Şimdi Ara

Qashqai 2013 model 30 binde 1.6 tecna benzinli OTOMATİK kaza boya yok..fiyat???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Qhasqai kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gncl

• Valla hocam eniştem daha yeni aldı 2011 model tertemiz sıfır gibi, ilk arabayıda ben kullandım zaten. Ama ne bileyim araba bana bi kalite hissi vermedi birde çok hantal be abii..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

Valla hocam eniştem daha yeni aldı 2011 model tertemiz sıfır gibi, ilk arabayıda ben kullandım zaten. Ama ne bileyim araba bana bi kalite hissi vermedi birde çok hantal be abii..

Kaç para verdi

• Gncl

• quote:

Orijinalden alıntı: papaveraceae

quote:

Valla hocam eniştem daha yeni aldı 2011 model tertemiz sıfır gibi, ilk arabayıda ben kullandım zaten. Ama ne bileyim araba bana bi kalite hissi vermedi birde çok hantal be abii..

Kaç para verdi

55 bin tl ye aldı. Valla hocam eniştem amcasından aldı o yüzden bi 4, 5 milyar aşağıya aldı diye düşünüyorum. Ama araç cidden sıfır maşallahı var.

• quote:

quote:

quote:

Kaç para verdi

55 bin tl ye aldı. Valla hocam eniştem amcasından aldı o yüzden bi 4, 5 milyar aşağıya aldı diye düşünüyorum. Ama araç cidden sıfır maşallahı var.

Kalite yok derken hangi konuda eksiğini gördünüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili hocam ben aracı çok kısa süre inceledim ama ilk izlenimim öyleydi. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur. Bu arada senin baktığın araçta 7 kişilik mi 7 kişilik olmasını beğendim ben Tabii bir de dizel olsa tadından yenmez tabi yılda az kilometre yapıyorsan sorun değil

• Sevgili hocam ben aracı çok kısa süre inceledim ama ilk izlenimim öyleydi. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur. Bu arada senin baktığın araçta 7 kişilik mi 7 kişilik olmasını beğendim ben Tabii bir de dizel olsa tadından yenmez tabi yılda az kilometre yapıyorsan sorun değil

• papaveraceae P kullanıcısına yanıt
    Eski kasa için konuşayım:

+Konsolda direksiyon ve göstergeler haricinde bayağı bir araç hissi veriyor. Abartısız Dacia gibi. Full+full tekna skypack'te bile bu var. Havalandırma ızgaralarının etrafında bildiğin mat gri boya var (sahte de olsa nikelaj yok), ekranın etrafındaki tuşlar ve dokunuş hissi çok demode. Belki klima düğmeleri eh işte, ama diğer kısımlar çok kötü. Bir de döşeme kumaşı bence kötü. Tutunması zayıf, şöyle anlatayım; hani bi kumaşı kullana kullana parlatırsınız ya, kenarları mat kalsa da sürekli kullandığınız kısım parlar. Hah döşemesi de aynen öyle. 1.6 atmosferik motor yakıtta üzer, lpg durumunu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

+Konsolda direksiyon ve göstergeler haricinde bayağı bir araç hissi veriyor. Abartısız Dacia gibi. Full+full tekna skypack'te bile bu var. Havalandırma ızgaralarının etrafında bildiğin mat gri boya var (sahte de olsa nikelaj yok), ekranın etrafındaki tuşlar ve dokunuş hissi çok demode. Belki klima düğmeleri eh işte, ama diğer kısımlar çok kötü. Bir de döşeme kumaşı bence kötü. Tutunması zayıf, şöyle anlatayım; hani bi kumaşı kullana kullana parlatırsınız ya, kenarları mat kalsa da sürekli kullandığınız kısım parlar. Hah döşemesi de aynen öyle. 1.6 atmosferik motor yakıtta üzer, lpg durumunu bilmiyorum.

2014 model tercih edilir mi sizce 60 bin liraya otomatik vites

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

2014 model tercih edilir mi sizce 60 bin liraya otomatik vites

Alıntıları Göster
    1.6 atmosferik otomatikle kol gibi yakar

• quote:

Qhasqai kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum

Kasa ciddi anlamda ağır geliyor motor-şanzıman için. Yüksek tüketim ve düşük performansa sahip. Ayrıca malzeme kalitesi olarak kötü. Bagaj deseniz dar. Altının yüksek olması dışında tercih edilesi bi yanı yok
  • Pekala....satışı kolay mı

• papaveraceae P kullanıcısına yanıt
    Benzinlisinin satışı pek kolay değildir. Ancak yine de otomatik olması ve Suv şekli nedeniyle özellikle bayan alıcıları mevcuttur.

• Peki tüplü olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

Benzinlisinin satışı pek kolay değildir. Ancak yine de otomatik olması ve Suv şekli nedeniyle özellikle bayan alıcıları mevcuttur.

Siz olsanız alır mısınız

• Arkadaşım 2012 de 0 aldı 2 sene dayanabildi.. Biraz klasik olacak ama araç bayırda cidden bayılıyor.. Performans çok yetersiz.. Bir de ustune yüksek yakıt tüketimi var. Kullanan arkadaş çok sakin bir insan öyle performans falan atamaz ama onu bile cildirtti..

• quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Arkadaşım 2012 de 0 aldı 2 sene dayanabildi.. Biraz klasik olacak ama araç bayırda cidden bayılıyor.. Performans çok yetersiz.. Bir de ustune yüksek yakıt tüketimi var. Kullanan arkadaş çok sakin bir insan öyle performans falan atamaz ama onu bile cildirtti..

Ciddi ciddi almayı düşünüyordum...şuandan sonra vazgeçtim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeninesilogretmen

Siz olsanız alır mısınız

Sadece dizelini alırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.