Şimdi Ara

Q6700 Neden Bu Kadar Pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DİĞER ÖZELLİKLER
    ÇEKİRDEK : KENTSFIELD
    MULTI-CORE : QUAD-CORE
    İSMLENDİRME : CORE 2 EXTREME QX6700
    ÇALIŞMA HIZI : 2.66GHZ
    FSB : 1066MHZ
    L1 TAMPON BELLEK : 64KB+64KB
    L2 TAMPON BELLEK : 2 X 4MB
    ÜRETİM TEKNOLOJİSİ : 65 NM
    VISTA HAZIR
    64 BIT DESTEKLİ
    VIRTUALIZATION TECHNOLOGY DESTEKLİ
    MULTIMEDIA YÖNERGELERİ : MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T
    VOLTAJ : 1.100V-1.372V
    3 YIL GARANTİLİ

eski:1199.0000 USD + KDV
    yeni:609.0000 USD + KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 1 Eylül 2007; 13:39:59 >

• Yeni bi model olduğundandır heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrogamer

Yeni bi model olduğundandır heralde..

q6600 de yeni bir model ama fiyatı bunun nerdeyse 3 te biri
  • Q6700 çook pahalı... Q6600go aldım onun yerine.. alacaksanda fiyatın düşmesini beklemek en iiyisi..
  • q6600ler ve 6750ler 1333mhz de çalışıyorlar.q6700 1066 eğer alınacaksa daha hızlısını almak daha mantıklı.ileride q6700lerin de 1333leri çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

q6600ler ve 6750ler 1333mhz de çalışıyorlar.q6700 1066 eğer alınacaksa daha hızlısını almak daha mantıklı.ileride q6700lerin de 1333leri çıkar.

Q6600, 1066 mhz veriyoluna sahip.

6x50 işlemcilerde 1333 mhz (bir de, 6540 vardı galiba, 1333 mhz olan)

Sanırım, yanlışlıkla yazdınız.
  • okadar çok kod varki insan yanılıyor bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyatlar ne ya?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • q6600 go nereden bulabilirm bu her yerde satılanların go olup olmadığını nereden anlarız
  • inventus ta bulunuyor emin olmak isterseniz g0 mı olduğuna cpu-z programı ile kontrol edebilirsiniz eğer kutuyu açmadan bakmak isterseniz kutuda product code son harfler SLACKR olması gerekiyor
  • Türkiye garantili G0 alabileceğim bir yer yokmu arkadaşlar yurt dışı mal almak istemiyorum
  • milleti sömürmeyi çok sevdiler soyuyorlar muz gibi ayıp beeee
  • Qx 6700 çarpan kilidine sahip değil...Fiyatı bu yüzden pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Qx 6700 çarpan kilidine sahip değil...Fiyatı bu yüzden pahalı

arkadaşın sorduğu q6700

en üst modellerde üretim teknolojilerinin maliyeti çok yüksek olur ne zaman satışlar bu maliyetleri karşılarsa veya yeni üst modeller çıkarsa bu üretim maliyetleri bu üst model işlemcilere doğru yayılır fiyatlarda düşüşler olur bu böyle aşağıya doğru iner zamanla yeni üst modeller çıktıkca fiyatlar gittikce aşağı doğru iner ve belli bi seviyede hedeflenen karı ettiren ürünler üst modellerinde artmasıyla üretimden kalkar. secim sizin benim bütcem bu yüksek teknolojik maliyetleri ödemeye yetmiyo beklemeyi tercih edenlerdenim tavsiyemde bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanburak -- 1 Eylül 2007; 19:29:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

Erdemliol

bu çarpan kilidi nedir ne değildir ???? biraz açarmısın???

bazı işlemcilerin çarpanları tektir yada belli aralıklara sınırlandırılöıştır mesela c2d e4300 çarpanı 6 ile 9 dur
    işlemci 9*200fsb ile 1.8 ghz de çalışır çarpan kilidi olmayan işlemcilerde sınır yoktur
  • Ferrari niye pahalı gibi bi soru oldu tabi ki elit kesimin işlemcisi bu , Q6700 kaç kişi kullanabilir zengin işlemcisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Ferrari niye pahalı gibi bi soru oldu tabi ki elit kesimin işlemcisi bu , Q6700 kaç kişi kullanabilir zengin işlemcisi

Bir farkla tabi , Ferrrai hep pahalı ama bu işlemci elbet bir gü kucağa düşecek fiyata inecek
  • Q6700'ü sormuşsun ancak mesajında ek bilgiler bölümünde Core 2 Extreme (Quad) yazıyor. Ya Q6700'ü sordun ya da QX6700'ü? Muhtemelen QX6700'ü sormuşsundur.

Yeni. Adı üstünde "Extreme" 4 çekirdekli. Çarpan kilidi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Eylül 2007; 21:50:37 >
  • çarpan kilidi kapalı olsa bile q6600 ü günlük 3Ghz de stabil çalıştırabilirsiniz.. bununda ötesine gitmek gereksiz olur.. Ve herşey için çok çok yeterli de olur.. çünkü gerçekten çok baba bir işlemciye sahip olmuş olursunuz.. Tabi şimdilik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firaz

Türkiye garantili G0 alabileceğim bir yer yokmu arkadaşlar yurt dışı mal almak istemiyorum

Q6700 lerin doğal g0 revizyon oldukları bahsedildi daha önce forumdahttp://forum.donanimhaber.com/m_15946487/mpage_3//tm.htm
    Q6600 için G0 Modla alakalı olarakda cuma günü Penta dan temin ettim foruma kutu içeriği ile alakalı resimleri aynı başlıkta son kısma koymuştum.
    Ayrıca tek marka veripde reklam olmasın Dfbilgisayara da ilgili ürün gelmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_17110821/mpage_1/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 2 Eylül 2007; 0:48:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

iRoNMaSTeR

b3 ile g0 arasındaki fark tam olarak????? ne sen g0 kullanıyorsun yani bende q6600 alacam ama hangisini alim karar weremedim bu arada işlemcinden memnunmusun ????

Malzemeleri aldım Şirkete Koydurdum lakin toplamak henüz nasip olmadı Hatta kutuyu bile elime alamadım foruma eklediğim resiminifirma da ki arkadaşıma çektirdim.
    G0 ile B3 arasında ki revizyonun Performansa etkisi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_15796816/tm.htm yazıya bakabilirsin
    eğer ihtiyaçlarınız doğrultusunda q6600 ün sizin için doğru tercih olduğuna karar verdiyseniz G0 Revizyon alınız hiç bir fark hissetmessenizde yenisini almış olursunuz
    Eh nihayetinde tercihlerimiz malesef buna dayandırmıyormuyuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.