocam, puma size zaten uymuyor boyutlar olarak,eğer pumaya sigarim diyorsanız zaten egea crossa da otomatikman sigiyorsunuz

Ek olarak crossun hem dizel hibrit benzinli versiyonu da mevcut ve araç Türkiye'de en çok satan SUV modeli bildiğim kadarıyla ve ek olarak bu araçlar OTOMATİK

Yani sizin SUV tarzından kastınızi ben çözemedim baktığınız araçların hepsi aynı yapıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Aralık 2024; 1:36:55 >
  • Ecylnc kullanıcısına yanıt

Kaç model hocam sizin ki ?

aslında Fiat almak istemedim hocam işin doğrusu şuan kullandığım için farklı bir model marka araca sahip olmak istedim, reno captur bile olur ama egea dan sıkıldık ailecek :)

• Yalnız capturun da 1.2 qasqhai gibi piyasası yok o bölüm sıkıntı.

Puma alabilirsiniz.

Valla hocam arabadan pek anlamayınca işte daldan dala atlatıp araştırıp hangisi mantıklı ise onu almanın peşindeyiz, bu fiyata jeep renegade 1.4 öneren de var başka fikir sununda çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Arabadan anlamıyorum diyen birinin ilk gideceği adres FABRİKA GARANTİSİ DEVAM EDEN araç almaktır

O yüzden de garantisi bitmiş arabadan koşarak uzaklaşın, sizi sağlam üzerler

Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Aralık 2024; 10:27:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.