Şimdi Ara

[b]Qashqai 1.5 dizel TEKNA PACK orjianl km az kazasız ve boyasız[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-nissan-qashqai-1.5-dci-tekna-pack/sirnak?a277_min=2011&a277_max=2011

Otomatik araçlarla takas olabilir özellikle honda ve opel astra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyeer -- 1 Aralık 2013; 15:25:43 >

• ilan verme kurallarını okudunuzmu?
  • Hayır yanlış mı verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sanırım mesaj sayısı arttırmaya çalışıyor. Bir kaç konuda bu şekilde uyarısı var. Zaten konu başlığında fikir veriyor. Yani sıfır açıklama ile link verilmemiş.
  • hbakl kullanıcısına yanıt
    arkadaş ne demek istiyosun
    anlamadım silme yetkisi olan bi arkadaş ilanı silerse sevinirim, gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum
  • Bence plakayı kapatmanız olumsuz bir durum. Şahsen ben plakasını bir şekilde gizleyen ilan gördüğümde okumadan kapatırım. Çünkü plakadan sorgulama yapmama engel oluyor, bu da araçta hasar kaydı olabilir anlamına gelebiliyor. Böyle düşünen bir çok kişi olduğunu da biliyorum.

Bu arada sizin aracınızda hasar kaydı vardır demiyorum genel bir bilgi verdim. Aracın satılması kolay olur diye tavsiyem plakayı gizlememeniz.
  • ben boran isimli arkadaşın mesajına binaen yazdım üstad.Ürünle alakalı bilgi olmadığını ima etmiş size. Halbuki başlıkta aracınız hakkında bilgi sahibi oluyor insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hbakl kullanıcısına yanıt
    Kardeş kusura bakma yanlış anlamışım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.