Şimdi Ara

Python sonrası hangi eğitim alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa süre önce python eğitimine başladım ve bilgisayar mühendisliği okuyacağım bu sene bilgili insanlar beni aydınlatırsa sevinirim çok fazla faktöre göre değişir bu sorunun cevabı ama temel olarak olmazsa olmaz diyebileceğiniz veya önerebileceğiniz şeyler var mı sizce nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırayla şöyle:

Python
    Object-Oriented Design
    Data Structures and Algorithms
    System Design and Analysis
    Design Patterns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 28 Ağustos 2018; 20:30:44 >

Orijinalden alıntı: AI Engineer

Sırayla şöyle:

Python
    Object-Oriented Design
    Data Structures and Algorithms
    System Design and Analysis
    Design Patterns
    Önerebileceğiniz udemy kursları veya farklı platformlar var mı hocam

Textbook üzerinden çalışıyorum. Ben de yeni başladım. Uzman algısı vermeyeyim çünkü nick yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Nick hedefimdir. Bunları başarılı bir şekilde öğrenirsen sonra kendine uzmanlık alanı seçebilirsin. Ben Machine Learning ile devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

bence hepsinden önce sağlam bir ingilizce lazım ( sadece kodlama için değil kaynaklar içinde )
    Evet kesinlikle haklısınız ve ben de onun için uğraşıyorum şimdiden aynı zamanda bu sene yüksek ihtimal hazırlık da okuyacağım okul bitimine kalmadan şu 2 sene içerisinde ingilizcemi iyi bir düzeye çekmek amacım

• http://bilgisayarkavramlari.sadievrenseker.com/ burdan devam et kendisi yetkin bir hocamızdır.diller çok onemli değil algoritma kurmayı anlaman lazım.syntax ları bir gündede öğrenebilirsin.bol bol proje yap acele etme sabır önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

http://bilgisayarkavramlari.sadievrenseker.com/ burdan devam et kendisi yetkin bir hocamızdır.diller çok onemli değil algoritma kurmayı anlaman lazım.syntax ları bir gündede öğrenebilirsin.bol bol proje yap acele etme sabır önemli.
    Teşekkür ederim hocam bana bu şekilde kendimi yetiştirebileceğim kaynaklar lazım

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.